Tava Top boila
#21
Publicēts: 16.februāris 2011 - 22:46
Cell
Pulse
Pro-Acitve Pineapple
Mainline pop-ups
Bright Yellow - Pineapple Juice
Bright Pink - Fruit-tella
Bright Orange - Tutti Frutti
Nutrabaits
Triga ice
Trigga: Pineapple & N-Butyric
RICHWORTH
KG-1
ultraplex
x
#22
Publicēts: 22.februāris 2011 - 17:48
protams daudz palīdzējis arī Pink Pepper Pop Up.
#23
Publicēts: 26.februāris 2011 - 19:32
Vai varbūt jūs liekat pat 3 vai 4 ???
#24
Publicēts: 26.februāris 2011 - 23:25
Arnoldinjs, 26.februāris 2011 - 19:32, rakstīja:
Vai varbūt jūs liekat pat 3 vai 4 ???
Latvijas ūdens tilpnēs liek divas pusītes vai pusotru bolu 18 mm, reti divas 18mm. Ūdenstilpnēs kur zivis bieži ir ķertas vislabāk makšķerēt uz smalkākām ēsmām, izņēmums ir Kaķītis tur viņas ir badā.
#25
Publicēts: 26.februāris 2011 - 23:38
Mainline saldētās
Cell (iesaku pamēģināt pavasarī, aukstā ūdenī šai boilai nav konkurentu)
Pulse
Pro-Acitve Pineapple
Mainline pop-ups
Bright Yellow - Pineapple Juice
Bright Pink - Fruit-tella
Bright Orange - Tutti Frutti
Nutrabaits
Triga
RICHWORTH
KG-1
#26
Publicēts: 27.februāris 2011 - 10:52
Richworth
Mainline :blink:
#27
Publicēts: 27.februāris 2011 - 22:14
www.copesnams.lv, 26.februāris 2011 - 23:25, rakstīja:
Māri tā nau dogma ! Latvijas ūdens tilpnēs tik pat labi strādāja trīs boilu kombinācija Nutras zemene,crem cajuzer,ananāss.Vai Richvort KG-1,Honey Jucatan ,Mein line ppro ectiv pineaple ,vai triga ice ,pink peper un fluro robin red DB .Treniņos atkožam pāris kombinācijas ,bet viņas nerullē mačos ,nomainot vienu komponentu ,ir vēlamais rezultāts .Galvenais ir jābūt uzticībai ,ka Tevis piedāvātā ēsma ir tā labākā.Par izmēriem ir gaumes lieta .
#28
Publicēts: 27.februāris 2011 - 22:20
Lemurs, 27.februāris 2011 - 22:14, rakstīja:
nu labi 3 boilu kombinācija bet tās boilas ir vesalas vai tās ir trīs pusītes?
#30
Publicēts: 27.februāris 2011 - 22:50
Aigars82, 27.februāris 2011 - 22:40, rakstīja:
Personīgi es neieteiktu no trijām boilām kombinēt, var salaist uz īso! Karpai patīk vienkāršas lietas! Nepiedāvāju karpai to, kas pašam nepatīk. Ja boilu kombināciju, tā vien gribas notiesāt, tad piedāvāju to savai mīļotai, bet ja fui, tad labāk miskastē!:)
#31
Publicēts: 27.februāris 2011 - 23:07
Gashis, 27.februāris 2011 - 22:50, rakstīja:
No kurienes Tu zini ,kas patīk karpai ?Vai tu esi mēģinājis uz zoba Belachan ,robin red ,blod worm piedevas ,vai tās pat aminoskābes (visās viņu izpausmēs) vai GLM .Cilvēka uzturā šie komponenti ir napieņemami ,bet karpai patīk ...
#32
Publicēts: 27.februāris 2011 - 23:39
#33
Publicēts: 28.februāris 2011 - 12:15
Lemurs, 27.februāris 2011 - 23:07, rakstīja:
Āzijas pavāri tev nepiekritīs: As in Malay cooking, a key ingredient in Nyonya cuisine is belacan [also spelt belachan or blacan] pronounced blah-chan - a dried shrimp paste. It's commonly in the form of a pressed brick or cake. Not overly 'fishy', a tiny amount of this paste adds sweetness to meats, intensity to fish & seafood and a 'kick' to vegetables like Kangkung Belacan. It makes a flavorful base for sauces and gravies, adding depth and an intriguing taste that you can't quite decipher. When uncooked, the pressed cake has a powerful scent, like "stinky cheese", but don't be put off - it mellows out and harmonizes in the cooking, leaving behind an understated richness that cannot be reproduced. Best described as a natural flavor enhancer, belacan is what gives many of the foods from Southeast Asia - Malaysia, Singapore, Thailand, Indonesia, Vietnam - that authentic zest and flavor underlying the dense fabric of spice and herbs!
#34
Publicēts: 28.februāris 2011 - 12:22
#35
Publicēts: 28.februāris 2011 - 15:09
#36
Publicēts: 28.februāris 2011 - 17:23
Kļuva nedaudz skaidrāka tā bilde par pusītēm un vesalām boilām!
#37
Publicēts: 28.februāris 2011 - 17:40
#38
Publicēts: 28.februāris 2011 - 20:15
Skatos auglīga diskusija jums te par kombinācijām. Mans viedoklis, ka kombinēt var visādi, jo pierādījušas sevi ir visdažādākās kombinācijas. Visiem eksperimentiem vajag laiku, bet laika ta parasti nav tik daudz cika gribas. Iecienītākās boilas man protams no Mainline, Cell, Pineapple Pro Active, Pulse. Jātestē šogad arī Gulp! Carp ko sāksim piedāvāt, par rezultātiem ziņosim. Starp citu, drīz sūtam prom pasūtījumu uz Mainline. Ja kādam kādas īpašas vēlmes ko piekabināt, dodat ziņu. Iepriekš pasūtot protams cipars arī būs draudzīgāks.
#39
Publicēts: 01.marts 2011 - 13:49
Lemurs, 27.februāris 2011 - 22:14, rakstīja:
Cilvēks prasija par lielumu kas ir uz mata, var jau likt kaut piecu veidu kombināciju, bet kā izskatīsies piecas 18mm boilas latvijas apstākļos par to ir šis stāsts.
#40
Publicēts: 01.marts 2011 - 13:54
karpa, 28.februāris 2011 - 15:09, rakstīja:
Tu jau negribi daudz, bet gan lielas karpas un domā jo lielāka ēsma jo lielāka zivs. Tā ir ticība katram pret savu taktiku.
Nesen izveidotās tēmas
- Quebec学历认证Quebec文凭(176555708微信)Quebec学历认证,⟨Quebec学位证书多少钱⟩‶魁北克大学学位证 Quebec学历认证
by kjlhgjt
Šodien, 15:27 - 留学尼亚加拉学院文凭学位证书NC文凭证书设计《176555708微信》如何购买尼亚加拉学院毕业证书成绩单密封邮寄,NC毕业证书电子版学位证书,尼亚加拉学院Master Diploma成绩单
by kjlhgjt
Šodien, 15:27 - 《UPEI毕业证书成绩单-中文学位证书》176555708微信【爱德华王子岛大学入学offer,学位证,文凭证书,学历认证留信网】造假学士毕业证
by kjlhgjt
Šodien, 15:25 - 留学蒙特埃里森大学文凭学位证书MtA文凭证书设计《176555708微信》如何购买蒙特埃里森大学毕业证书成绩单密封邮寄,MtA毕业证书电子版学位证书,蒙特埃里森大学Master Diploma成绩单
by kjlhgjt
Šodien, 15:23 - 《UNB毕业证书成绩单快速办》176555708微信1比1办理国外学历全套《新布伦瑞克大学学历认证留信网》新布伦瑞克大学学位证书怎么买,UNB毕业证|文凭证书回国了找工作没有文凭怎么办?有本科却要求硕士又怎么办?
by kjlhgjt
Šodien, 15:21