parcopi.lv trofejas

Nav pievienotu trofeju!

parcopi.lv albūmi

 
Vēžošana
28 bildes
 
Dažādi kadri
130 bildes
 

Dažas lomu bildes

Dažādas copes lomu bildes
20.08.10 cl@parcopi.lv
0 Skatījumi 4238
 
Ķīšezera loms ar pludiņnieci. Lielākajam 850gr
 
[14] Komentāri | dilst | aug
 
blutt

nu un nafig tas siikaljas ir jaanjem !!!

nafig???

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
aigaigars

tak katrs dara ko grib, kotletes, voblas ...

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

aigaigars precīzi atbildēja...

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Man personīgi voblas no lielajiem nemaz nepatīk. Mazie pašā laikā. A diskusijā par atlaišanu viedokļi vienmēr dalīsies. Citiem nepatīk, kad lielas zivis patur, citiem kad mazas, citi vispār nav apmierināti, ja da jebko patur...kamēr tiek ievēroti makšķerēšanas noteikumi, pretenzijām no citu puses nevajadzētu būt!

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
blutt

nja nu noteikumus jau nav sastadijushi nekaadi gudrie cilveeki, daudzas regulas ir vnk disraa , tak 4to vajadzetu ari bish saprast, ka tas pats breksis Latvijaa ir diezgan mazaa skaitaa.

Neee nu, ja jau baigi gribas eed, bet esmu ieverojis ka taja pasha kjisiiti dazhi patur visas zivis(daudz vairak ka normala gjimene var apeest) , pieljauju, ka nodod par dazhiem santiimiem kkaadam firmam kas taisa zivju bariibas, tas gan ir stulbi !

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

blutt - šodien lielākā daļa loma tika atlaista(mazo bija krietni vairāk). Lielākie paturēti cepšanai cepeškrāsnī, bet mazākie(neliela daļa) paturēti voblām. Nekad nepaturu vairāk kā varu izlietot, bet nepatīk tā demagoģija, ka kāpēc to paņēmi, kāpēc to? Neko aizliegtu nekad neesmu paturējis! Cik man pašam vajag tik paturu, no tā, ko varu noķert.

Kas attiecas uz Ķīšezeru un visu zivju paturēšanu, tad šodien manīju vienu cilvēku, kas bija izlicis vismaz 5-6tīklus. Piezvanīji inspektoram, bet kamēr viņš atsūtīja pašvaldības policiju, tikmēr tīklinieks ar visiem tīkliem jau bija gabalā. Pats pārmācīt neņēmos. Vot tādiem tiešām sejā jādod, bet, ja cilvēks godīgi noķer un patur tik zivis, cik var izlietot, tad manuprāt viss ir ok, pat neskatoties uz makšķernieku noteikumiem :)

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
aigaigars

"breksis Latvijaa ir diezgan mazaa skaitaa." :)) tad, ko tu teiksi par alatām?

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
andrs5

Cau parcopi.lv es tevi atbalstu ! par tīkliniekiem ,arī par to ko katrs ir tiesīgs ņemt un apēst ja ir noķēris ar makšķeri ,un tapēc arī es par 10ls karti pirku ,un jums inspektori ,nu uzsāciet nopietnu cīņu pret brakanjeeriem ! gruti ir ,bet domājiet un mēs copmaņi naaksim palīigaa !

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
blutt

inspektoriem algas ir smiekliigas, un vinju ir smiekliigi maz ar smiekliigi shvakaam tiesiibaam kko dariit lietas labaa !

Skumji palika skatoties Oltes raidiijumu par cemereetaajiem varkalju kanaalaa!

Gruuti kko padariit ar taa saucamajaam URLAAM, vinju smadzenes aarsteet var tikai cietuma restes, vai drizaak jau kkas cits...

Iedodiet man ar kaadu insp.tel. kjiishezera apkartnee.

Tur regulaari tiek njemtas zemmeera liidakas, protams delj vienas zemmeerenes trauceet inspektorus shajos apstakljos nav jeegas.

Par tiikliniekiem gan vajadzeetu sanjemt rokas duurees, un ja ne izsist vinjiem kaadu zobu, tad vismaz izsaukt inspektorus vai sagriezt vinju uzpariktes.

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
andrs5

jaa blutt man tiiklenieki ir daudz copesvietas ,arii elektriki sa... pagaidaam nevareetu teikt ,ko ar vieniem dariit zobu vai meeli iespiest var jau ,bet jaabuut tai vietaa arii vairaakiem cilveekiem jo tie ir brunoti vini arii saprot ,ka var bietaa dabuut un vinu zivis atnemt jaa nu bet ...... vai ne ?

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Es ar to numuru tik šodien uzzināju. Vienkārši parāva tāda škrobe, ka sāku zvanīties un interesēties. Arī esmu Ķīsītī manījis, ka bāž maisā zemmēra zivis, pārsvarā zandartus, kas noķerti Mīlgrāvja kanālā. Tur ir vesela rota, kas uz tumsiņu uzdarbojās.

blutt - numuru aizsūtu privātajā!

20.08.10 Atbildēt | Ziņot 0
pikers

A kā ir ar inspektoriem? Par tiem var kļūt jebkurš makšķernieks izejot kādus kursus vai tie ir kādi speciāli mācijušies cilvēki, kas strādā valsts labā algotu darbu(mēnešalgu)? Vienkārši nevienu nezinu.

Super būtu, ja varētu iziet kādus kursus(pāris mēneši max). Un pēc tam dabūtu apliecību un skatīt kārtību. Copēt braucu ar pabieži un un ar gādās redzēt visādas hui..nas. Būtu tā karte varētu normāli noķert.

05.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Pikers - ir iespēja būt par sabiedrisko inspektoru, ja nokārto eksāmenu. Bet kā tieši tas izdarāms, es nezinu. Vari jautāt šajā sakarā šeit atrodamajam lietotājam - Bebrs!

05.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

blutt tavaa albuumaa mees pat taadas zivis neesam redzeejushi, un otrkaart breksi nau nemaz tik mazaa skaitaa. gaujaa un daudz kur citur vinu ir daudz.

05.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager