Karlis_K trofejas

1 trofeja
57 

Karlis_K albūmi

Jūra
18 bildes
 
Gauja
11 bildes
 
Mežezeri
1 bilde
 
Manas upes
112 bildes
 
 
Raibie
19 bildes
 
Balda
13 bildes
 
NeCope
16 bildes
 
Iz arhīviem
13 bildes
 

Iz arhīviem

Pavecākas fotogrāfijas ar un ap ūdeņiem, pārsvarā uzņemtas 90.gados uz filmiņām.
08.10.10 cl@Karlis_K
4 Skatījumi 1704
 
Kaņieris 95.g. maijs
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
fotovecis

Grūti uztverama bilde, viss pārāk raibs. Laika gaitā šitai vajadzēja atsijāties...

08.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
forelzellis

Man patīk, jo laba noskaņa un patīkami toņi.

Fotoveci, es neko daudz no fotomākslas nesaprotu, bet tomēr man liekas šeit www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-22773.htm ir daudz lielāks raibums un bardaks, nekā īsti nevar saprast. Kā tur bija par to baļķi acī? ;-))))))

08.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
fotovecis

forelzelli, Tu jau protams ka vari iesmiet utt. Vnk Sulla jūs te, ļautiņus parastos(domāts foto jomā), ķer uz izbrīnu un taisa no sevīm visgudrīti. Tu sajauci divas pilnīgi atšķirīgas lietas. Atverot sēņu noteicēju, spļaudītos, ja bildē redzētu gliemeža, kas lien pa sēnes malu, tuvplānu saulrieta gaismā. Profeisionālā vērtējumā ši bilde ir garām. Pamēģini iedziļināties šajā bildē, un iztēlojies, ka šī kā mākslas darbs Tev stāvētu ikdienā pa pussienu, ātri vien raibs gar acīm sāktu skriet. Ir arī jābūt biku pro, lai pats sev varētu atzīt ka tā vai cita bilde ir sūds. Tikai nu nepārproti, es nesaku ka visas Sullas kunga bildes ir sūds, ir arī labas;) Džeks pats iesāka diskutēt profesionālā līmenī, tagad viņam tas vairs īpaši nepatīk. Es nelieku pie Sullas bildēm vērtējumu, tas nebūtu īsti korekti. Es tikai pasaku savas domas, kas daudziem nepatīk, un ar ne vienmēr. Pie taimiņvazāšanas bildēm neizteicos, lai tas paliek uz šī dabas drauga sirdsapziņas.

09.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
Bebrs

Man kā neprofesionālim šī bilde liekas OK. Ja gribas ar bildītēm mērīties tad uz priekšu - poga pukc el vē

09.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
forelzellis

fotovecis, cik manu Tev ir kādi ļoti smagi kompleksi, un to jau daudzi te pamanījuši un izteikuši. Un tā arī neatbildēji par to kāpēc pats liec tik draņķīgas bildes, bet klūp krāgā Sullam, kuram fotogrāfiju līmenis daudz augstāks un mākslinieciskāks? Tā skauž ka nevari norīt to krupi? ;-))) Un ko tur gribēji izteikties par raibo copi pirmsnārsta laikā? Viens no sportiskākajiem copes veidiem, ļoti atzīts visā Eiropā. Vai te arī iekremt ka pats nemāki tos vilkt? ;-)))

09.10.10 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager