parcopi.lv trofejas

Nav pievienotu trofeju!

parcopi.lv albūmi

 
Vēžošana
28 bildes
 
Dažādi kadri
130 bildes
 

Dažas lomu bildes

Dažādas copes lomu bildes
28.12.10 cl@parcopi.lv
2 Skatījumi 2897
 
Ķīšezera mega loms :))) 28.12.10.
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
Zivnieks

kurā galā ta tik mellus atradi?? :)))

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
E-Bergmanis

Es ar gribētu aptuvenās koordinātes kautkā uzzināt, jo ar asariem man nav veicies Ķīšezerā...

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Zivnieks - tas ir apmēram pretī garāžu kompleksam no Vecmīlrāvja puses. Vislielākais bars, kā parasti, sēdēja pretī Zundega kaktam, bet man tur kaut kā nepatīk. Pats grozos vairāk tur, kur biju šodien un, kad ledus labāks, tad eju gar Sniķera salu līdz Ozo golfa laukumam. Pretī Mīlgrāvja kanālam reizēm labi ķerās.

Atbildes otra daļa gan vairāk domāta E-Bergmanim. Es vairāk pa Vecmīlgrāvja galu, bet labus lomus velk arī no Jaunciema puses un Mežaparkā....grūtu tā pateikt, kur labāk :)

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
E-Bergmanis

esmu policijas akadēmijas pusē bijis pagaidām tikai, šis tas ir bet asaru man nav trāpījies, ja neskaita 2 sērkociņkastīšu lieluma ;)...

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

E-Bergmanis - tad pamēģini no Jaunciema - Sužu gala, vai arī no Vecmīlgrāvja puses. Vienīgi izmēri jau nu kaut kā pieklibo. Kad kārtīgāk uzsals, tad gan pamēģini no Vecmīlgrāvja gala. Uz stūra Ozo golfa laukumam, tas stūris, kur ietek Mīlgrāvja kanāls. Tur jūrnieki nāk iekšā un var tikt pie labiem lomiem. Bet pagaidām ledus tur bīstams :) Ja brauc ar autobusu, tad izkāp pirms tilta un gar golfa laukumu tur var tikt. Bet jāpagaida lielāki mīnusi. Tagad labāk mēģināt Jaunciema galā :)

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
Zivnieks

tur ar to kanālu, tā ir kā ir!!! tur visu laiku straumes mainās un var sanākt baigi nelāga cope :(( pat pagājušo gadu kad visur bija pāri 30 cm ledus, kanāla galā tik kādi 7cm!! gar kanālu uz ledus vispār neiesaku kāpt!! ta labāk izej cauri golfa laukumam un sāc copēt tur. papēti kur veču bariņi, tur arī būs ašuki!!!

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
maituputns

ar šo kanālu ir kā ir, zinu ka līdzīga situācija ar baltezera kanālu, ar nekad nezini izkritīsi cauri vai nē...

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Tak uz paša kanāla vispār līst nevajag! NEKĀDĀ gadījumā! Pasarg, Dies! Ja iet no Vecmīlgrāvja gala, tad gar Sniķera salas tālāko galu ar palielu līkumu apkārt kanāla ietekai, vai arī gar pašu golfa laukuma maliņu, ja no tilta puses. Pašā kanālā ne pie kādiem mīnusiem neiesaku kāpt uz ledus!

28.12.10 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager