Unikis trofejas

Vēdzeles

Šogad kaut kā paķēra vēdzeļu cope. Varbūt tāpēc, ka līdz šim bez loma neesmu palicis ;)
23.11.11 cl@Unikis
0 Skatījumi 1335
 
Vēl dzīva! 12.11.11. man vienīgajam no 3 copmaņiem trāpījās 40cm vēdzelīte. Patiesībā vēdzeļu mērs varētu sākties no 40cm, jo tie ir vien nieka 300g. Kaut gan- ko dod izmēra ierobežojumi, ja to ievēro labi ja puse makšķernieku.
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
OskarsB

varu būt lepns par to ka piederu tai pareizajai pusei.,kas ievēro..! :)

23.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
gintsgg

Domāju ka mēra ierobežojumiem nav nekādas nozīmes , normāls copmanis , uzsākot vēdzeļu copi , ātri vien nāk pie secinājuma ka vēdzele sākās no 40 , bet tam kurš to nesaprot , nekādi ierobežojumi nebūs šķērslis , tāds bāzīs kulē visu kas būs galā .

23.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

Aiviekstee 40cm taa jau ir krietna veedzele

23.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Tas nozīmē, ka no Aiviekstes neviena vēdzele nav mājās jānes- lai paaugas ;)

23.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

nu,nee,te ar to paaugshanos ir drusku sarezhgjiitaak.Taadi skaistaaki eksemplaari ir buutiibaa upees,kas saistiitas ar juuru,jo dziljaak iekshzemee,jo mazaakas veedzeles.Tas ir saistiits gan ar dziives apstaakljiem,gan bariibas baazi.Teiksim Aiviekste iztek no Lubaanas ezera,Lubaans ir ljoti sekls un karstaas vasaraas,uzsilst ljoti.Taa kaa krietnu gabalu Aiviekste ir bagareeta,tai ir diezgan vienaads grunts reliefs,tad nu karstaakaas vasaraas nav nekaads retums redzeet peldoshas spraagushas veedzeles.Jo lielaaka veedzele,jo gruutaak vinjaam.Plus Aiviekstee saimnieko sami un kur sami,tur veedzeleem nav vietas.Tad nu mums Vidzemniekiem jaasamierinaas ar meera veedzeleem,vainu jaadodaas 200km un vairaak uz Kurzemi.Kur var buut tik izveeliigi un laist liidz 40cm atpakalj:)

23.11.11 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager