nomads trofejas

nomads albūmi

Kuriozi
66 bildes
 
 
Fotomirklis
72 bildes
 
Latvijas upes
210 bildes
 
 
Ņamma...
14 bildes
 
Foreles
28 bildes
 
Ar kajaku
5 bildes
 
PĀRDOD
1 bilde
 
 
 
 
Mörrum (SE)
7 bildes
 
Vēži
4 bildes
 
Zivis
6 bildes
 
Ziemeļjūra
4 bildes
 
 
 
Foreles 2011
3 bildes
 

Kuriozi

Reizēm staigājot pa un gar ūdeņiem var atrast dažādus pārsteigumus, piedzīvojumus un dīvainas lietas
08.01.12 cl@nomads
1 Skatījumi 2810
 
Sveiciens cūkmeniem, Bundža izvilkta no ūdens. Nu nekādīgi nevaru saprast vienu lietu, ja var atnest līdz upei pilnu, kāpēc tukšu nevar aiznest atpakaļ. (šī ir lielā bundža un izēst tādu var tikai cūkmenu grupa)
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
valens

Vai tad cūku kūtī esi redzējis mazas silītes?Tur ir kārtīgas siles, lai var rīt.Nu un bundža attiecīgi.

08.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Bračkam reiz nācās nolamāt ap 70 gadu vecu tantiņu, kas savu "šmucspaini" upē izbēra... Viņai forši- sūdi sētā nekrājas, taču pēc uzvedības esot varējis saprast, ka tantukam tā iestaigāta taciņa... Cik var sagāzt upē 70 gados?!

08.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
Asaris19

Organiskās vielas sadalās XD

08.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
E-Bergmanis

Jā bija tagad rudenī gadījums, kad gāju gar upi mierīgi mētāju spiningu, līmenis augsts un duļķis ar bija liels, pēkšņi skatots tantuks iet man pa priekšu un biedē manu foreli prom, domāju ka smels ūdeni un ies kautkur usliet, bēt šī sāk kautko visu pēc kārtas lādēt upē, pieskrāju klāt un sabļāvu, telefons bija dziļi ietīts, tā būtu arī video, pārējo ko nepaspēja, izbēra kautkādā kaudzītē, kas droši vien tagad jau ren ir Rīgas jūras līcī... Gandrīz vajadzēja viņu pašu upē iegāst lai peld tas mēsls uz jūru...

09.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
buksx

Paskatieties kas notiek uz Usmas pēc tam kad beigusies ziemas cope.končiki,pudeles,ēsmas kastītes,utt.Vasarā paši peldas un priecājas ka viss tīrs, bet kāds to visu arī savāc,

25.04.12 Atbildēt | Ziņot 0
Morbidejs

Man vienmēr līdzi ir kāds maiss vai spainis, kurā pēc copes sametu visus atkritumus (pat izsmēķus), pie reizes paņemu klāt citu copmaņu atstāto drazu. Ziniet, nav nemaz grūti.

Esmu arī šo to pagātnē atstājis pie ūdenstilpnēm, kad vēl nebiju tik apzinīgs, bet autoritātes lika saprast, ka jāsavāc viss bez izņēmuma, tāpēc jārunā par to un jārāda piemērs.

Paldies autoram par bildēm.

01.06.13 Atbildēt | Ziņot 1
nomads

foreļojot tu tomēr esi nedaudz ierobežots savākt citu mēslus, bet reizēm ir apbrīnojami cik tālu no civilizācijas mežā tiek ienesti dažādi mēsli.

Sliktākais ir pa upi peldošās stikla pudeles, tās gan pēc iespējas jāizvāc, mazākais uznesot mežā virs palu līnijas un paslēpjot zem kāda celma.

01.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
sharps

Varu likt roku uz sirds. Nekad neesmu atstājis pie dabas ne mazako papīrīti. Man sirdsapziņa neļauj. Pats esmu uz sūdiem sagriezis kāju un izjūtu tā sekas daudzus gadus diemžēl. Kad cilvēki sāks domāt par visiem kopuma ne tikai par savu labklājības tupumu?!?!?!

18.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager