Unikis trofejas

Viss, ko izdodas noķert ar spiningu

Mans mīļākais copes novirziens ir foreļu spiningošana. Taču reizēm izdodas noķert arī ko citu ;)
11.05.12 cl@Unikis
2 Skatījumi 2793
 
Trofeja Vakar sanāca, ka man neļāva izkāpt no auto pusceļā, bet lika stūrēt līdz galam- līdz Kuldīgai. Biju sataisījies iemēģināt priekš sevis kādu jaunu foreļupi. Ātri sanāca pārorientēties uz copi Ventā. Kā mērķa zivi izvirzīju vimbu, jo tās vēl lēkā pār Ventas rumbu. Atšķirība tik no pārējiem copmaņiem- apņēmos to izdarīt ar spiningu. Vecie copmaņi teica, ka vimba nav plēsējs un mānekli negrābs. Bet es apbruņojos ar lielu ticību. Saķēru gan sapalus, gan asarīšus, gan meženi, gan noslēgumā arī vimbu! 370g un 35cm. Gumija- ēdamā :)
 
[11] Komentāri | dilst | aug
 
Unikis

Saņēmu privāto vēstuli: Sveiks, ja Tu palasītu par tādu aizliegtu veidu , kā "Lipināšana", tad Tu arī saprastu, kāpēc īsi pirms nārsta, Tev vimba uz spini paņēma.

Manas domas: Par lipināšanu nezinu, bet zinu, ka vimbas ķer arī mušotāji un tieši uz tādām pašām imitācijām, ko imitē šī gumija. Ja vimbas drīkst ķert ar makšķeri un dabīgo ēsmu, tad neuzskatu par noziegumu izdžigot kādu vimbu.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
uldeens

nezinu vai īsi pirms nārsta,bet šoziem decembrī Gaujā diezgan daudzi izvilka vimbu gan uz rotiņa, gan pat uz šūpiņa:)

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Uldēns-> Viens ir cemmerēt un vilkt aiz sāniem vai spurām, bet pavisam kas cits ir vilkt aiz mutes, kad zivs patiesi ņem mānekli.

Es ticu, ka ar ēdamgumiju, tāpat, kā ar mušu, var noķert praktiski visas zivis, kas tai brīdī aktīvi barojas. Galvenais, lai zivs būtu tik liela, ka var dabūt mānekli mutē bez problēmām. Ruduļi, brekši, vimbas, karpas, stores- viss ir ķerams ar mikrodžigu! Jūs taču ziemā ar motili un mormišku zivi ķerat?! Mikrodžiga izmērs īpaši nepārsniedz lielas mormiškas izmēru ar paprāvu tārpu kušķi.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Privātā vēstule Nr2: Es nebiju to domājis kā pērmetumu Tev, bet gan kā izskaidrojumu, kāpēc tā ņem uz tādu ēsmu!:) Fīča ir tur, ka vimba īsi pirms nārsta, nu vairs neņammā, bet lasa visus svešķermeņus nost, no iespējamās nārsta vietas.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
uldeens

Vai tad es pieminēju cemmerēšanu??????tieši smuki mutē paķerts šūps un rotiņš.

Bij reizes ka nevar saprast kas pa šūpiņu klapē ,izrādās vimba

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
uldeens

Un vispār tev jau ar bildē vimba aiz bārdas karājas:)

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Tas tapec, ka akis netika mutee- tikai puse manekla. Lidakam jau ari liels maneklis no arpuses iekeras ;)

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Janciigais

Es ticu, ka ar rotu var noķert visas zivis. Personīgi nesaskatu atšķirību ēdamgumijā starp tārpu izmantošanu, zivs prāts tiek ar ķīmiju sačakarēts, zūd azarts piemānīt.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Un tad, ja esi zivi piemānījis ar pliku dzelzi, iegūsti absolūtas tiesības to apēst? Man patīk noķert pēc iespējas vairāk zivju un vairumu atlaist.

Tad jau copē ar pliku džiggalvu un lepojies, ka esi uz to spējīgs.

Spiningojot patiesais kaifs ir sajustajā copē, ko jūti rokā, nevis pamani ar pludiņa vai zvaniņa palīdzību.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Janciigais

Nezinu cik Tu apēd un kāpēc liec zvaniņu spiningam :) ar tārpiem necopēju, salīdzināju tik pret ēdamgumiju, var jau teikt ka mākslīgā ēsma...

Tāpat neredzu saistību zivs apēšanai ar to, vai noķer ar ēdamgumiju vai bleķi, tik ja skaties filosofiski, bleķi nekad tik dziļi neierīs, jo ātrāk attapsies, ka nav īsts.

Copēju kā māku, zivis ķeru un nevienam neko necenšos pierādīt :))

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
copings

nesaprotu, ko visi te kko peras? skauzh? vai ka? wtf?

smuka zivs, meistarigi nokerta uz micro, pasham ari patik ar micro paniekoties!

apsveicu! Ne asakas :)

29.07.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager