Foreļcopīte.

«
»
 
11.06.12 cl@Gaujinieks
0 Skatījumi 1958
 
Trofeja Eh todien aizgaja kilavniece ,nerubiju ka ar light katiņu izvilkt...;D Shita vieniga ko no trijam iemanijos izvilkt :)
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
johanson

Zive smuka, bet es par citu... Es gan negribētu pretendēt uz absolūtas patiesības paudēja pozīciju, bet jā Jūs foreļotāji pēc tam iedomājaties zivi palaist, kad šitā pa rokām izvazā? Man dīķī kādu laiku bija foreles. Tikko izvelc, 5 min un beigta. Nedomāju, ka ar upju iemītniecēm ir savādāk... Daudzos dīķos vispār laist atpakaļ noķerto zivi neļauj, cik man zināms. Tā ka, ja jau ķerat foreles un laižat atpakaļ, tad vismaz nevazājat to zivi pa rokām - kabiniet vaļā ūdenī tur pat tīkliņā... Vienā raidījumā labi rādīja kā smuki zivi atkabina vispār rokās neņemot.

11.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
sandzes

Un kaa diez mums foreleetaajiem iemuzinaat to briidi,man jau liekas ka te visi paaargudrie bishkinj parspile a to atlaishanas principu,teiksim forele lecot pari bebriniekam nu neizbegami kaukur atsitiisies starp zariem vel krastaa smilktis pavazaasies ta jau pec shita shoka arii krantii vinjai?

11.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
johanson

Forelei problēma nav zari vai smiltis, bet gan rokas temperatūra. Problēma ir tāda, ka turot foreli rokā tā gūst apdegumu, ja tā varteikt - tā ir zivs, kas ir ļoti jūtīga pret temperatūru. Tāpēc jau foreles nedzīvo kurā katrā vietā.

Nu ja gribi būt zolīdz makšķernieks, nu tad nesanāk nofočēt to zivi, diemžēl... Ja gribi tikai izlikties par zolīdu copmani, kas laiž zivis vaļā, bet vienalga, kas pēc tam ar to zivi notiek, tad var tā turpināt.

11.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
vaivads

nav smuki tās zivis spiest

11.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

Zivis, kuras laidīsi vaļā, atkabini neizceļot no ūdens. Obligātais inventārs (spic)standziņas.

Tās kuras paturēsi fotogrāfē kā gribi.

p.s.

zemmēriem tīkliņu nevajag.

11.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
AllPai

Pārgudrie dirsēji, priecājaties ka vispār atlaida vaļā.

11.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

AllPai> vienīgais kurš te iedirsa esi tu ;) pārējie ļoti prātīgi pamācīja puisi kurš tik nesen sācis foreļot, lai liek aiz auss, vērtīgs padoms zelta vērtē.

12.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Gaujinieks

Padomus protams ņemšu vērā ,paldies. Bet nu bij ritigs uztraukums ;) gribējās ar kādu bildīti radiem palielīties...Standziņas vakar jau iepirku ,un ieteiktajā upītē pielietoju :)

12.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
sragiagiaA

Arī man pirmajās reizēs gribējās fočēt katru zivtiņu, lai varētu palielīties, bet tas ar laiku pāriet, katram pašam tam ir jāiziet cauri un jāsaprot, ka tas nav vajadzīgs, svarīgāks par mammas teikt "o, malacis" ir tas, ko pats gūsti no apziņas, ka noķertā forele ir aizpeldējusi, lai atgrieztos. Ne asakas! :)

12.06.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager