Ziemas cope

24.02.13 cl@Vairis30
2 Skatījumi 2146
 
Draugi izzvilka mani uz copi Svētē, lai pēc pirts galvu izvēdinu. No 13-17 uz Sīpola trisžuburi un vībotnieku
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
aakkis

Ar ko tas Sīpola trīsžuburis atšķiras no citiem?Ar nosaukumu,vai cenu?Ieliec bildi tiem trīsžuburiem.

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Vairis30

Āķi, man liekas ka lielākā atsķirība ir tai volframa pilē pie riņķīša, nu tā man vismaz liekas, jo esmu izmēģinājis dažādus trīsžuburus, bet tstrādā tikai Sīpola. Manā bildēs var redzēt, tie kuri ir augšpusē un kreisajā pusē:

www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-25684.htm

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Tie koši sarkanie?

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Un vēl,...pilei ir vienīgi tāda nozīme,ka velniņš nestāv vertikāli.Viņš jau velk uz kazu.Tur nozīme var būt katrā sīkumā,..kas uz āķīšiem?,vai vispār bez nekā,vai kembriku krāsu kombinācija...utt.Pa krāsām,katrai zivij patīk savas krāsas kombin.,pat ūdenskrātuvēs,var atšķirties.Ja lieci tārpiņu,....tad vai baltais,pinks,vībotnieks....,katram savā laikā un vietā var būt labāks rezultāts.Labi pietiek!

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Un pirmkārt,..ar to volframa pili sānā jau vairāk kā 10gadus man tādi mikrobi ir.Krāsa melns ar sarkanu.Tie nu nekādi nav Sīpola!

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Vairis30

Varētu būt ka nav Sipolnieka, bet tādus pagaidām esmu redzējis tikai viņa ražotos. Ja jau ņem globāli - jaunu riteni jau t'pata neizdomāsi - tikai pilnveidosi viņu. Vakar, piemēram, rauda vislabāk ņēma tikai uz zaļo krāsu, šodien jau tikai uz melno ar sarkano punktu, un tur es tev pilnībā piekrītu, lielākā meistarība ir atrast to pareizo piegāji uz ko tajā brīdi ņem tava mērķa zivs!!

Tev protams ir super liela pieredze copē ar viņiem un kāteica tajā krievu pasaku filmā- es tikai pagaidām vēl mācos un vienmēr ar lielāko rpieku uzklausu citu veču PILNVĒRTĪGUS padomus!!

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Es ar tiem mikrobiem(velniņi un tamlīdzīgi) esmu aizrāvies jau vairāk kā desmit gadus.Tik pat ilgi neesmu lietojis motiļus.Patīk man tas copes paveids,un visu laiku kaut ko eksperimentēju.Jo daudz var labas idejas no ru.mājas lapām sasmelt.Visu laiku tās šķirstu-baigi interesanti veči dalās pieredzēs!

24.02.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager