daddy_j trofejas

daddy_j albūmi

Viss kas
11 bildes
 
SAMS
3 bildes
 
Rudens cope
4 bildes
 
Austrālija
27 bildes
 
Vangaži
1 bilde
 
Lobes ezers
4 bildes
 
 
Norge 2014
2 bildes
 
Vējzivis
3 bildes
 
Norge 2013
6 bildes
 
Burtnieks
2 bildes
 
Usma
3 bildes
 
Malta
6 bildes
 

Lielā jūrasbraukšana

29.03. tā sagadījās, ka biju to 223 "laimīgo makšķernieku" vidū, kurus spēcīgais DA vējš aiznesa jūrā uz ledus gabala. Īsinot laiku, uztaisīju dažas bildes "kā viss notika". Cilvēkus nefočēju apzināti, jo arī pats tajā brīdī nevēlējos tikt fotografēts. Pateicība glābējiem un saudzējiet sevi!
10.04.13 cl@daddy_j
0 Skatījumi 2588
 
Apmēram stundu pēc ledus gabala atdalīšanās piekrasta puses ledus parādās glābēji un laiva (tie mazie punktiņi pretī Baltic Beach hotel)...esam aizpeldējuši jau kādu kilometru...
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
jenots13

Nu pie šāda skata jau domāju sāk palikt ļoti neomulīgi,jo ūdens uz ledus ir jau līdz zābaku malām.

Nu šeit tiešam kā "Nāves ēnā".

Bet labi,ka viss veiksmīgi beidzies.

10.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Nu šī ir vieglprātība(TĀS ASAKAS TIEŠĀM NAFFFF TO VĒRTAS)!!! Pats ar esmu sorvigalava, bet nu uz šādiem apstākļiem neparakstos nuij- nahuij!!! Viss tiešām labi , kas labi beidzās!!!

10.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
daddy_j

seedoo - ne Tu, ne es, ne citi nebraucam pēc "assakām", bet gan pēc emocijām. "Asakas" lētāk un drošāk var dabūt tirgū... :)

Patiesībā biju ceļā uz "drošu jūru" jūrmalciemu rajonā, bet "kaut kas" lika Majoros apstāties un aiziet paskatīties...jūra bija ar smuku un gludu ledu, krastā vēju nejuta (loģiski!) un...aidā virsū!

Bildē redzamie apstākļi iestājās pēc tam...:)

10.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Te jau vecozēn uz likmi ir liktas citas vērtības!!! Pats šogad ar paspēlējos ar šīm lietām, kad uzzināju ka viens pie dieviem vienam tehnika uz grunts taij dienā, ar pārdomāju patiesās vērtības!!! Par to ,,droša jūra,, ir gan vērts padomāt!!! Labi ka esi pie datora!!!

10.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
kkas
kkas :

pēc šīm bildēm var tikai apjaust cik tuvu bija līdz nelaimei. būtu kādā čupiņa aizgājusi pa burbuli. vairs nekad nevienam copi uz līča ledus neatļautu un smuks sods pienāktos, pieņemu, arī uz upēm švaka ledus laikā.

10.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager