Fugu trofejas

Fugu albūmi

Pašam patīkami :)

Mans maziņais projektiņš kuru jau sen biju iecerējis...šeku reku,pie jūras pastaigājoties ieguvu materiālu un izveidoju sevis ilgi kāroto rotu pie griestiem :)
«
»
 
10.05.13 cl@Fugu
3 Skatījumi 2028
 
Es tik šodien atklāju sezonu :) un uz paštaisīta džerka. Līdaka ap 50cm...peld tālāk. Kopumā 2.copes 1.realizēta,otra cope bija līdakai ar nodomu vnk pabiedēt :) nu un trešā bija pati lielākā,kura truli peldēja pakaļ,sekoja līdzi visām džerka kustībām,bet ņemt neņēma =)
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
vierzuliss13

ķip lidakas var ķert tik no 11 maija, bet smuka!

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Nu tad teikšu tā...nebija nemaz domas ķert līdaku,gribēju noķert lielu asari :D bet šitas te lūk šitas ja...pats pieteicās,es tak neesmu vainīgs :) Tas uzreiz maina lietas būtību ne?! :D Lai arī kā būtu,es pēdējos gadus kkā vairs nepraktizēju "noķerts=panna" :) vnk laižu atpakaļ un apmierināts dodos uz mājām :) Man liekas es vairāk priecājos par to ka mani paštaisītie mānekļi strādā :D Tas ir neaprakstāms kaifs...arī process kad viņi top,tas ir kkas neaprakstāms :)

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
PercHHunter

Fugu atgriezās :D

Kur biji palicis?

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
copite

vispar jau rakstits copes lietas ka no 10 sodien ar senciti ari atklajam man paris noravas sencits 2.700 kg dabuja.

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
copite

reku ir ''25. aprīlī stājies spēkā Zemkopības ministrijas lēmums par līdaku makšķerēšanas papildu aizlieguma periodu 2013. gada pavasarī no 1. maija līdz 10. maijam Latvijas Republikas ūdeņos, izņemot ūdeņos, kas tiek izmantoti specializētai zivkopībai un mākslīgai zivju pavairošanai.

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
sragiagiaA

Īpašiem analfabētiem paskaidrošu - līdz 10. AIZLIEGTS paturēt, tātad no 11. vari sākt ņemt.

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

PercHHunter ziemas migā biju :D

10.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Oktobris

to Fugu,

Kāds svars šim džerkam? Kādā dziļumā pieteicās zobainā?

Pilnībā piekrītu autora teiktajam - cita copes ''garša'', prieks un apziņa, copējot ar pašrocīgi darinātu mānekli. Lai veicas radošajos eksperimentos!

11.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

zorge....uz doto brīdi nevaru pateikt kāds svars,nav man svariņu. Iegādāšos svariņus tuvākajā laikā,tad būs vienkāršāk :) Līdaka paņēma metra dziļumā-ezerā pie krasta. Un starpcitu,es džerkoju ar spininga kātu DAM Ultra Strong un ar spoli Salmo Supreme Sniper...spiniga kāts nav paredzēts džerkošanai,bet es džerkoju ar viņu un man patīk,jo ir iespējas ļoti labi izspēlēt ar džerkiem. Man patīk tieši tas,ka spinings ir diezgan elastīgs. Vienīgais mīnus kur varētu būt bēda tādam kātam...nevar kārtīgi piecirst,pa mīkstu liekās,bet nu pagaidām ko esmu noķēris us šī kāta...nekas traks itkā nav :)

11.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager