poppers trofejas

poppers albūmi

 
 
 
 
Kukans
2 bildes
 
 
Taimiņš
1 bilde
 
 

LRČ Spiningošanā 1. P Burtniekā

Rezultāti
27.05.13 cl@poppers
14 Skatījumi 3619
 
Mērsrags TEAM :)
 
[25] Komentāri | dilst | aug
 
Baits

Forši ka lielas mačos vilkāt, bet zivis aiz acīm normāli copmaņi neņem!!! Pieauguši esat paši izprotat kas ir kas! Ceru ka atlaidāt šo trofeju!

27.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
bums
bums :

Viņa tika kopistiski apēsta un galva izžāvēta ;DD

27.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Aiz astes drīkst turēt...? :)

Līdaku neatlaida, jo mērsile tikai 100cm gara. Atlaidām daudzas citas.

28.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

4 viiri nevar liidaku notureet aiz apakshas:)?Tad nafig veel tais aciis jaasprauzh tie pirksti?Vai arii bez taa vairs nevar;)?

28.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Ruu! Mironim ir vienalga, kā to tur... :D

28.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
flipers

Catch&Filet-Maču dalībnieku necienīga rīcība!Bet kā ir tā ir,gaļa arī burtniekā ir gaļa!

28.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
erudzi

2 flipers

Es gribētu redzēt, kā tu no tā briesmoņa rīkles izņemtu manēkli, nomērītu to un atlaistu. Tur jābūt zivju vārdodātajam, kurš pierunās to zivi uzvesties mierīgi. Ja pārējos līdakus laiž vaļā, nav tik traka skāde, protams, ir žēl.

28.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
sragiagiaA

Pārējās laiž vaļā? Tas cilvēks bildē pa labi diezvai vispār savā dzīvē ir kaut vienu mēra zivi atlaidis. Katrā reizē noslaktē foreļu normu, un tas pats notiek arī ar citām zivīm. Diemžēl, tādiem veicas ...

28.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Atbilde skauģiem un nelabvēļiem:

Es šeit un citās savās bildēs neredzu nevienu MN likuma pārkāpumu! Tāpēc paturiet savas emocijas pie sevis! Es zivis noķeru daudz un daļu arī atlaižu.Nav mana problēma, ka jums neķerās! :D Pirmajā dienā atlaidām visas, bet otrajā dienā daļu no noķertajām paturējām kolēģiem un tiesnešiem. pats paņēmu 1 līdaku.

Manos albūmos nav nevienas bildes, kur es turētu līdaku aiz acīm, tapēc ka arī man tas nepatīk, bet īsti vīri prot savaldīt savas emocijas- PUIŠEĻI NĒ ! :D

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Dzabars

Sāk likties, ka admins atvaļinājumā, dažus tēlus te vajadzētu ar lielu blīkšķi izmest ārā, cik var cepties par vienu un to pašu? Cilvēks paņēmis vienu līdaku uz mājām-un kas par to? Ja kādam gribās laist vaļā visas tad uz priekšu, ja gribās kādu apēst uz priekšu!!! Kāpēc vajag "pietaisīt" ēteru ar tupiem tekstiem. No manis liels + par zivi, ņemot vērā, ka tajā dienā līdakas manus mānekļus ignorēja pilnībā, tikai viens mērs un 2as atlaistas. Speciāli sragiagiaAam un fliperam, savējo noķerto apēdu gardu muti....vai esmu gaļinieks? :D:D:D

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

Dzabars varbuut te runa vairaak par trofejas liidakaam,panjem labaak 3 taadas 3kg bet to vechinju 10kg sabildee un atlaid,uudenii taa sagaadaas daudz vairaak prieka un ne tev vienam.Neesmu pret to lai uz maaju panjem 5 liidakas,bet lielaas mums vajadzeetu kaut kaa iemaaciities laist valjaa.Tas tikai mans viedoklis

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 1
grots

Man liekas, ka sragiagiaA pats lieto pārāk daudz gaļas uzturā, jo viņa komentāros ir tikai pārsvarā agresija un viena taisnība, tikai viņam.

Popperim lai veicas arī turpmāk.

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Es gan zivis šī foruma galerijās nelieku zināma speckontingenta dēļ, bet ja liktu - noteikti taisītu vienu bildi, kur zivi turētu aiz acīm - lai kādiem 10-20 būtu iespēja izteikt savu īsteni pareizo viedokli.

Kāda jums starpība? Turi aiz žaunu vākiem, acīm, astes, tīkliņā vai aiz ķekša? Neba viņi tai zivij pirkstu tūplī bāž...

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Ruu
Ruu :

Esteetika,shaadu bildi uz zhurnaala vaaka neliktu,kapeec:)

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Erudzi taisnība! Ruu, vai tev nepielec, ka to līdaku nevarēja nomērīt ar metrīgo šaufelīti? Kaut kā neietilpa...! :D

Ačgārno aigariņu vispār nevar ņemt par pilnu. Šķiet, kāds niks, tāds pats. :D

Paldies, skauģiem un nelabvēļiem par vienu zvaigznīti- jūs ne uz ko vairāk neesat spējīgi! :D

Paldies draugiem un konkurentiem, kuri atbalstīja! Lai Jums NE ASAKAS! ;)

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Ruu, parasti cienījami vīri publiski citus nenozākā. Pie kam tās bildes ir no LR sacensībām. Es arī dažreiz esmu aizrādījis par līdakas ņemšanu aiz acīm. Tikai esmu to darījis personīgi, citiem nedzirdot! Tas Tev tā- pārdomām.. Lai Tev veicās!

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Davis-Di

Tiem C&R bļāvējiem!

Cik zinu tad sacensībās mērāmā rene ir 100cm un šī līdaka bija 114cm, tad līdaka bija paņemta lai nomērītu korekti - jo punktu kvadrāta summā šī līdaka pārsit 4 mēra līdakas un tas ir būtisks jautājumos - it sevišķi ja iet pa pirmo vietu.

Par ņemšanu aiz acīm tā ir veca un droša metode - estētiskuma bļāvēji, lai vispirms paskatās paši ko dara un kā dzīvo, sakiet ar sevi un tad bļaujiet uz citiem.

Visu cieņu Mērsraga džekiem - riktīgs prieks par Jums!

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
Dzabars

Ruu piekrītu tev, bet neuzskatu, ka ja cilvēks ir paņēmis lielo tad būtu pelnījis nopēlumu. Gan jau, ka ir palaidis brīvē ne vienu vien lielo, bet šo sanāca paņemt.

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
zipcs

Bet ja čaļi paņēma pa dienu 1 līdaku tas ir noziegums? 13 noķēra- 12 atlaida, baigā skāde ne?

Pirmajā dienā 12 noķēra 3 paturēja, jo tām tāpat būtu kirdik, jo žaunas bija ļoti cietušas, un pirmajā dienā viņi atlaida gan 5nieci, gan 4 nieci, gan trijnieci un tādas 1-2kg bija pārējās. Visu redzēju, patikās kā velk un šitie čaļi nav pelnijuši to kā jus viņus te tagad ap**ršat!

Un Fliper jautājums Tev gudrīt, cik tu esi līdakas kautvai virs 8kg atlaidis? Kautkā nevienu bildi tavā profilā neredzu. Tu kautkāds novērotājs un nopēlējs vai?

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
zipcs

Aizmirsu piebilst, ka tās 12 un 13 līdakas ir jau mēra. Zemmēra arī bija kāda čupiņa.

29.05.13 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager