Unikis trofejas

Mini pontona laiviņa

Ideja radās senāk, bet šoziem (2013) saņēmos, lai realizētu savu ieceri. Uztaisīju sev mazu pontonu laiviņu, ko iespējams ievietot manā mašīnā, un iespējams salikt dažās minūtēs. Esmu apmierināts ar rezultātu.
«
»
 
15.06.13 cl@Unikis
3 Skatījumi 1411
 
Lielisks paldlīdzeklis copei upē ar mērenu straumi, piemēram, Gaujas lejtece vasarā. Priekšrocības pret citiem copes peldlīdzekļiem: 1- Netērē degvielu un elektrību; 2- Viegli transportējams; 3- Daudz spēcīgāka airu sistēma kā gumijas laivām; 4- Daudzkārt mazāka ūdens pretestība kā gumijas laivām; 5- Ar pleznu palīdzību var noturēt laivu vēlamajā līmenī, kā arī pārvietoties. Izmantojot pleznas, nav nepieciešami enkuri; 6- Daudz stabilāks kā kajaki, izņemot uz lūztoša viļņa (testēju jūrā pie vēja 6 m/s un izdevās apgāzt pie krasta, kur vilnis lūza); 7- Viens vīrs var panest visu copes inventāru un laivu... Varbūt vēl ko piemirsu. Paldies skeptiķiem par tekstiem, ka laiva ir nepraktiska copei un der tikai piemājas dīķim. Pa Gaujas lejteci šodien veicu ap 5km garu distancii un secināju, ka tieši upē šī laiviņa vislabāk demonstrē savas priekšrocības...
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
marti

super!

15.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
nomads

malacis esi ietaupījis nedaudz zaļos un uzbūvējis sev FishCat.

Man viens paziņa ar to pat Zviedrijas lielajos ezeros brauc kur pūtiens mēdz būt samērā stiprs.

15.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
abramisbrama

Malacis :)

15.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
andreiko

Redzēju testēšanu Gaujas lejtecē, man no brīnumiem ārpus izlidušās ačeles nācās spiest iekšā atpakaļ ar pirkstiem...

Nu viens trakoti kičīgs un interesants braucamais, kaut ko tādu dzīvē vēl nebiju redzējis. Aprunājos ar kapitānu, izskatījās sprauns un apmierināts, redzēju arī atpakaļceļā, miedzot atpakaļ uz saviem Ādažiem. Piekusis neizskatījās, žēl vienīgi, ka todien (un vispār pēdējās nedēļas laikā) zivēm mutes cie.

Domāju, ka kādā zāļainā ezerā šitāds ir nenovērtējams dārgums, līdakšus var raut ārā kā naglas no pujuša dēļa.

19.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
Unikis

Andreiko-> Tai reizē, kad mani redzēji, noķēru 5 līdakas. 2 no tām bij mērā.

20.06.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager