Jūra!

Jūra vienmēr ar kaut ko pārsteidz, it sevišķi ar skaisto dabu.
09.10.13 cl@seedoo
0 Skatījumi 2979
 
Esi attapīgāks, priekš mazā svara ir vērts pameklēt alumīniju, kā materiālu!!! Var gan akmeņos iedzīt gan smiltī viegli grimst. Un arī estētiskāks skats:)))
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
uzgulis

Izsskatās ka Tu te rādi kāta turētāju jūrai. Tobiš, pie kautkāda stieņa pietīta kanalizācijas truba. Tas jau nav nekas jauns. Vienkāršākais variants iesācējam braucot butēs ir , pa ceļam iegriesties būvmatriālu veikalā, nopirkt metrīgu 10mm vītņstieni, 50mm x 50cm kanalizācijas trubu un skoča rullīti. Ar skoča palīdzību vītņstienis tiek pietīts pie trubas un turētājs gatavs.Tas izskatās tāpat ka Tavs darinājums. Es dodu priekšroku vieglākiem un estētiskākiem izskata ziņā. Bildes var atrast manā albumā (noderīgas lietas). Lai arī Brikets novērtēja manus kāta turētājus par ne sevišķi derīgiem, jo lūk akmeņos nevarot iedzīt.Man pašam un arī tiem kas no manis iegādājušies viņi patīk. Viegli, izturīgi, un ko gan vēl vairāk vajag.

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

uzguli, domu neuzķēri:))

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Brikets

Alumīnija truba manus rīkus nespēj noturēt,esmu pārgājis uz visai smagiem,bet izturīgiem armatūras stieņiem.

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Briket vecā krievu telts alumīnija truba tur visu, tievākais ir no RU TV antenes - hren salocīsi! Visi jaunmodīgie tjipa al. slotas kāti protams nobāl, tresj un pušu!!!

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
uzgulis

Nu vienīgā mana doma, kuru es itkā neuztvēru, ir tas izgriezums augšdaļā, uz tā tu vari atbalstīt kāta apakšdalu, kamēr tīri zāles no spices, lai kāts nebūtu pa smiltīm jāvanskā.

Atbildi studijā ,lūdzu.

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
seedoo

Uzguli 10tnieks! Doma: tievā truba tiek iestumta resnajā līdz vietai kur skrūve to noštopē un ar to tiek izvēlēs vajadzīgais leņķis auklai, kas krīt ūdenī, usjok??? Un al. protams svars, je tev jāstiep pilns spainis ar žuvēm , tad katrs grams ir no svara:))

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
uzgulis

seedo, svars viennozīmīgi ir noteicošais faktors tiem, kas brauc uz copi, neviss staipa sev liekus hlamus līdz. Bet par to turētāja pagarināšanu, man kaukā domas neštimmējas.

Ja es azmetu , kaut ļoti maz, 50 metrus teiksim, tad paņem un uzzīmē trīstūri tādā mērogā, tad tipa pacilā kātu uz augšu un leju, paskaies kā tavās iespēju robežās mainās leņķis auklai attiecībā pret jūras virsmu.

Ja jau to kātu varētu cilāt vairāku metru augstumā, tad es tur saskatu jēgu, bet te panesas jautājums, nafig cilāt kātu, ja var lietot garāku?

Varbūt ir vērts nostiprināt karoga mastu jūras krastā, un pēc iemetiena pacelt makšķeri teiksim no 0,5-8 m augstumam?

09.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
prx25

Es teiktu, ka vēl ir varinats un izskatās ļoti gaumīgi. Pameklēt vecu putekļusūcējku trubas. Ideāli, ja ir teleskopiskā ar fiksatoru.. regulē cik garu gribi un izturīga arī :)

10.10.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager