Fugu trofejas

Fugu albūmi

Paša rokām!

Šis un tas.
02.09.14 cl@Fugu
0 Skatījumi 1028
 
Muša,uztaisīju nezacepļaiku lai var pa aizaugušām upēm makšķerēt nu un pieliekot čeburašku padauzīt ezera gruntis.
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
eMKa
eMKa :

:) viss jau ir labi...līdaku var noķert arī ar burkānu, apāķotu :)

Mušošanā ir nedaudz cita fiška. Tām spalvām ūdeni ir jāspēlē, jāpulsē, kaut kas jāimitē, kaut kas dzīvs. Ir arī tā saucamās "fantāzijmušas", kas neimitē neko, bet bliež ar krāsu, siluetu vai ko citu.

Tev ir sanākusi fantāzija savienojumā ar nepeimērotiem materiāliem.

Tā aste ir vēl +/- OK, bet galvas gals...nūu, kā to saudzīgāk pateikt :) esi iedomājies ko tās spalvas samirkušas darīs? Tev tā muša visdrīzāk rotēs, astē īzmantotais materiāls nepildīs funkciju un sanāks mistiska, ja noķersi vēl zivi, tad tas būs tik pat ievērojami kā no kartupeļa izgrebta voblera veikums :)

Ja tā lieta interesē, paskaties mušu siešanas ABC, tie netā ir daudz pieejami :)

Bez kādiem uzbraucieniem, tik ieteikumi :)

02.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Visu es ļoti labi saprotu eMKa :)

Mušās esmu iesācējs,skatos daudz mušu siešanas pamācības video. Bet....es vienmēr esmu devis priekšroku tam,ko es izgatavoju patstāvīgi un no jau pieejamiem man materiāliem. Cenšos visu laiku kkā improvizēt. Man nav pilnīgi nekādas vēlmes tērēt naudu uz kkādām krāsotām teļa astēm utt., es cenšos kko meistarot no primitīvākiem materiāliem un ikdienā vieglāk pieejamiem,kuri ir nopērkami gandrīz jebkurā lielveikalā vai floristikas veikalos. Lai arī cik dīvaini nebūtu,bet pirmās līdakas kuras noķertas uz pirmajām sietajām mušām sastāv no putekļu slotiņas materiāla ar ko uzslauka putekļus,tas ir prasts polietilēna materiāls dažādās krāsās. 4.līdakas manā kontā ir. Fakts paliek tāds,ka uz to visu var noķert,cita runa iet par cilvēkam tīkamu vizuālo un materiālo vērtību faktoru. Es netaisu priekš sevis,es taisu priekš zivs,lai arī kādu es uztaisītu,galu galā žūrija ir zivs un ja uz kkādu konkrētu darinājumu manu atreaģē zivs,tad turpmāk man jau ir norāde uz to,ka es tādu varu atkārtoti izgatavot un zinu ka uz tādu ņem. Piekrītu Tevis teiktajam,pastāv iespēja ka var rotēt muša,bet viņa vēl nav nemaz tikusi līdz ūdenim un ja gadījumā viņa rotēs,tad centīšos kkā to apiet ar papildus svina pielietošanu vai arī atstāšu tīri priekš džiga,dauzīt pa grunti,kur pravodka ir raustīta un to pašu raustīto pravodku var izpildīt lēni,tā ka to rotēšanu novestu līdz minimumam. Bet paldies par viedokli!

02.09.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager