Fugu trofejas

Fugu albūmi

Silikona,gumijas mānekļi ēdamie un ne tikai.

Paša darināti darbi no silikona un ne tikai.
20.10.14 cl@Fugu
1 Skatījumi 1402
 
Ģipša forma + silikons parastais = "Kapito" :) Ģipša forma bija uztaisīta par mazu,tapēc aste neizdevusies...šis bija experimentāls veidojums...tālāk jau būs uzlabojumi.
 
[3] Komentāri | dilst | aug
 
Fugu
Fugu :

Parastais silikons nekam neder,viņš ir pārāk "kaulains" :) stipri cietāks,nācās improvizēt un izgirezt pāris segmentus lai būtu elastīgāka aizmugurējā daļa.

20.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Fugu
Fugu :

Un vispār,jau sen eju pa pēdām ēdamajai gumijai :)

Lai daudz maz dabūtu līdzīgu materiālu priekš ēdamās gumijas,ir jāpatērē ne maz naudiņas un laika :)

Lai uztaisītu tuvu ēdamai gumijai substanci,ir jājauc vairāki komponenti kopā. Dārgs prieks,bet pagaidām efektīvs ir (pārtikas želatīns+sorbitols+glicerīns) sanāk ļoooti tuvu ēdamai gumijai. Bet,glicerīns ir pārāk dārgs prieks. Pirmkārt viņš nav tik ļoti plaši izplatīts tirgū,ja ir,tad tikai aptiekās un alkoholisko dzērienu pagatavošanas bodēs kur ir viss saistīts ar alkohola pagatavošanu mājas apstākļos. 5L glicerīna cena 41 Eiro. Aptiekās 25ml maksā 3.57Eiro. Un tomēr,manuprāt tā ēdamā gumija,kura atrodas veikalu plauktos gatavojas no pavisam citiem ingredientiem,jo bioplastus var iegūt da no jebkā. No graudaugiem,no sakņaugiem utt. Bet atrast to īsto recepti...pagaidām samērā pieņemamās cenās neko nesanāk atrast :) Vai arī vnk ne tanī virzienā skatos... =)

20.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
pludinsh

Formiņa 2-daļīga cik izskatās?ja nav grūti vrb vari uzrakstīt kā tu to formu taisīji

20.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager