apollo147 trofejas

apollo147 albūmi

sapals
1 bilde
 
05.02.17
1 bilde
 
sagaidot
4 bildes
 
žāvējam
1 bilde
 
 
Shodiena
1 bilde
 
skats
1 bilde
 
:(
2 bildes
 

Nejau gluži atradums ko kabatā iebāzt, bet kur aci pabolīt :)

«
»
 
19.04.15 cl@apollo147
1 Skatījumi 3208
 
Nav jau apiets ka ar malku,viss bija piesardzigi!
 
[13] Komentāri | dilst | aug
 
ZEBASTERS

Ar šito prātīgi - te ir detonators un visi pārējie navoroti - pilnā kaujas gatavībā....

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
ksrocker

Šitos ja nav saprašanas neaiztikt,kautgan nav no bīstamākajiem štruntiem.

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

šitos izrūsējušos sūdus nevajag aiztikt nekādā gadījumā, īpaši ja esi dziļi mežā viens pats. Atraus plaukstu un nespēsi uzzvanīt pat ātrajiem, ja vispār būsi pie samaņas..

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
ksrocker

Ja šitas jobņīs tad no atriem nekadas jēgas-zvēriem būs šasliks apmēram 30m rādiusā :D

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

tas pat ir labākajā gadījumā, mazāk mocīsies, nekā ar atrautām rokām pie samaņas apjaušot savu bezcerīgo stāvokli ;) Un mīnmetēju lādiņi ne vienmēr sarausta gabalos, paskat kā Ukrainā gradu apšaudēs, kas iet bojā no mazas šķembiņas, kam norauj pat 3 ekstremitātes un atstāj dzīvu..

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
ksrocker

Nu ja turēsi rokās un viņš sprāgs tad točna bus mans variants un nevaig salidzinat Ukrainu ar ww2. Ja gribi strīdēties palasi komentāru pie 3 bildes. Ja esi ar mieru vari atvest šitādu draņķi lidz manim un es tev parādīšu kā viņu izjaukt,sanak smuka puķu vāze.

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

skatos esi viens no tiem trakajiem kas šos vāc un jauc ārā? Nu nu, daspēlesies, nekad nevar zināt kādā stāvoklī tie ir. Un atkarībā no sprāgstvielas stāvokļa arī sprādziena jauda var būt no maza pļurkt kad tikai norauj pāris pirkstus līdz pamatīgam bum, kad zemē paliek krāteris. Zinu gadījumu pirms 20 gad, viens gāja bojā tikai pakustinot šādu. Protams vairāk nelaimes gadījumu bijuši kad jauc ārā, domāju tie visi bija tik pat pašpārliecināti lielībnieki ;)

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
andrisandris

zinasanai- izsaujot minmeteja ladinu, tas izlidojot no stobra "uzvelkas" ka pulkstenis un ir kaujas gatavibaa. saskaroties ar zemi tam jaiet gaisa. tas nenotiek ja iekrit kkur miksta vieta vai tehnisku iemeslu del. saglabajas 50% varbutiba ka tas jobnis no pieskariena vai meginajuma kratit,grozit vai ka savadak ar to manipulejot. Atgadinasu ka pirms gadiem 7-10 apmeram puikas Varaklanos ar sitadu sududarbojas - viens beikts, otrs invalids. bet zvirbuliem nedelu bija ko est. aprakstitais ir nemams vera pie nosacijuma ja ladins bija izsauts.

ja nav sauts, ir drosak, tacu 50% varbutiba ka jobnis, jo kas to lai zin ka tas tur nokluva, ja no kara laika tad varbut uzlikts ta pacelot uzspridzina trotila kasti zem ta. tad i zvirbuliem nebus ko est. Jau 70 gadus cilvekiem tiek teikts - neaiztikt!!!

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
L_John

Cerams, ka nākamās copes bildes nebūs ar vienu kāju...

19.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
vinnijs

Alberts Einšteins reiz teica ,ka, ģenialitātei ir robeža, stulbībai, nē.

20.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
ksrocker

Nez vai tā ir stulbiba ja cilvēks ir visu šito mācijies,protams piekrītu ja nesaprot nekā no visa šitā tad labāk neaiztikt un kur nu vel jaukt ārā. Nerunāsim šoreiz par tiem gudrīšiem kas to dara ar fleksi :D

20.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
andrisandris

bija viens vīrelis, kurš Saldū ar fleksi grieza vaļā mazliet lielāku. Putniem ziemas laikā bija ko ēst.....

20.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
rdx
rdx :

Vīri!

Atgādināšu, ka sastopot šādus priekšmetus, ieteicams būtu ziņot policijai un sagaidīt viņu ierašanos. Pēc tam viņi izsauks NBS speciālistus un tie neitralizēs. Par to nav jāmaksā. Teiksiet ka ilgi jāgaida, jā tā ir. Taču nakamreiz to var kustināt kāds pusaudzis (bērns), kam apiešanās un sapartne par šādu priekšmetu bīstamību pietrūkst...

21.04.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager