taj' feinajā karjerā

«
»
 
30.05.15 cl@janks
5 Skatījumi 3066
 
Trofeja
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
mortelis

loti nesmuki,pret zivi suds ar tavu katu un spoli..........

30.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
Artx
Artx :

janks- skaita zivs, viss kārtībā :)

Un atceries vienu nerakstītu likumu par šo portālu- neatkarīgi no tā, vai patiks vai nē cilvēkam bilde, viņš vienmēr atradīs iemeslu pārmest :)

31.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

nu, ir subjektīvi un ir objektīvi spriedumi. Diez vai kāds tīšām no rīta ver vaļā portālu un "nu, kuru bildi te varētu notirst?". Ja kāds izvārtījis zivi pa zemi un kaut kā aiz acīm sagrābis- tad, protams, ka būs cilvēki, kuri pateiks "dislike", jo tiešām var taču to izdarīt skaistāk un noknipsēt foršu bildi ar savu smuko lomu. Cita lieta, ja vecs telefons, taisa "miglainu" attēlu, ar vienu roku neērti fočēt u.ttttttt. Tās jau ir citas nianses, man pašam ar sevi lomu fočēt švaki izdodas- uz mana fona gandrīz jebkura zivs izskatās neliela))) Ja kāds pukst- piemēram, kāpēc karpa fotogrāfijā nav "karpu gultā"- jā, tādus izteikumus var neņemt vērā. Cits "jūtīgāks", cits mazāk.

11.02.20 Atbildēt | Ziņot 0
Artx
Artx > badapiicka:

Uhh, pieci gadi riņķi kopš komentēju! Bet kopumā es piekrītu par subjektīvo un objektīvo, taču būsim godīgi, mēs varam arī uzrakstīt kaut ko indīgāku diplomātiski. Nu piemēram- Kengurs24 fočēja zivis uz plikiem dubļiem. A ko es? Es uzrakstīju, ka nākamreiz, gan zivs būs uz salmiem ielikšu +2 zvaigznes, nevis 1 :) Nu kaut kā tā smuki un maigi.

11.02.20 Atbildēt | Ziņot 0
ARmisT

Skaista zivs un savdabīga bilde ! Forši !

Un par nulltā līmeņa intelektuāļiem nav ko uztraukties, daudz mums tādu tautiešu. :)

31.05.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager