kapracis trofejas

Nav pievienotu trofeju!

kapracis albūmi

Zivs
81 bildes
 
Daba
54 bildes
 
Vēži
25 bildes
 
Ziema
25 bildes
 

Zivs

26.09.15 cl@kapracis
21 Skatījumi 6656
 
 
[34] Komentāri | dilst | aug
 
eMKa
eMKa :

Vēl palikušas četras dienas, lai papildinātu līķu galeriju :D

Varam sagaidīt vēl četrus rumpīšus.

Nesaprotu un pat negribu saprast, kam un ko tu centies pierādīt, bet "pilns rublis" tev toč nav.

Varbūt tomēr ej kādu soli uz priekšu, savādāk sāk apnikt, un krāmē trīs "atļautos" rumpīšus vienu pie otra :D

Veiksmi rakšanā!

26.09.15 Atbildēt | Ziņot -4
kapracis

emkveidīgais, labi, ka tev tas rublis ira:) kam man būtu kas jāpierāda? lieku bildes savā albūmā, lai ziemā tās varētu palūrēt un pakavēties patīkamās atmiņās un tavas domas par to man ir kā oda pirdiens pie auss:)

kāpēc tu domā, ka pēc 4 dienām es nevaru fočenes likt- jokains tu.....

26.09.15 Atbildēt | Ziņot 3
eMKa
eMKa :

Tad liec tās bildes SAVĀ albūmā un ziemā kavējies, skaties, ka kaut ko nenokavē :D

Ņem izdrukā un saspraud istabā pie sienas...

Bet publisko ēteru nepiedirs ar savām maniakālajām tieksmēm...

Kam tev būtu kas jāpierāda? Labs jautājums :) pieej pie spoguļa un pajautā.

Es savu nostādni esmu paudis un turpmākā diskusijā neiesaistos, jo te ir no sērijas "kupraino pat kaps neizmācīs"- pārfrāzējums no krievu teiciena, bet tēmā...

Roc "draudziņ" :)

26.09.15 Atbildēt | Ziņot -4
kapracis

noķerta, neatlaista zivs ir maniakāla tieksme?:)) ne tu man mācīsi, kur ko likt. savu veceni un sīkos mājās vari mācīt! ja tu ar spoguli runājies, tas es kkā ne:) un dradziņi tev laikam ir zilganā krāsā.... ja ar vienu metienu noķertu 3 atļautās, tad arī ieliktu fočeni:)

26.09.15 Atbildēt | Ziņot 3
eMKa
eMKa :

...stulbenītis, nav man vairs ko teikt.

Roc, roc :D

26.09.15 Atbildēt | Ziņot -4
Karlis_K

racējiem jau neinteresē kaut cik sakarīga copē pēc gada vai dažiem, ka tik piegrūst savu negausīgo māgu pilnu..

26.09.15 Atbildēt | Ziņot -5
martins_riga

suka labs :D

26.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
kapracis

emka, ja tu esi vecis, tad vajag par saviem vārdiem atbildēt!- ja saki, ka neiesaistīsies vairs diskusijā, tad tā arī dari:) bet vari zem katras manas bildes ko iepurkšķināt, lai jautrāk:))

27.09.15 Atbildēt | Ziņot 3
gintsgg

Manuprāt , maniakālā tieksme ir mocīt un traumēt dzīvu radību savas izklaides pēc , to laikam sauc par C&R .

27.09.15 Atbildēt | Ziņot 4
eda
eda :

eMKa

jautajums tev - Vai tad SWE var matites slakteet un bildes ar ikrumaiziitem likt,vai tas ir Kruta???

28.09.15 Atbildēt | Ziņot 5
Chalitis

gintsgg. Mocīt un traumēt lai pēc tam nosistu nav maniakāli, vai ne?! Jebšu noķer un paņem zivi, makšķernieki makšķerē humānāk? Āķis apstrādāts ar anestezējošu līdzekli. Zivs nepretojās, utt. Tā sanāk?

C&R ir viens no sugas aizsardzības mehānismiem! Pusmūža vīrietis, bet tād ahireju nes!

28.09.15 Atbildēt | Ziņot -2
parcopi.lv

Vienīgais sugas(vai visu zivju) aizsardzības mehānisms ir NEMAKŠĶERĒT! Tad arī zivij netiek izdarīta nekāda skāde. Pretējā gadījumā ar, vai bez atskabargām. Ar vienžuburi, vai trijžuburi, bet zivij tiek nodarītas traumas. A par paturēšanu, vai atlaišanu - viss paša ziņā. Es gan paturu, gan laižu vaļā jebkuras sugas zivis. Viss atkarīgs no vairākiem apstākļiem. Badā neesmu. A par bildēm - man patīk i tādas, i tādas, kas bildētas ūdenī. Starp citu - kur ir garantija, ka cits lietotājs, kuram visas bildes smuki nobildētas ūdenī, pēc tam tās zivis neaiznes mājās. Jātic uz goda vārda, vai ne? :)

28.09.15 Atbildēt | Ziņot 3
Karlis_K

Chalitis> nu cilvēks tač nekad nav ķēris zivis ar bezatskabargu āķiem vai vismaz pielocītām atkarpēm, tāpēc arī cope tam asociējas ar zivju mocīšanu ;) un tāpēc arī gvelž pa labi un kreisi glupības ka savācot visas noķertās foreles tām īstenībā tiek izdarīts liels pakalpojums. Tā teikt kamēr pats nepamēģinās un neuzzināss cik viegli atbrīvot zivis no āķa bez atkarpēm, tikmēr velti pārliecināt vecu tiepšu.

28.09.15 Atbildēt | Ziņot -5
eMKa
eMKa :

eMKa

jautajums tev - Vai tad SWE var matites slakteet un bildes ar ikrumaiziitem likt,vai tas ir Kruta???

Atbildēšu. Zviedrijā tas ir daudz dienu piedzīvojums dabā un foreļu "slaktēšana", ka tu izsakies, ir tik daļa, kas vakariņās nonāk uz galda. Jā, gadās arī mātītes ar ikriem, bet nevajag salīdzīnāt LV un SE zivju resursus. Nevajag salīdzināt nesalīdzināmas lietas un te pat nav stāsts par zivju resursu, bet attieksmi.

28.09.15 Atbildēt | Ziņot -4
Chalitis

parcopi.lv Lūdzu nebrauc un nemakšķerē! Bez makšķerēšanas ir citi antropogēnie faktori, kas ietekmē attiecīgās sugas dzīvošanu (izdzīvošanu)! Es tikko makšķerēju upē , kas tek caur deviņstāvu māju mikrorajonu. Upe apmēram kā Amata. Pilna upe ar forelēm! Lielākās, ko redzēju ap 2 kg! Upi apsaimnieko vietējais makšķernieku klubs. Princips-Nou kill! Tur nevienam nnenāk prātā vienam otru apsaukāt par manjakiem un zivju mocītājiem. Nav arī badmiru, kas stīvina visu pēc kārtas! Zivju daudz, makšķernieku daudz un nemanīju, ka tās justos slikti!

28.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
parcopi.lv

Kāpēc tad man nemakšķerēt? Ne jau man ir problēmas ar to, ka kāds patur MN atļauto lomu, vai ka nelieto bezatskabargu āķus, vai ka liek "neētiskas" bildes....

Man personīgi daudz vairāk nepatīk tā uzstājība ar kādu citi cenšas uzspiest savu "pareizo" viedokli....atgādina Jehovas lieciniekus, kurus rodas vēlme nolaist pa trepēm, kad par dadz jau uzmäcās ar savu dzīves uztveri. Es domāju, ka katram ir sava galva uz pleciem un katrs pats izvērtē ko apēst un ko atlaist nepārkāpjot noteikumus. Nevajag savus postulātus citiem uzspiest. Tas tāpat nesanāks. Nevienu neaiztāvu, bet pasaku kā tas no malas izkatās. Man personīgi atlaišana nav sveša lieta. Sāku ar zemmēriem, bet jau diezgan sen laižu vaļā arī ko varētu nelaist. Vados vienkārši no tā, vai es to izlietošu uzturā, va man to vajag u.t.t. Un tä vēlme atlaist atnāk pati no sevis, nevis tāpēc, ka kāds to visu laiku vāvuļo. Tas rada tieši pretēju efektu. Cilvēki nav visi vienādi. Labāk savas negācijas izgāžat uz tīkliniekiem, elektriķiem un negaušiem. Ne asakas visiem!

28.09.15 Atbildēt | Ziņot 3
Karlis_K

parcopi.lv:"Labāk savas negācijas izgāžat uz tīkliniekiem, elektriķiem un negaušiem. Ne asakas visiem!"

Redzi draugs, tādi foreļrači dienā vairāk spēj nobendēt ikrainas foreļu mammītes nekā slinks lauku paps kas ieliek kādu murdeli vai tīkliņu upē, kurā visbiežāk neviena forele nemaz neieskrien. Kamēr tu šādus negausīgus gaļeniekus centies aizstāvēt (saprotu jau tavs "sensejs"), tavu vakar iespējams atlaisto foreli viņš jau norijis.

28.09.15 Atbildēt | Ziņot -6
Jaunzemis

parcopi.lv: tad kad padzīvosies vairākus gadus pa vienu upi un pavērosi, kā nosvārstās foreļu populācija piemēram, tad kad parādās vairāk pēdu un/vai slieku bundžas, tad zudīs jebkāda skepse pret to, ka kāds cenšas kādu pārliecināt, ka atlaist ir labāk nekā paturēt, jebkurā gadijumā.Foreļupe nav liels ezers, vai Daugava, kur tiešām makšķernieku radītās nozvejas sekas var arī nejust.Foreļupīte ir ļoti trausla un lietas tur mainās ļoti ātri.Vienas sezonas laikā var izšķirties upītes/posma liktenis uz ilgāku laiku.

28.09.15 Atbildēt | Ziņot -3
parcopi.lv

Sulla - manu atlaisto foreli viņš toč nav norijis, jo pa dažādām upēm ejam :) Kas attiecas uz senseju. Jā, tieši ar Kapraci es biju pirmo reizi forelēs un tieši viņš man visu apstāstīja un parādīja praksē un varbūt tieši pateicoties viņam un pirmās reizes lomiem, man šī bradāšana pa mazajām upītēm iepatikās. Viss nav tā kā izskatās netā. Reālā persona Kapracis nav gluži tāds pats kā CL uzburtais negatīvais tēls Kapracis, bet tas tā :)

Katrā gadījumā palieku pie tā, ka katram sava galva uz pleciem un tie sava vienīgā pareizā viedokļa uzspiedēji tikai nokaitina. Teiksim piemērs - Kapracis ir mans sensejs(kā Tu saki), bet tas tak nenozīmē, ka es tagad visu bāzīšu maisā un nekad neko nelaidīšu vaļā. Un tā arī nedaru. Tas bija un ir mans lēmums, nevis viņa, anonīmo interneta komentētāju, vai kāda cita lēmums. Tikai un vienīgi mans. Un domāju, ka šī albuma īpašnieks ir palaidis vaļā krietni vairāk, nekā daudzi no šejienes "pareizajiem". Bet es labprāt vēl kopā ar viņu iešu kādreiz pacopēt(ja ņems līdz), un pamācīšos tādas lietas, kā upes nolasīšana, pareiza pieeja vietai u.t.t. Jo daudz kas ir aizmirsies. Kaut kā tā :)

A beigtu zivju foto.....tādu ir pilns nets. Arī svēto zivju...

Jaunzemis - Iespējams, ka tā arī ir. Mana pieredze ir ļoti niecīga, pie tam pārsvarā katru reizi esmu savā upītē un tikai divās no tām 100% vēl atgriezīšos, bet šaubos, ka kāda varētu būt tāda upe, kur es regulāri tagad brauktu. Patīk jaunas vietas, jaunas upītes, jauni piedzīvojumi. Tāpēc par kaut kādiem ilgākiem novērojumiem es nevarēšu vēl ilgu laiku spriest.

Te jau baigi novirzījos no tēmas. Īsāk sakot palieku pie tā zivju foto ir gaumes lieta un uzbāzība drīzāk nodara pretēju efektu. Katram līdz kādam slēdzienam ir jānonāk pašam.

Ne asakas!

29.09.15 Atbildēt | Ziņot 3
Chalitis

parcopi.lv Viens pazīstams dzejnieks reiz teica: mēs katrs savai kroplībai izdomājam attaisnojumus! Cilvēks vēlās paturēt kādu zivi. Ok. Kāds uzraksta, ka labāk būtu atlaist. Uzreiz sākās-C&Rīlisti ir zivju mocītāji! Muļķīgāku apgalvojumu neesu dzirdējis! Sanāk, ka copējot bez atskabargām vairāk moki zivi, nekā ilgāk vazājot pa ūdeni (nedod dies, atspruks un nebūs ko apēst) un finālā iemetot kulē pusapdullušu! Gribās pajautāt, daudzi no ņēmējiem prot zivi pareizi nogalēt?

Ne jau kādas zivs paņemšanā ir problēma! Problēma ir nemācēšana uzklausīt kritiku! Tieši ņēmēji ir lielākie bļāvēji, ka zivju upēs nav! Iemeslus izdomās jebkādus, kaut pirmkārt būtu jāsāk ar sevi! Par bildēm: manī tās nerada nekādas negatīvas emocijas. Normāli uzbildētas. Visticamāk cilvēks vienkārši kaitina "radikāļus" ar arhīva kolekciju.

29.09.15 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager