kapracis trofejas

Nav pievienotu trofeju!

kapracis albūmi

Zivs
79 bildes
 
Daba
54 bildes
 
Vēži
25 bildes
 
Ziema
25 bildes
 

Zivs

02.10.15 cl@kapracis
12 Skatījumi 4779
 
Šī ir pēdējā bilde, vairs nelikšu- apnika. Parcopi.lv bik par daudz izstāstīja un čalītis atkoda, nav vairs incanti!:) Lūdzu, piedodiet, ka liku zivju bildes:) Nekad neizpratīšu tos cilvjus, kas zivs dēļ ir ar mieru cilvi galēt nost…Diezgan daudz negāciju no padsmit CL lietotājiem. Palika man viņus žēl! Nabaga cilvēks satracinās pie datora, izdzer stipro alu no kreņķa, sit sievu, bērnus, suni, ar nazi graiza riepas, ceļas asinspiedieni un stresu dēļ zūd potence utt. Padomāju, ka manis dēļ cieš viena (kaut ļoti, ļoti neliela) daļa Latvijas tautas un nolēmu tam pielikt punktu!:)) Reiz, sen atpakaļ forelējot, ieraudzīju gar upi 3 gab. elektriķus vazājamies.Nogriezu mietu no ievas, jo alksnis neder- var salūzt un notezoju šamos un aparātu arī saklapēju. Tagad vairs tā nedarītu, jo neviena zivs nav tā vērta, lai cilvi par kropli pataisītu. Tagad likšu lašu un taimju bildes, maisus ar ašukiem, raudām un brekšiem:)) šutka:) Visiem vēlu jauku dienu un citas dienas arī! Miers ir tas, kas baro, bet nemiers postu nes!:)
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
Forelpuikas

:))

Ne asakas!

02.10.15 Atbildēt | Ziņot 5
Forelpuikas

Bet vienu gan pateikšu, man cilvēku nav žēl!

Man vairāk žel dzīvniekus - suņus, kurus saimnieki sit, pamet vai vienkārši piesien mežā; zivis, kuras tiek izindētas ar cilvēka pretīgo mantkārību; n-tās izmirstošās sugas, kuras vairs neskraida man līdzās, jo ir izmedītas vai vnk tiek iznīcinātas to mājvietas! Nerunāju par mežacūkām un stirnām.. domājam globālāk ;)

Vienīgais zvērs uz pasaules, kurš nav pelnījis līdzcietību ir homo sapiens! Paši viens otru kaujam nost, bet ar to jau nepietiek - jācieš arī pārējai dzīvajai radībai!

Kapraci, tie čaļi ar elktrības kasti bija, būs un IR peļnījuši ar mietu pa muguru!!! un varbūt pat to, lai viens no viņiem braukātu ar ratiņiem... par piemēru pārējiem!

Neesmu necilvēks, bet gan tieši otrādi! ;)

02.10.15 Atbildēt | Ziņot -4
eMKa
eMKa :

Nu re :) prāts kādam mājās atgriezies...tomēr vēlētos uzzināt, kādas traumas ir likušas veidot šādu galeriju. Kāds ir tās vēstījums? Sūds par traumām, tās izskatās ir jau aprakstītas, bet vēstījuma esenci gan vēlotos saprast. :D

02.10.15 Atbildēt | Ziņot -3
kapracis

moci, kad tu Maximā, kad tur būs atlaides, nopirksi bik vairāk IQ, tad sapratīsi!

02.10.15 Atbildēt | Ziņot 2
eMKa
eMKa :

:D

Jā, šī tiešām ir inteliģenta cilvēka atbilde :D

02.10.15 Atbildēt | Ziņot -3
kapracis

emka, tu esi vecis vai bābveidīgais, ja nevari atbildēt par saviem vārdiem? ja tu pasaki, ka nekomunicēsi, tad tā arī dari!

''Es savu nostādni esmu paudis un turpmākā diskusijā neiesaistos, jo te ir no sērijas "kupraino pat kaps neizmācīs"- pārfrāzējums no krievu teiciena, bet tēmā...

Roc "draudziņ" :)

26.sep, 17:36''

bet ir jau gan pierasts- uzmet lūpu, pasaka-nekad un nekad:)), izlogojas no CL, bet pēc brītiņa ir atpakaļ:))

02.10.15 Atbildēt | Ziņot 2
Tonis

Puiķi ,-mieru ,tikai mieru...:)

02.10.15 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

:D

02.10.15 Atbildēt | Ziņot -6
martins_riga

Krasava. Atbalstu. Gejatarpu varonjiem un buchotajiem njurnjikus! :D

03.10.15 Atbildēt | Ziņot -1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager