Jūrjas Piedzīvojumi!!!

Viss Par un Ap Copēšan' Iekš' to Baltijas Jūrj'

I' mumsim tāda laime dzīvot dižjūras krastos, bet kāpē' tik maz tur tiek copēts - nezinu. Jā, vasarā, kad ašuks piekrastē līcī sastājies, tad gan miljons ar kārotājiem, bet pati jūrja ar takš ir normāls zivju poligons. Mīnuss protams ir tā lielā žvankāšanās, un ja nav lielā kutera, tad ir ūbersvarīga vajadzība rūpīgi čolēt laika ziņu prognozes.
31.10.16 cl@otinjsh
10 Skatījumi 2545
 
Šis tāds rēcīgs nedaudz, jo beigu beigās sanāca aizbraukt pēc šīs vienas butes un šīs bildes pie viena. Lai gan pirms nedēļas, kad jau kuro dienu pūta bada vēji un jūra aizgājusi pie dāņiem un liekas, ka nav labi, zivis kodās ka turies tikai. Tagad, kad šamā iešūpojusies, tad čiks vien sanāca. Vobšem standarta izbrauciens piektdienas vakarā uz vakara cēlienu, foršais snaudiens līdz rītam autiņā. Tad sūkājien ar neko no rīta. Vobšem sapratu, ka neir labi. Sagaidīju sauli paceļaamies virs koku galotnēm, uzņēmu šo bildi un maucu mā. Būšot nākamreiz...
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
Archey

nu nevar tak katru reizi būt zandarti 5-nieki, 2-metrīgi zuši un 7-nieces līdakas ... :))

31.10.16 Atbildēt | Ziņot 1
otinjsh

Maldīgs priekštats. :D Te publicējas tik bildes no veiksmīgākajām vai atmiņā paliekošākajām copēm. Pa vidam ir visādas citādi labas un pamācošas.

Tas jau būtu āpāc, ja katru reizi standartā virsnormas zvīņaines pieteiktos. :)

o.

31.10.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager