martinsgrinb trofejas

Nav pievienotu trofeju!

cope ezerā

25.08.17 cl@martinsgrinb
5 Skatījumi 2466
 
Šodien 5 stundas pacopēju 2 purva ezeriņos,viens no tiem bija tas pats,kur jūnija beigās dabūju 3 skaistas līdakas(3,3;2;2)-tad patiešām ezers mani baigi pārsteidza.Runājot par šodienu-ļoti daudz copes,bet lielākā daļa nerealizētas tā teikt šodi,7 zemmēra līdaciņas un 3 asari dabūti.Asarus paņēmu uz māju.Interesanti-laikam bija dažas lielās līdakas,tās lielāko daļu izķēru un viss,pārējās zemmēra un asari.Mēri būs nākamgad,kad šīs paaugsies.4 gumijas norāvu zacepos un 4 gumijām līdakas nokoda astes,bet izmantot tās tāpat varēs kaut bez astes.Asari uz Mr.Greedy 3collīgajām gumijām,bet košākas krāsas gumijas tie galīgi neizvēlējās.Toties līdaka ņem jau uz jebko vai.Te nu būs sācies laiks,kad līdakas aktivizēsies,jo vēsāks ir.Tiekamies uz ūdeņiem.:)
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Abavnieks

Nu jau nu jau... ezeru, kaut mazu, izsmelt no mēriem ( legali, i pat arī nelegāli) ir ļoti grūti.

Eksperimentē ar mānekļu izmēru.

25.08.17 Atbildēt | Ziņot 0
martinsgrinb

Taisnība tev vien ir,pašam ar nojauta,ka labi līdaki tur vēl dzīvojas:)

25.08.17 Atbildēt | Ziņot 0
Maariss

Tu jau ne pirmajā vietā gvelz par līdaku aktivizēšanos saistībā ar vēsāku laiku. Paņem uz copi termometru un pamēri ūdens temperatūru. Tas, ka pārs dienas ir vēsāks nenozīmē, ka ūdens ir atdzisis, un sākusies rudens barošanās. Copē ir simts citi iemesli, kādēļ vienu dienu ķeras un citu nē.

25.08.17 Atbildēt | Ziņot 0
martinsgrinb

Tieši tā,copi ietekmē stiem dažādu apstākļu.Vējš,laikapstākļi,ūdens temperatūra ir daļa no tā.Piemēram,vakar biju vienā lielākā ezerā ar laivu iebraucis-pa 6 stundām tik 2 asarīšu copes uz spini,todien gaisa temperatūra bija zemāka nekā citas dienas un ziemeļpuses vējš pūta,to es piefiksēju,bet tas nav nekas jauns,ko iepriekš nezinātu.:)):)

25.08.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager