Zorgens trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Zorgens albūmi

Ziema
20 bildes
 

Ziema

15.01.19 cl@Zorgens
-2 Skatījumi 4256
 
Sapalu dullums. Šie pirms atlaišanas iepizēja, jo spainī kur ķēru dzīvās vairs vietas nebija.
 
[23] Komentāri | dilst | aug
 
cupix

Īsti nesaprotu ar ko te lepoties... knapi trīsdesmitnieki... izsist dotu sugu no konkrētas vietas ir nedēļas jautājums...

16.01.19 Atbildēt | Ziņot 3
BAigars

Kādi 30nieki. 15-20cm zivteles, tāpēc jau rakstīts, ka atlaida.

16.01.19 Atbildēt | Ziņot 5
cupix
cupix > BAigars:

Nedomājiet ka man man ir žēl vai kā... Ja tas ir zem izmērs priekš kam to turēt spainī un pēc tam izvārtīt pa ledu, publiskot ar komentāru - apdūlšus atlaidu...?

16.01.19 Atbildēt | Ziņot 8
Zorgens
Zorgens > cupix:

Sākšu ar to, sametu spainī, lai tai nelielajā dziļumā netramdītu tur esošās mērķzivis. Un saprotu cupix ir pamatskolas izglītība, ja nesaprot vārdu nozīmi, bet primitīvi saprot tēlaino izteicienu kā :apdūlšus / pat nekomentēšu, cik kļūdu ir šai vienā vārdā / :) P.s Jā, segas, ko paklāt zem sapalēniem nebija, bet ledus nav smiltis gan jau laimīgi peld tālāk.

16.01.19 Atbildēt | Ziņot -3
cupix
cupix > Zorgens:

Pamatskolas līmenī diemžēl esi palicis Tu, ja Tev grūti saprast 4 cilvēku kometārus ka tā nav pareizi darīt un pie vainas nav skaudība. Tu kā mazs bērns pretojies tam , par ko raksta LV likumdošana un brīnies par cilvēkiem kuri ne tikai droši vien ievēro ,bet arī zin noteikumus. Kārlis_K ir pilnīgi pareizi aprakstījis gan manu, gan savu viedokli , gan MK noteikumus...

17.01.19 Atbildēt | Ziņot 4
Zorgens
Zorgens > cupix:

Nerunā par citiem - Kārlis_K ir pats tas kurš neievēro MN un to pas apliecinājis komentāros. Tātad kuri ir vēl tie trīs cilvēki? MN zinu un zinu ko daru ,un zinu par ko esmu atbildīgs. Tas tāpat ,kā MN kur ziemā zivis pēc noķeršanas drīgst slāpt un mocīties pa ledu, bet vasarā uzreiz jānosit. Vai nav dīvaini? :) Otrs piemērs, vēl nesen balansieris pēc MN bija ,,cemmerēšanas rīks,, kuram jāknieb ytešais āķis, šobrīd - rausti cik gribi ar visiem trim āķiem. Laikam nespēj uztvert būtisko : nenodari ,,pāri dabai,, ! A MN ir nelielas cilvēku grupas savu interešu un intelekta izpausmju kopums, kas bieži ir pretrunā ar veselo saprātu.

17.01.19 Atbildēt | Ziņot -5
cupix
cupix > Zorgens:

Redz kā ir līdz galam neesi iedziļinājies MK noteikumos.

Zivis kuras tiek paturētas lomā (metāla tīklā uzreiz ir jānosit) .... ja vēlies tās paturēt dzīvas vai atlaist zivju tīkls nedrīkst būt metāla) . Vai nav dīvaini ka vasarā tavs noķertais loms atrodas droši vien stāvošā ūdenī ar temperatūru +25 pēc stresa no izvilkšanas un apdegumu no tavas rokas?

Foreļu cope man uz doto brīdi ir patāla dažu citu iemeslu dēļ, bet tur ir savas nianses.... ka vienu sugu cenšas pavairot iznīdējot dabiskos ienaidniekus kuriem forele diemžel neko pati nevar izdarīt bez cilvēku iejaukšanās... tad kur ir tas vesalais saprāts par ko tu runā?

17.01.19 Atbildēt | Ziņot 5
Zorgens
Zorgens > cupix:

Redz tas nav ,, veselais saprāts,, bet tevis interpritēta darbība , kas ir pretrunā ar tevis piesauktajiem MN bet tev pieņemami un izlasi vēl reiz 21 p. par zivīm uz ledus un ne ledus.

18.01.19 Atbildēt | Ziņot -5
Karlis_K

Nja.. kāds ar zemmēra līdakzīmuļiem ar tā dara, piemet pilnu laivu un tad izlielās ka atlaida?

16.01.19 Atbildēt | Ziņot 5
Zorgens

Tas tad lai arī paliek uz tavas sirdsapziņas , ko samet un ko atlaid, jo tev jau likumi nav rakstīti. Ir tikai viens - tavs.

16.01.19 Atbildēt | Ziņot -6
Karlis_K
Karlis_K > Zorgens:

kādēļ jāpin iekšā kaut ko par manu sirdsapziņu un likuma izpratni? Ja pats bildē nodemonstrē totālu MN ignoranci, jo jebkuru zemmēra vai virsskaita zivi jāatlaiž uzreiz noņemot no āķa nevis jāspīdzina metot kaudzē uz ledus.

16.01.19 Atbildēt | Ziņot 7
Zorgens
Zorgens > Karlis_K:

Jo pats zini kāda tev tā ir, ko komentāros pašam negribot esi parādijis. Arī tev ,, vietvaldi moralizētāj,, : savus pieņēmumus par mešanu uz ledus paturi pie sevis un histēriskas bābas klaigāšanu - nespried par cituem pēc sevis un tā ko pats dari un kā zemmēra līdakas foreļupē nīdējat bez uztraukuma.Te tika izņemtas mirkļa foto veikšanai ne ,, mētāšanai pa ledu,, un visas tika atlaistas bez bēdām.

17.01.19 Atbildēt | Ziņot -7
Zorgens

Pamuļķi , par foreļu upēm un līdakām tas ir atbilde uz šo tavu komentu, kas ir pieņēmums, apgalvojums vai slima suņa murgi?

18.01.19 Atbildēt | Ziņot -5
Jurasasaris

Muļķis lielās ar mazām zivtiņām kuras vēl nelikumīgi pietur lai pazīmētos un spīdzinātu ..ja gribi atlaist tad aiznes tālāk uz citu lunku un nespidzini spaini

18.01.19 Atbildēt | Ziņot 1
Zorgens

Un visi copmaņi , kas noķertās zivis uzreiz pēc noķeršanas nenosit, tās nemoka????? / visus sportistus var automātiski/ sadistos ierakstīt, nerunājot par tevi pašu. Vai tu katru zivtiņu noķerto ar bomi nodauzi un tikai tad ķer nākamo? :))))))

18.01.19 Atbildēt | Ziņot -3
Abavnieks

Docent, tas Tu?! :D

18.01.19 Atbildēt | Ziņot 4
Karlis_K

Luterīts kurš ta cits, tas arī izskaidro slimīgo tieksmi vēlamo uzdot par esošo, fantazēt kā es likvidēju zemmēra līdaciņas foreļupēs.

18.01.19 Atbildēt | Ziņot 4
Zorgens
Zorgens > Karlis_K:

Karlis_K [28.dec]: Jā Aigar, gruntene ir sliņķu cope :) Tāpēc jau arī tiek izmantota masveidā pasīvā copē naktī brakarējot, samet desmitiem zakiduškas. Cik tādas nav vilktas ārā un iznīcinātas, tāpat kā ūdas bez saimniekiem. Tik nez vai karpenieki savus glaunos un dārgos rīkus saliek virs normas un atstāj bez pieskatīšanas, nav manīts. Da i dīķu cope tak cits stāsts, kā medības kūtī. Ja tik saimnieks apmierinats, kaut 10 gruntenes un snaud teltī.

Un ar kādām tiesībām aiztiec bezsaimnieku rīkus? Esi inspektors? Ja nē tad ne ar ko neesi citādāks par brakaniem, jo arī pārkāp likumu.

Ja aceries: viens likums, viena valsts.

Tā teikt: un kurš te ir pamuļķis?

18.01.19 Atbildēt | Ziņot -4
Karlis_K
Karlis_K > Zorgens:

Kāds likvidēja tavas neskaitāmās ūdiņas (pilns spainis ar dzīvajiem)? Nu paraudi, paraudi brakarīt, varbūt vieglāk paliks.

18.01.19 Atbildēt | Ziņot 3
Zorgens
Zorgens > Karlis_K:

Atkal pēc sevis spried? Ak jā ,, savs pirdiens jau nesmird,, . Tikai uzrakstītais paliek un vari turpināt te murgot nākamo ,, briesmu stāstu,, . :)

Tā ka saprotu ,, foreļu aizsargāšanas,, jautājums ir aizķēris. :))))))) Tātad ir pamats.

18.01.19 Atbildēt | Ziņot -3
Zorgens

Nē, Es. :D

19.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
Zorgens

Nē, Es. :)

19.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
Zorgens

Abavniekam tas, info.

19.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager