Meklējot saukas breksi

Saukas ezers

Vieni pukstēs, citi priecāsies līdzi, bet ļoti garšo zivju konservi, tapēc - finansiāli, nebalstot brakanjerus- zivis konservēšanai, ķeru pats. Takā esam darba cilvēki un brīvā laika maz, tad patīk to vissu izdarīt vienā reizē un ar lielu copes baudu.

Sestdiena(10.08.19) pēc darba - doma īstenot copi, sāk realizēties- neskatoties uz nogueumu- sola bezvēja vakaru un mērenu rītu - izlemts, dodamies.

Kur, kad - kā jau vissi - pirmais uzdevums - iebarojam, taču takā ir eholote- pārbraucam pāri aktuālajām vietām. Copējam ezerā, ne pirmo gadu un ezers piesaista ar grāvi dziļumā līdz 8,5m, Ezerkrastu ezera daļā. Sadalijuši grāvi esam pēc laika, līdz jāņiem(tiko pēc nārsta un pēc- rīta un vakara copei un pēc jūlija + pēc laikapstākļiem - ja karsts, bezvējš un rīta cope pēc nārsta - tad viennozīmīgi bedrē pa vidu, bet cope pēc rīta sīkaļiem, sākas ap 10tiem, kad breksis atgriežas no nakts klejojumiem. Vakara copei, ieteiktu izejas malu uz zālēm, nevis uz vidu, ilgstošai copei centru bedrē( pēc jūnija), tiko pēc jāņiem ieteiktu uz centru.

Barojam - zivju barība granulas dobeles 10kg maisos - uzreiz brīdinu - barojam daudz- iebarošanai uz vienu vietu+/- 3kg. Pievienijam kautko no brekšu baībām un kastīti baltos. Šoreiz lietojām kautko no unversālās barības, melase un pus iepakojums piparkūkas breksim.

Iebarotās vietas, līdz tumsiņai notestējam( mērķis- rīta- dienas cope) z aktuālās vietas rītam- vietas kur vakarā jau parādas zivs.

Cope 11.08.19
Rītu drusku noguļam
«
»
 
11.08.19 cl@ivcuks1987
2 Skatījumi 714
 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager