Azcrayfish trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Azcrayfish albūmi

Vēži
7 bildes
 

Vēži

Sveiki, ir iespēja iegādāties vēžus, jau gatavus ēšanai, stāv vakuuma iepakojumā diļļu, sālsūdens marinādē (klasiskā marināde) Ja ir interese dodiet ziņu. Cena par 1kg 18eu.
«
»
 
21.11.19 cl@Azcrayfish
3 Skatījumi 1502
 
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
soks
soks :

Bildē ir Dzeloņvaiga vēzis. Latvijā ļoti maz izplatīts. Ja kādam ir interese iepirkt jau vārītus, jebkuras sugas vēžus, tad jārēķinās ar iespējamību, ka vēži ir iemesti verdošā katlā kā miruši!!! Ja tā, tad tos nogaršojot ir visas iespējas saindēties ar toksiskām vielām. Dzīvs vēzis ir ļoti veselīgs ne tikai cilvēkam, bet arī visām dzīvajām būtnēm zem ūdens. Ļoti daudz lietderīgu proteīnu un olbaltumvielu. Lielisks produkts, bet tiklīdz ir beigts, tā pārvēršas par indes devu. No viena vai 10 vēžiem nekas traks nenotiks, bet lielāki cipari un daudzumi var kļūt bīstami veselībai. Vismaz bērniem noteikti nebūtu ieteicami. Šis info nenāk no manis, bet gan no vēžu audzētājiem Latvijā. Vismaz es to ņemu vērā.

22.11.19 Atbildēt | Ziņot 1
Azcrayfish

Šis gan nebūs tas variants, vēži dzīvi visi ir vārīti. Un šis vēzis ir saucamais sarkanais purva vēzis vai Luiziānas saldūdens upes vezis,nevis tavs dzelonvaigu vēzis. Ja nes pārliecināts par savām domām, tad varbūt sākumā pajautā privāti, nevis gudri te spriedelē.Un aste ir speciāli nolikta tā, lai redzētu kāds garums vēzim.

23.11.19 Atbildēt | Ziņot 1
robs
robs :

Dzeloņvaiga vēži ir pilna Lielupe un Daugava no Rīgas līdz Ķegumam. Tā ir sērga ...un ēst no viņa īpaši nav ko...un izmērā arī viņi ir mazi ...aug līdz 11 cm. Arī šī vēža gaļa ir mazvērtīga.

23.11.19 Atbildēt | Ziņot 0
soks
soks :

Azcrayfish.

Nekā personīga. Man tādu pārdošanā nav:)))). Neesmu konkurents!:)))) Es vienkārši brīdinu cilvēkus kam nav zināšanu par vēžveidīgajiem un tieši vēžiem. Ja Jūs esat šo vēžu pagatavotājs, tad par to atbildat. Vairāk nekas un atvainojos, ja kaut ko pateicu lieku.

25.11.19 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager