Flakais trofejas

Flakais albūmi

MJ Kurzemes pusē

Bildes ar lomiem, kas ķerti ar MJ Kurzemes ūdeņos.
21.07.20 cl@Flakais
22 Skatījumi 1524
 
Liepājas ezera "zelts". Atkal darbojos ar "mormišku". Vispār nedaudz izbrīna šīs metodes universālums zivju daudzveidības ziņā. Protams, smalkie rīki piedod papildus "fīlingu".
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
Abavnieks

Superīgas zivis un bildes!

Bet pa lielam, kas tur tāds, kas rada izbrīnu? Mikro "mānekļi", kas īsti nevedina domas, ka zivs uz tiem reaģē kā plēsoņas ar domu uzbrukt, bet kā - kaut kāds mikrobs, ko apēst.. Tā var būt kā maile, tā sams..

Ar smalkiem rīkiem protams kaifs.

P. S. Liela rucene manā uztverē ir viena no skaistākajām Latvijas zivīm (tikko no ūdens izvilkta). Super!

22.07.20 Atbildēt | Ziņot 1
Flakais

Izbrīnu radīja tas, ka šis gads nav pirmā reize, kad mēģinu "mormišku". Iepriekš pat pārliecībai izmantoju kā ēsmu "baltos" (dabisks ir dabisks :)), bet rezultāti nebija tik labi kā uz doto brīdi. Tagad izmantoju tikai un vienīgi mākslīgo ēsmu.

22.07.20 Atbildēt | Ziņot 0
_EKA
_EKA :

Un tomēr pārsteidz noķerto sugu daudzveidība VIENĀ copes reizē. Man ir bijušas 8. Un noķerto zivju skaita ziņā mikruha ieliek visiem pārējiem spiningošanas veidiem.

22.07.20 Atbildēt | Ziņot 0
Flakais

Vienā piegājienā noķerto zivju veidi ar "mormišku": 1)Stagars; 2)Maile; 3)Asaris; 4)Plicis; 5)Breksis; 6)Rauda; 7)Rudulis;8)"bičoks"...:) Atsevišķi vēl ir trāpījusies meženīte un sapaliņi. Bet visumā noķerto zivju skaits uz mikrodžigu tuvojas otrā desmita beigām - tur parādās papildus zandarti, karpas, stintes, līņi, līdakas, ālanti, baltais sapals, butes, vēdzele, varbūt vēl kaut ko aizmirsu...:D

22.07.20 Atbildēt | Ziņot 1
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager