Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
V.S.O.P. | 1.aprīlis 2014, 15:56 | 4 komentāri | 2786 skatījumi

Semināra apskats un citi jaunumi

28.03.2014 Smecerkrogā tikās interesenti no visas Latgales un daudziem Vidzemes novadiem. Kopumā seminārā piedalījās 34 dalībnieki. Bija pārstāvēti dažādu amatu dažādu pašvaldību darbinieki, ūdeņu apsaimniekotāju un biedrību pārstāvji, kuru ikdienas pienākumi ir saistīti ar ūdeņiem, neizpalika arī Valsts Vides Dienesta modrā acs un, protams, makšķernieki, makšķernieki :)

Māris Olte vada semināru

Mārtiņš Balodis pastāstīja par MOSP, projektu – “Mums rūp!” un citām MOSP aktivitātēm, bet Ojārs Beķeris apskatīja iespējamos finsējuma avotus un to piesaistīšanass metodes.

Pēc pārtraukuma – Ivars Dubra(aizvietoja Andri Grīnbergu un VMK) pastāstīja par biedrības “Mēs zivīm” pieredzi biedrību viedošanā, izaugsmi, sadarbību ar pašvaldībām un ūdeņu aizsardzības nianses.

Noslēgumā – semināru ļoti kvalitatīvi papildināja Armanda Rozes sniegtais ieskats par akvakultūras iespējām, niansēm zivju krājumu atjaunošanā, nepieciešamību sadarbībai ar zinātni un citām, vienkāršam cilvēkam grūti iedomājamām lietām, kuras īstenība nav nemaz tik grūti ievērot ikdienas darbībās. Loģiski veidotais saturs deva nopietnu vielu pārdomām vairākiem ūdeņu apsaimniekotājiem, par ko MOSP kā semināra rīkotājiem ir patiess gandarījums. Tāds ir MOSP projekts “Mums rūp!” – dalīties pieredzē un zināšanās un palīdzēt aktīviem cilvēkiem!

Nākamais MOSP rīkotais ūdeņu izglītības pasākums notiks Piltenē, augusta sākumā.

Neaizmirstot, ka šodien ir 1. aprīlis, joku diena, mosp.lv sadaļā "Iz veciem rakstiem" ir publicēts kāds vecs joks labākam garastāvoklim.

Tiem, kuri ir gaidīja semināru materiālus, meklējiet pie attiecīgajiem semināru rakstiem MOSP.LV lapā. Tur ir daudz interesantu atziņu. Ne asakas!

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[4] Komentāri | dilst | aug
 
nelietigais

Nez kāpēc,es tik uzzinu šos novēlojušos jaunumus netā?Oltem būtu daudz jautājumu,lūpa sāktu raustīties un ststītos kā ,,prezis,,Bērziņš!

05.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Brize

Tāpēc tik vēlu uzzini.Tādi kā tu nav vēlami tādos "semināros".

05.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
V.S.O.P.

Laicīgi uzzināt par semināru varēja gan skatoties TV, gan www.mosp.lv lapā, gan arī šīs lapas blogu sadaļā. Jautājumus Oltem var uzdot www.mosp.lv jautājumu sadaļā.

Semināros vēlami ir visi viedokļi. Labāk loģiski argumentēti. Tikai uzdodot jautājumus tiem, kuriem vēlaties tos uzdot, Jūs var saņemt uz šiem jautājumiem atbildes.

Dalībnieku skaits semināros parasti nav ierobežots. Arī šoreiz bija brīvas vietas, nedaudzas, bet bija.

Ne asakas!

07.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Premium klases BS.

08.04.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager