Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Zvaigzne | 12.novembris 2014, 11:28 | 93 komentāri | 5527 skatījumi

Lai nepazustu čatā - par jauno padomi un skandāliem II

Cik saprotu, turpmāk komentēšana notiks blogos. Tā, lai interesantāk … tas ir nepazūd, lielāks šovs CL lasītājiem, kas noteikti nediskreditē biedrības.

Iesākumā ... apstākļus bloga „Lai nepazustu čatā - par jauno padomi un skandāliem” autors aizmirsis aprakstīt.

Alkoholu lietoja sacensību tiesnesis un reizē Sabiedriskais vides inspektors, kas pēc paša apgalvotā, sanāk, ka pildījis abus pienākumus.

Oficiāla sūdzību par šo personu netika iesniegta.

Pirms tam šī persona vairāk kā divus gadus vaiga sviedros ir "slavinājis" MRK un tās biedrus.

Diskusija izvērtās pēc, tam, kad šī pati persona sacensību sākumu, kā piemēru, izmantoja diskusijas uzsākšanai. (pēc manis prasta provokācija)

Pie tam vai nu piemērs bija izvēlēts neveiksmīgi (iespējams apzināti) vai arī parādīja to, ka autors nepārzina vai bija piemirsis paša tiesāto sacensību nolikumu.

Pa lielam no mana ieskata, cēlonis, tam ir atklātuma trūkums, nevēlēšanās skaidrot lietas, ne atklāti, ne slēgti. Sev iedomāta ienaidnieka radīšana, ar kuru „cīnoties” var novērst uzmanību no notiekošā, neredzēt, attaisnot un aizmirst savas kļūdas.

Ja persona cenšas norādīt, ka kaut ko neatbalstot biedrība automātiski atbalsta maluzvejniekus, tad ko var pateikt.

Lasītājiem vajadzētu mazāk spriest par MRK tās biedriem vai zvaigzni pēc tā, kas te rakstīts internetā vai to ko Jums privāti cenšas iegalvot V.S.O.P vai Akmens_viesis. MRK nekas nekait, kopš dibināšanas dienas neesam mainījušies un kā sākumā nolēmām, nedzenamies pēc naudas, darbus veicam savu iespēju robežās. Diemžēl argumentu trūkums sen oponentiem ir licis nolaisties zem jebkādas pieklājības, nav patīkami, tomēr apzināmies, ka saprātīgi domājošiem cilvēkiem, tas vairāk izsaka par morālas rupjības lietotāju, nevis par to pret kuru vēršas.

Kādreiz oponenti sūdzējās, ka citāti, esot no konteksta izrauti un tie ne par ko neliecinot. Interesanti, ko viņi vēlas panākt no konteksta paņemot sev vēlamo, uztaisot pieņēmumu, ko Jums pasniedz kā apgalvojumu. Kas varētu vedināt uz šādiem pieņēmumiem, nezinu, bet varu mierīgi izskaidrot.

- ka es gribot visus copmaņus padarīt par SVI

Tā varēja izprast Andra Grībnerga norādījumu blogā un sekojošos komentāros Ventas Balss mājas lapā. VMK var iestāties tikai tie, kas kaut ko ir gatavi darīt ūdeņu labā. Plašāk netika skaidrots. Beigās bloga autors savu teikto noreducēja, ka darīšana esot arī bērnu apmācīšana un informēšana par pārkāpumiem, nevis tikai aktīvas darbības zvejas un makšķerēšanas noteikumu ievērošanas kontroles jomā, kā no pasniegtā varēja saprast.

- ka man vajadzētu tupēt savā Ventspilī un nelīst Rīgas politikā

Komentāra publicētājs bieži raksta par lietām un procesiem, kuros pats nav piedalījies, un šo to saklausījis no tiem, kas ne tuvu ieinteresēti viņam notiekošo skaidrot. Pie tam komentāru publicētājs pats ir atzinies, ka aizstāv mosp vadītāju, neatkarīgo no tā, kas viņš būtu. Ar aklu, neobjektīvu aizstāvēšanu nelielas. Tāpēc ieteikums paliek spēkā… izņemot Ventspils un Rīgas piesaukšanu … kaut gan domāju, ka man Akmens_viesis lieki skaidrot, viņš pats labi apzinās ko un kā dara.

- ka MOSP esot makšķernieku slaucēji.

Vispārināts izteiciens, kas adresēts tiem, kuri nodarbojas ar LM ar mērķi iegūt papildus naudu, lai varētu nodarboties ar LM.

- ka MOSP gribot aizliegt makšķerēt tiem, kam nav pieejas internetam.

Līdz šim nav skaidrojums par fantastisko elektronisko datu uzskaites sistēmu, jeb e-fishing, viss tiek turēts stingrā slepenībā, ja tādas lietošana būs pienākums … tad minējums nebūs tālu no patiesības…

- ka mani interesējot iegūt naudu no makšķernieikiem,

Vai tad tā nav? Novada kartes … utt. centieni ieviest novadā LM liecina par pretējo? Ja panākums ir beigusies nauda un piesaistītie fondu līdzekļi, realizētie projekti, iespējams kļūdos, bet savādāk, kā uz naudu tendētu personu paskatīties nevaru.

- ka esot pelnījis nodzerties par makšķerniekiem nodarīto postu

Alkoholisms ir smaga slimība, tāpēc šo gan atsaukšu. Pie tam tas tika izteikts sen. Tagad atļauju izpausties oponentiem. Tas gan nemaina viedokli, ka bez Akmens_viesis neobjektīvas iesaistīšanās, nevēlēšanās iedziļināties, daudz lietas sen būtu savādākas, makšķerniekiem labvēlīgākas.

- ka forelistiem un bardiem vispār vajagot paklusē

Šaubos vai šis ir mans komentārs, kā forelistu Akmens_viesis nekad neesmu uztvēris, tāpat kā par bardu.

- ka mēs tūlīt, tūlīt privatizēšot Irbi

Attiecībā uz Irbi, VMK prezentācijā ir rindas, ka VMK centās ieviest visā novadā LM ieviest, tā kā nav dūmu bez uguns. Kā saprotams, ka Irbes komentēšanas karstumā ir piemirsies, ka Irbes „epopejas” laikā nebiju MRK biedrs.

- ka pašaizliedzīgs darbs novada ūdeņos un atbilstošas tehnikas iegāde tā rezultātā esot afēra...

Projekti prasa uzņemties konkrētas saistības, sasniegt mērķus un rādītājus. Uz brīvprātīga darba principiem balstīt apņemšanos īsti nevar. Papildinot. Interesanti cik izmaksāja viens reids iepriekš un cik ar jauno tehniku un kādi ir rezultatīvie rādītāji? Neesmu redzējis kas paustā autors īpaši būtu vērsies pret tiem, kuri cenšas aizvainot Sabiedriskos vides inspektorus. Īpaši tiem, kuri izplata muļķības ka viss pašaizliedzīgais darbs esot uz papīra un fondu apgūšana nodokļu maksātāju naudas izzagšana. Šādu personu brīva izpaušanās internetā tiešām nediskreditē visas organizācijas, kuras nodarbojas ar zvejas un makšķerēšanas ievērošanas kontroli? Pēc mana ieskata, jā. Par šo sirds gan kaut kā pašaizliedzīgā darba veicējam nesāp.

Saprotams tas viss ir runājams. Tas, ja ir vēlme runāt. Šajā gadījumā runāt nav ne mazākās vēlmes. Kam tad ir vēlme atstāt visu neizrunātu, neizskaidrotu, pārvērst par farsu, kā rezultātā šie interneta „jaukumi” diskreditē biedrības. Neesmu atteicies skaidrot savus vārdus, pausto, viedokli. Esmu kļūdījies, gan sākotnēji par MRK, gan par VVD inspektoru, visas tās lietas tika izrunātas un man nebija kauns atdzīt savas kļūdas, tieši otrādi uzskatīju, ka atvainoties ir mazākais ko var darīt.

Diemžēl šis nav tas gadījums. Kaut kādu apkopojumu ar maniem izteikumiem, draud publicēt jau pāris gadus, nekautrējoties izvirzīt apgalvojumus, kas balstīti uz šo nepublicēto. Izcilākais šedevrs bija apgalvojums ka melojot un esmu nekompetents, jo nevēloties atklāt kas ir mainījies attiecībā uz SVI. Kad apvainojumu autoram pašam piedāvaja to pašu, reakcija bija pavisam savādāka. Šāda punktu nesalikšana uz „i” noved pie jaunas neizpratnes. Tad kurš patiesībā ir tas, kurš diskreditē tās biedrības un kuram ir izdevīgi nepārtraukti būt apvainotā pozīcijās, lai varētu brīvi gānīties uz oponentiem?

Attiecībā uz BMS aktivitāti, ja Akmens_viesis nepietiek ar manu skaidrojumu, vēlams izlasīt, kas rakstīts fishing.lv, tajā pašā vietā no kurienes citāts komentāriem tika ņemts. … Ja tiešām interesētu to vai ziedojumi nonāca līdz sportistiem, to būtu MOSP kausā noskaidrojis. Šīs Noris un Akmens_viesis saceltās ažiotāžas mērķis līdz galam man nav skaidrs, bet gan jau ar laiku. Tam visam var pievienot vēl vienu apstākli, kaut cik šādu pieprasījumu varētu saprast, ja pats būtu paraugs tāmju publicēšanā un atbildēšanā uz jautājumiem.

Lai kā … visam šim strīdam ir senākas saknes. Ja kādam šķiet, ka viņš nesodīts var zākāties uz citiem, tad viņš rūgti maldās. Ne man sodīt, gan jau dzīve visu pati saliks savās vietās.

Komentārs nedaudz atšķiras no bloga. Komentāra oriģinālu un pilnu atbildi var lasīt raksta Vai Jūs zināt kas Jūs pārstāvēs padomē? komentāros.

Katrā gadījumā tas viss atgādina labi organizētu oponentu nozākāšanas kampaņu, kas norit gadu garumā un kuras mērķis, lai makšķernieki, kuri vienkārši makšķerē, nealkst pēc fondu līdzekļiem, neuzskata par pienākumu veikt zvejas un makšķerēšanas noteikumu ievērošanas kontroli vai organizēt LM neiedomātos veidot biedrību savu interešu aizstāvībai. Visas šīs lietas varēja izrunāt sen un savā starpā. Cerēju, ka aicinājums izrunāties kā vīram uz to arī vedinās, izrādās, ka nē, tā kā pie tā, ka biedrības tiek diskreditētas Akmens_viesis var vainot pats sevi.

Par pārējām lietām.

Mans personīgais viedoklis uz šīm pašām lietām, kas - Lai nepazustu čatā - par jauno padomi un skandāliem

1. To, kas tagad ir LM, nevar saukt par LM. Ja kāds vēlas notiekošo aizstāvēt, popularizēt, reklamēt uzrādīt kā piemēru vai pasniegt kā ūdeņu apsaimniekošanu, piesedzoties, ka valde nav lēmusi un tāpēc oponenti visu ir pārpratuši, aizliegt nevar. Vai papildus maksai jau esošai gada kartei atsevišķos gadījumos, lai sasniegtu kādus mērķus vai uzdevumus ir vieta nākotnē - mans personīgais viedoklis, ka ir. MRK ir pret LM publiskajos ūdeņos, kuri ir mazākumā.

2. Ir jābūt vienādiem spēles noteikumiem visiem. Nevis tie, kas tiek pie informācijas norij visu torti, pārējiem paliek iepakojums, svecītes un drupačas uz galda. Lai nebūtu tā, ka priekšgājēji par velti būtu Civillikumam pielikumu ar Publiskiem ūdeņiem taisījuši, tam tāpat kā parkam un svaigākam gaisam kā pilsētā, jābūt bez maksas pieejamam visiem. Esot pilotprojektu laiks, cik daudz makšķernieku ir informēti par šādiem pilotprojektiem?

3.Mēmais stāstīja kurlajam, kā klibo aklais maratonam trenēja. Šis jautājums ir atsevišķa bloga vērts.

4. Zveju iekšējos ūdeņos sen vajadzēja aizstāt ar akvakultūru. Zvejai iekšējos ūdeņos arī ir sava vieta, tikai nevis kā tautas barotājai, kā daži cenšas ieskaidrot.

5. Piekritīšu apgalvojumam „Valsts pienākums ir ne tikai sargāt ūdeņus, bet arī atbalstīt sabiedrības līdzdalību šādā pasākumā” kamēr tas notiek uz brīvprātības principiem. Cits jautājums ir par zvejas un makšķerēšanas noteikumu ievērošanas kontroli. Ja darbs notiek uz brīvprātības principiem, kaut piesaistot ziedojumus, kāpēc jāraksta par kaut kādu līdzekļu atpelnīšanu? Brīvprātīgs darbs ar to arī atšķiras no parastā, ka terminam „atpelnīt” šeit nav vietas.

6. Nav to prominento makšķernieku un to pārstāvošo klubu tik daudz. Saprotams, ka valstij vieglāk, ja ir viens viedoklis, kur divi, tur jāapkopo, jāsaskaņo un JĀIZVĒRTĒ, trīs vai četri vēl vairāk darba.

Jo vairāk viedokļu, jo labāk var veikt priekšlikumu izvērtēšanu, tikai vairāk arī jāstrādā. Bez tam vairāku dalībnieku piedalīšanās lēmumu pieņemšanas procesos ir augstāka garantija, ka intereses netiks iemainītas vai notirgotas. Pie tam, kurš tad no prominentajiem nespēj sastrādāties ar pārējiem? Pie tik mazas procentuālās makšķernieku pārstāvniecības vicināt viena viedokļa karogu ir fakta, ka lielākā daļa makšķernieku nav nekur pārstāvēti, ignorēšana. Ja organizācijas vadītājs pats izlabo statūtus un no tiem, bez kopsapulces balsojuma izņem, prasību pēc makšķernieku viedokļa apzināšanas, baidās priekšlikumus izlikt sabiedrībai izvērtēšanai, tad par kādu nespēju pieņemt vairākuma viedokli var diskutēt? Arī šeit portālā veiktā aptauja par LM upēs skaidri norādīja sabiedrības viedokli, dažiem tad nebija pieņemams, tāpēc ar visādiem, kritiku neizturošiem argumentiem, pasniedza aptauju kā neobjektīvu. Ir bijusi cita aptauja? Nav, tātad, cik tad dažiem interesē šis kopējais makšķernieku viedoklis?

p.s. ceru, ka nekautrēsies un publicēsi LMA vēstuli ar kuru it kā šī organizācija vēršoties pret padomi, lasītāji paši varēs izvērtēt rakstīto un secinājumus izdarīt ar savu galvu.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 2.25 no 5
(4 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[93] Komentāri | dilst | aug
 
Zvaigzne

Lasītāju zināšanai.

Mazajiem HES izmainīja dažus nosacījumus, saistībā ar dabas resursa nodokli. Mazās hidroenerģētikas asociācija šos likumprojektus atteicās izskatīt principā. Tagad četri uzņēmēji ir vērsušies satversmes tiesā un lūdz izvērtēt normatīvo aktu atbilstību satversmei.

Kāds vēlas apgalvot, ka viņiem rūp ūdens resursi, apsaimniekošana, adekvāta maksa par to izmantošanu, dabai nodarītā kaitējuma atlīdzināšana?

Viņi cīnās par savām interesēm, vieglākiem nosacījumiem un noteikumiem, nevis domā kā ierobežot sevi, aplikt ar papildus pienākumiem.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
dakterp

Zvaigzne,

Atvaino, bet kā Tev ar galvu??? Pats uzcep kārtējo "blogu", un pats komentē...

Ej tak vienreiz strādāt. Ja darba nav, ej copē.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

peivienoju komentāru zināšanai, nevis komentēju rakstu :)

p.s. paldies par ieteikumu

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
BrunoL

dakterp

Zvaigzne,

Atvaino, bet kā Tev ar galvu??? Pats uzcep kārtējo "blogu", un pats komentē...

Ej tak vienreiz strādāt. Ja darba nav, ej copē.

Šodien, 11:47

Patiešām dīvains,kaut cīnās par Brīviem ūdeņiem un dažu Biedru gribu uzkundzēties,izpūtējam neatdziestot.

Vīri,pareizāk būtu-tirgus sievas,beidzat nepamatoti apmelot un zākāt cits citu. Nokaunos jūsu vietā.

Man,vienkāršam un brīvam makšķerniekam,nav vajadzīgas biedrības un visādas citas "herņas" ,kas mani ierobežo. Eju uz upi vai sēžos laivā,lai būtu dabā,savā Svētnīcā,lai atpūstos un sakārtotu domas.

Bet nē! Dažiem indivīdiem liekas,ka viņi zin labāk par mani un citiem,kā tas darāms un kā no tā kādu labumu gūt Cēlu Nākotnes mērķu vārdā.

Šai Lielajā dzīves spēlē,esam niecīgi smilšu graudiņi un nav mūsu spēkos mainīt norises dabā. Vienīgi saudzēt apkārtējo vidi un nepiemēslot to.

Nu gan aizmuldējos.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Kāpēc uz šo īpaši reaģēt vai skaidroties?

Kļava sāka apsaukāties, un pārējie biedrīši izplatīja tēzes par alkoholismu pēc pavisam cita ieraksta - kurā minēju, ka startēšu uz padomi.

Tāpēc tev ir nepārtraukti kaut kas jāpārmelo, ka nekas vairs nesakrīt kopā.

Atvaino, matus skaldīt nav laika.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Akmens_viesis, tev šķiet ka man ir pretenzijas ka vēlies darboties padomē? Man nav, pavisam godīgi nav.

Ir cits jautājums. VMK ir pietiekušies divās darba grupās. Šo abu grupu intereses var nonākt interešu konfliktā. Kuras grupas intereses tev būs svarīgākas?

Es atbildi meklēju VMK statūtos noteiktajos mērķos, iespējams kļūdos.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

+ plus viena svarīga lieta - labāk pārlasiet iekš dzīvais ūdens par Gabrāna kunga darbu Lielupes augštecē, tas ir vīrs, kurš strādā, nevis čakarē smadzenes citiem, lai arī atrodas LMA.

Ja kādam šķiet, ka cepeši krīt no gaisa, zivis nāk no Dieva, un pieder apriori visiem makšķerniekiem, tad noteikti pārlasiet to gabalu. Un padomājiet arī par to, ka zandarta dabiskā veidā vispār Latvijā nebūtu.

Turklāt upju un ezeru platība Latvijā rūk. Un tas nozīmē, ka ūdeņi ir jāsāk apsaimniekot vairāk, un makšķernieki ir jāizglīto, nevis jātracina šādās batālijās.

Ikviens var pastāvīgi nonākt līdz secinājumiem, ka ar ūdeņiem notiek izmaiņas, kā nesen Lbruno.

Un atbilžu nav, tikai faktu druskas. Alūksnē asaris sācis ķerties švakāk - bet kontrolzvejā asaru atliku likām.

Secinājumi? Tikai tādi, ka meklēt risinājumu labāk ir kolektīvi.

Makšķernieku balsojums problēmas neizpētīs.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Pēc pēdējo 3 dienu demagoģijas un apsaukāšanās - kāpēc man atbildēt, Zvaigzne?

Ok, tāpēc, ka jautājums ir uzdots pieklājīgi, atbildēšu - apsaimniekošanu / kontroli vienkārši gribas apmeklēt un dzirdēt, jo par šiem jautājumiem ir radies viedoklis no iekšpuses. Attiecīgi, gribas balsot par izvirzītajiem kandidātiem, lai izvirzītu sakarīgākos.

Nav mana problēma, ja jurists nav mācējis savai biedrībai statūtus uzrakstīt. Tālāka teoretizēšana par iedomātu konfliktu šeit ir lieka.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

BrunoL, nevēlos nevienam uzkundzēties, MRK arī, MRK pārstāv tikai savu biedru viedokli, nepretendējam pārstāvēt novada, pilsētas vai valsts makšķerniekus. Tāpēc par zināšanu un labuma gūšanu cits adresāts jāmeklē. Pārējo gan jau tev kāds cits paskaidros.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
BrunoL

Jā! Aizaug upes,aizaug ezeri. Veidojas purvi. Mainās klimats. Dabīgs proces,kuru iespaidot mums nav lemts.

Konkrēts piemērs Burtnieku ezers. Pagājušā gadsimta 20tajos gados tīrīja un bagarēja Salacu. Kas notika? Burtniekā līmenis nokrita vairāk kā par 2metriem.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
BrunoL

Zvaigzne

Varbūt neskaidri uzrakstīju,jeb Tu visos saskati naidenieku.

Doma,ka tieši Tu pret to cīnies ar karstu izpūtēju.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Atbildēt vai nē tas ir pēc katra ieskatiem.

Piekrītu ka ūdeņi ir jāapsaimnieko un makšķernieki jāizglīto. Tālāk nekomentēšu.

Jurista biedrībai kā reizi ar statūtiem viss ir kārtībā, pārējais ... patiesībā tā mazsvarīgi, paldies ka atbildēji.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

BrunoL, kamēr neesmu saticis cilvēku dzīvē viedokli par viņu neveidoju, jo interneta vide un tas ko stāsta apkārtējie visbiežāk rada nepareizi priekštatu.

Neprecīzi izteicos, atbildēju uz vispārinājumu teikumā: "Man,vienkāršam un brīvam makšķerniekam,nav vajadzīgas biedrības un visādas citas "herņas" ,kas mani ierobežo. " MRK ar ir biedrība, bet nevienu nevēlas ierobežot ...

Kaut kā sanāca pirmā daļā minēto atbildē iebakstīt, jo aizdomājos vai MRK ar tāds nav, padomāju .. nav ...

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Cienījamais jurists varētu saviem līdzskrējējiem paskaidrot arī to, ka "makšķernieku nauda" atrodas valsts zivju fondā.

Savukārt, novada līmenī aktivitātēm pieejamā nauda patiesībā ir "zvejnieku nauda" no licencēm.

Esmu jau par to rakstījis, stāstot par projekta īstenošanu, lai gan gānītājiem protams, vienalga - ir taisnība, vai nav, kā tas pierādījās svaigi jūras mačos.

Citādi 3 gadu gaitā nozīmīgākais saniegums ir tikai tekstu daudzums, nevis jēga. Patiesībā - neizglītotu cilvēku tracināšana.

Runājot par iespējamo "makšķernieku naudu" manām aktivitātēm, viss jau notiek, godātie rējēji. Pašlaik strādāju Ventspils bibliotēkā, mācību klasi var sarunāt - nāciet, metiet gruntenes, tikai nebūs lēti, jo no jums paliek nepatīkama sliede, stipri jātīra pēc tam.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
usis
usis :

Akmens_viesi, strādājot bibliotēkā, kādā pauzītē iemet skatu kartē, pavēro jūru, līci, ir vai nav viena ūdenstilpne, nākošo pauzi velti foruma karūsu sadaļai, tas viss noderēs nākošo jūras festivālu tiesājot:)

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Veči, atvainojiet, tomēr nenoturējos.

Zvaigznes kungu personīgi satiku pavisam nesen, kad netīšām ietrāpīju MRK rīkotā pasākumā. Sasveicinājiemies un viss...

Zvaigzne, tēma- Irbes LM vari vērsties pie manis, tā bija mana ideja, kas nezkāpēc izpeldēja kā konkrēts apdraudējums. Tā bija ideja dot makšķerniekiem iespēja ķert "tranzīta" zivi, tieši tas, ko leiši ir ieviesuši. Pamēģini noķert! Vairāk makšķernieku- mazāk maliķu. Pilotprojekts, kas tā arī palika tikai idejas stāvoklī.

Novada LM arī bija tikai idejas attīstībā, bet ir daudz nosacījumu, lai tas būtu kā labs piemērs.

Redzi, tev jau pirmsākumos VMK statūti nepatika, tad vēl kas, tad vēl, tad vēl un vēl...visur sazvērestības meklēji, kaut kādus uzmetienus...

Diskusiju ar tevi foruma formātā, jau sen atzinu kā neauglīgu, jo, ja ir uzcelts šķunītis ar mērķi tur glabāt malku, kura tur arī glabājas, bet uz durtiņām ir rakstīts "H...J", tad tu būsi pirmais, kurš izvirzīs teoriju un ar putām uz lūpām aizstāvēsi viedokli, ka tur ir nelegāls bordelis un tā īpašnieki apčakarē parasto krāsns kurinātāju un cenšas iedzīvoties.

Lūdzu, neatbildi, jo tālākās diskusijās es neielaidīšos.

P.S. Pavisam drīz mana dzīvesvieta būs Carnikava... upe Gauja... vari jau iepriekš scenārijus un sazvērestības teorijas gatavot :D

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
krumujancis

Vai te nav jāraud?

Ko var nolemt kaut kāda padome, kurā ir šādi personāži? Vienīgi tērēt tajā esošo darba laiku - un tas arī viss!

Un skaitās makšķernieki, skaitās, ka ir kopējas intereses. Tas viss tikai skaitās, jo katrs bīda lietas pēc savas saprašanas, tikai, man žēl, bet tās tādā veidā uz priekšu gan neies. Tas tikai liek secināt, ka šie runas vīri jau nu gan būtu jāpamaina, jo runas ir garas, bet darbi - īsi.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Māri. Tad jau drīz būsi kaimiņos. :)

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
BrunoL

Atvainojiet,atkārtojos.

Mēs neaptveram to,ka,praktiski,dzīvojam Paradīzē.Tieši tāpat,savulaik,bija ar vīrieti.Konkrēti Ādamu. Viņam ar vis bija apnicis. Gan paēdis,gan siltums un ērtības,bet nē nebija labi. Kaut kā trūka. Devās pie Dieva pēc padoma. Jā,teica Dievs. Ziedo ribu un es tavu dzīvi pilnveidošu. Tā vīrietis uz sava kakla dabūja sievieti,visu tālāko ļaunuma sakni! :) Lasi LM.

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

BrunoL- Tu vari aizbraukt uz Gauju un legāli noķert kāpjošo lasi...bet gribas, ne?!

Alegorismos- "ļunuma sakni" bet tak gribas to "sakni" , ne?! :)

12.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager