Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
epak_lv | 21.maijs 2015, 11:23 | Komentēt | 1812 skatījumi

Licences makšķerēšanai Burtniekā aicina pirkt elektroniski

Burtnieku novada pašvaldība akcijā „Dienas bez rindām” aicina elektroniski iegādāties licences makšķerēšanai Burtnieka ezerā. Pakalpojums ir pieejams portāla www.epakalpojumi.lv sadaļā „e-Loms”.

Kā liecina Burtnieku novada pašvaldības apkopotie dati par 2014. gadā pārdotajām licencēm, makšķernieki labprātāk licences iegādājas klātienē. Portālā www.epakalpojumi.lv pērn iegādāti vien 9% no licenču kopējā skaita. „Diemžēl makšķernieki vēl nav novērtējuši šo e-pakalpojumu. Varu tikai iedrošināt izmantot šo e-iespēju un nebūt atkarīgam ne no tirgotāju darba laikiem, ne no rindām. Makšķerniekiem nav arī jābaidās, ka e-licences dēļ radīsies problēmas ar inspektoru. Arī tad, ja ir tikai piefiksēts licences numurs – tās uz ezera ir pārbaudāmas,” mudina Burtnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks Jānis Ķibermanis.

Makšķerēšanas licences var iegādāties portālā www.epakalpojumi.lv, izvēloties e-pakalpojumu „E-loms makšķerēšanas licenču iegāde”. Lai veiktu pirkumu, portālā var autorizēties ar internetbanku starpniecību, e-paraksta viedkarti, ko izsniedzis LVRTC, vai E-ID identifikācijas karti. Iegādātā e-licence ir derīga gan izdrukāta, gan tad, ja ir piefiksēts tikai tās unikālais numurs.

Dodoties makšķerēt uz Burtnieka ezeru, līdzi jābūt ne tikai derīgai makšķerēšanas licencei, bet arī makšķerēšanas kartei un personu apliecinošam dokumentam. Makšķernieki ir aicināti ievērot, ka to pienākums ir arī iesniegt atskaiti par lomu. To var izdarīt gan licenču tirdzniecības vietās un izmantojot portāla www.epakalpojumi.lv iespējas.

Latvijā no 14. maija līdz 21. maijam pirmo reizi norisinās akcija „Dienas bez rindām”, kuras laikā vairāk nekā 80 valsts un pašvaldību iestādes, tostarp arī Burtnieku novada pašvaldība, konsultē iedzīvotājus un uzņēmējus par e-pakalpojumu lietošanu. Aktivitāte norit Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas e-pārvaldes integrētās informatīvās kampaņas „Valsts ir internetā” ietvaros.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(1 balss) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager