Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Edgars Zveja | 22.aprīlis 2016, 12:21 | 24 komentāri | 14415 skatījumi

Tā mēs laizām ierēdņu...piemestās drupačas!

Katru gadu ,,Zivju fonā" iekrīt zvejnieku un makšķernieku naudas ap 1milj.eur. Daļa ir jādod arī TV. Ar lielām mokām un ciešot pazemojums,raidījumu veidotāji (arī es 12 gadus) klanās un izpildās N.Riekstiņa priekšā, kurš labprātāk mūs redzētu ejam un naudu novirzītu (sev) sakarīgākām lietām. 2015.gadā bija cerība uz uzlabojumu, jo mediju projektiem tika piešķiti līdzekļi, kuru pietiktu visu 3 projektu atbalstam. Idejas visiem patika, ministru Dūklāvu ieskaitot, bet kā saka,,kupraino tikai zārks iztaisnos", tika izspēlets ierēdniskais teātris un ,,Zivju fonds" ar N.Riekstiņu priekšgalā, atrada iemeslu nogriezt 1/3 finansējuma, jo makšķerniekiem nevajag informatīvus projektus, viņu uzdevums ir pirkt kartes un sekot ,,Latvijas vētnesim", kur būs publicētas kārtējās izmaiņas noteikumos... Skumjākais šajā stāstā ir tas, ka viņi tur ZM jūtās labi, pēc tam rudenī nekaunīgi zvana un piedāvā piedalīties tenderā, proti slavas dziesmu par sevi grib vedot, video arhīvus izmantot utt. bet par to jau piedāvā tikai 10% no atņemtā finansējuma, proti, tikai drupačas.....nekas, ka makšķerniekus atkal uzmeta, galvenais - kumosu dabūja. Negribu vairs šajā skāpbarības tornī iet iekšā.

Skatieties, kā Māris atstrādā drupaču slavas dziesmu :)

avots: FaceBook

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 3.2 no 5
(5 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[24] Komentāri | dilst | aug
 
Vits
Vits :

un pareizi vien ir, Edž! pirms aizlaist uz spāniju, viegli jāpiecērt durvis! :) . vien ceru, ka arī no ebro būs kāds kino. tas jau tev padodas tīri labi!

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 4
Fedgars

Varbūt ne glužī par tēmu, bet pa lielam pēdējo gadu makšķerēšanas informatīvie projekti ir vienas vienīgas reklāmas, kas parāda kādas firmas un krāsas zābaki šogad patērētājam jāpērk, lai zivis pašas lektu laivā... - ja vēl pieskaita televīzijas iestarpinātās 15 minūtes Džeka la leina magnētisko sulu spiežu īsfilmas.. tad tas tāds sadomazohistisks pasākums noskatīties raidījumu līdz beigām.

Priecē, ka aizvien vairāk sarosās makšķernieki, entuziasti kā piem. Flakais, willow, parcopi.lv kas ar mazbudžeta gadžetiem (gopro, telefoniem utt.) ir spējīgi uzfilmēt patiešām skatāmus video materiālus ar īstām emocijām..

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 13
Docents

Sākumā Olte, ,,raudāja piedurknē,, , tagad Zveja .... Kā teicis seno laiku filozofs : Sic transit, gloria mundi. Nu garlaicīgi tie Jūsu raidījumi ar 80% reklāmām un pašreklāmām , laiks kaut kam jaunam. Vai arī ,,jauniem sivēnem pie siles,, . :)

P.s Bet to ka ,,koļegam po cehu,, uzknābi, ga nav labi - tak no vienas siles ēdāt ! :DDDD

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 3
jeeska

Nav, Zveja, vajadzīgi tavi raidijumi....sviest vien tur bija.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 4
Malikis2011

Paskatoties tos raidījumus, tikai reklāma, nedomāju ka pa valsts naudu tādi raidījumi jātaisa.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 3
Jurcik

Pirmkārt mums nevajag par nodokļu maksātāju naudu raidījumus krievu valodā!

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 6
jeeska

Kāpēc ne, publika mums Valstī ir tāda kāda ir. Kvalitāti raidijumiem vajag....izglītojošu, pamācošu.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
Jurcik

Raidījumi jātaisa latviski, kāpēc par valsts naudu jāklausās kaut kādi krievu raidījumi. daudzi jaunieši nemaz neprot krieviski, bet copēt patīk. Ja Zveja taisās murgot krieviski, tad var te nežēloties, bet uzreiz dzēst šo topiku.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 6
Vits
Vits :

skarbi jūs džeki. čaļi vismaz centās. citu jau nebij (nez kur simpsons pazudis). atliek vien jums pašiem ņemt kameras, spraust pie cepures un filmēt jūtūbam drebelīgas etīdes. pamēģiniet! redzēs cik ilgam laikam pietiks filantropiskas degsmes bez naudas un atbalsta, par "laikiem" vien tautu izklaidēt :) . Ja reiz Zveja met plinti krūmos, jāsagaida ka Oltes filmu saturs ķļūs vēl pliekanāks - konkurences trūkums uzliks zīmogu.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
Jurcik

Līdz kvalitatīvam raidījumam te visiem jāaug. Tāpēc skatos Zviedru raidījumus un tieši youtube kanālos. Gan jau ari LV parādīsies censoņi, kas uzfilmēs daudz labāk un necentīsies katru siļķi ieslidināt maisiņā. Grabovska raidījumi ir garlaicīgi, koncentrēti pārsvarā uz vienu makšķerēšanas veidu. Olte, lai ari reklamējas, bet vismaz runā labā latviešu valodā un šad tad arī pacopē.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 6
turbo

Piekritīšu par zviedriem. Manuprāt Kanalgratis projekts ir ļoti interesants un interaktīvs. Tagad vairākums copes entuziastu informāciju un iedvesmu smeļas tieši internetā. Tāpēc manuprāt nevajag iespringt savus raidījumus censties iebāzt kādā Latvijas TV kanālā, un bojāt sev nervus. Tāpat lielākā daļa tos skatās internetā nevis TV. Saprotams, ka iztika sev jāpelna, bet sen jau ir skaidrs, ka atbildīgajām instancēm nav nekādas intereses šo lietu atbalstīt.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 2
jurists

.... domāju, ka raidījumu kā tādu makšķernieki ir pelnījuši.

Bet parādiet man valsts ierēdni, kurš domā par lietu. Viņu profesija ir būt par kretīniem un tāda nu ir tā Latvijas valsts uzbūve. Ir naivi domāt, ka kāds Riekstiņš vai Riekstkodis nenogriezīs 1/3 finansējuma, jo tieši tas un nekas cits ir viņa darba kodols un vietas saglabāšanas pamats. Ceru, ka paliks NG raidījumi, kas ir labi, jo tirgotāji vismaz var piedāvāt līdzfinansējumu.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 2
Karuusis

Žēl jau. Savulaik visi makšķerēšanas raidījumi likās interesanti. Oltes raidījums palicis par pusi reklāmas - pusi Vides fakti. Zvejas pēdējie mēģinājumi darboties arī tādi visnotaļ savdabīgi, prieks par centību, bet nu tās elites makšķernieku izdarības gan kā no vienas labas krievu filmas :) Vienīgi vēl Grabovskis turās savā elementā. Jā, citiem nepatīk tā vienveidība, bet mēs jau redzējām, kas sanāc, kad cilvēks gibēja iziet no komforta zonas :D bet visādi citādi raidījums interesants un pamācošs. Tā ka cerēsim uz to labāko un gaidām nākotnē interesantus raidījumus :)

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
andris-gu

Jau laiciņu šajā ziņā ir jūtama krīze. Jābūt no ZF neatkarīgam raidījumam. Jā, jāmeklē sponsori, bez reklāmām neiztikt, bet galvenais, lai dod iespēju filmēt to, ko grib redzēt makšķernieki, nevis ZF vai arī tas pats sponsors. Leišiem (arī ar visām reklāmām) tas tīri labi arī tagad izdodas.

22.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
imations

Izskatās, ka daži uzskata par pašsaprotamu, ka Zivju fondam ir PIENĀKUMS, kādu finansēt jo tā ir, it kā gadu gaitā iedibināta pašsaprotama prakse.

Attiecībā, uz finansējumu, kas saistīts ar pseido dabas aizsardzību tā arī attiecībā uz finansējumu, kas saistīts ar raidījumiem, ko simboliski sauc par “makšķernieku”, izskatās, ka valsts ierēdņi sen nav vērtējuši produkta kvalitāti un lietderību.

23.04.16 Atbildēt | Ziņot -1
Alcans

Skarbais atklāsmes brīdis.

23.04.16 Atbildēt | Ziņot 1
Bebrs

Īpaši pamāca kā "jāievēro" makškerēšanas noteikimi šis raidījums, cik vimbas drīkst uzglabāt tīkliņā? www.copeslietas.lv/site/video/pl...imbas-2016.htm

Man konkrēti ir piegriezusies tā Subaru reklāma gadu garumā

23.04.16 Atbildēt | Ziņot 6
osco
osco :

Pilniigi piekriitu par Subaru,besii. Vareeja aizbraukt uz savuSpaaniju, un nebraukt vairs te atpakal, ja tik slikti. Bet velkas tak atpakal.

25.04.16 Atbildēt | Ziņot 2
Docents

Un kā ar Subaru reklāmu CL kā galvenais reklāmas baneris, acīs nemaz neduras ? Noteikti ekrāna augšējo daļu ar skoču esi aizlīmējis:DDD

26.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
osco
osco > Docents:

Es vinu nepamu. Jo es skatos rakstus, video, nevis reklaamas leekaajoshaas. Bet video raidijumos tiek uzbaats taa reklaama un laiz vienus un tos pashus sizetus.:)

26.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K
Karlis_K > Docents:

katram savs, viens izmanto skoču, cits Adblock kā es un reklāmas neredz nekur :)

26.04.16 Atbildēt | Ziņot 1
Davis-Di

Piedod Zvejas kungs, bet tavi raidījumi nebija Zivju fonda naudas vērti, papildus Oltes un Normunda raidījumi ir ar daudzreiz lielāku pievienoto vērtību, nerunājot ka Jums vajadzetu pamacīties no ārzemju raidījumiem.

Papildus neuzskatu ka Zivju fondam vajadzētu apmaksāt šādus raidījumus - it sevišķi krievu valodā, vairāk atbalstu ka nauda tiek novirzīta VVD inspektoriem un piemēram jauniešu makšķerēšanas skolām/nometnēm/sacensībām un protams zivju krājuma papildināšanai (tur gan man ir iebildumi ka lielāko naudu saņem lašu mazuļi, ko normāli ķert mēs nedrīkstam, bet zveijnieki ķer uz urā).

26.04.16 Atbildēt | Ziņot 2
Karlis_K

Taisnība, Zvejas raidījumi vienmēr bijuši nebaudāmi. Gan stilistikā, gan uzbāzīgās fona mūzikas dēļ, gan reklāmas visās malās. Bet galvenokārt sāpīgi bija skatīties kā latvieši mocās un savā starpā sarunājas krieviski.

26.04.16 Atbildēt | Ziņot 1
miks32

Pēdējā laikā visi raidījumi par subaru,zivs nav pat redzēta. Tad labāk skaton you tube video, lai ta nauda būtu aizgājusi zivju resursu atjaunošanai

26.04.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager