Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Nissan.lv | 25.jūlijs 2016, 18:30 | 1 komentārs | 5668 skatījumi

Jaunā Nissan Navara paceļ pikapu stila un veiktspējas latiņu

Izvēloties automobili, ikvienam aktīvam cilvēkam ir svarīgi,
lai tas spētu apmierināt visas viņa vajadzības gan ikdienā, gan brīvajā laikā.

Neatkarīgi no tā, vai esat aktīvs makšķernieks, mednieks, lauksaimnieks vai vienkārši aktīva dzīvesveida piekritējs, visdrīzāk jūsu izvēle kritīs uz īstu, uzticamu 4x4 automobili, kura salonā ir komfortabli braukt gan pašam, gan pasažieriem, kā arī ir ērti pārvadāt visu nepieciešamo – copes rīkus, lomus, dažādus darba rīkus un kravu, aprīkojumu citiem vaļaspriekiem, ļaujot bez problēmām vilkt arī laivu, piekabi vai treileri…

Jaunā Nissan NAVARA – prestižās “2016. gada Starptautiskā pikapa” godalgas ieguvēja – attaisno visas šīs cerības, jo ar savu iespaidīgo veiktspējas, drošības, tehnoloģiju, komforta un ērtību funkciju klāstu apvienojumā ar efektīvām ekspluatācijas izmaksām ir ideāls sabiedrotais kā darbā, tā atpūtā.

Apvienojot labāko no Nissan krosoveru līderības ar vairāk nekā 80 gadu pieredzi robustu un pārdomāti konstruētu pikapu dizainā un ražošanā, tā nosaka jaunus standartus pikapu segmentā.

Jaunā NAVARA ir pilnībā atjaunota iepriekšējās paaudzes versija ar robustu un izturīgu balstiekārtu, un tā prezentē virkni jaunu tehnoloģisko funkciju, kas radītas, lai vēl vairāk uzlabotu vadāmību un praktiskumu. Tā izsmalcinātībai, stilam, komfortam un kvalitātei piešķir jaunu līmeni, kā arī ievieš pikapu tirgū pirmoreiz sastopamas tehnoloģijas.

Vēl viens jaunās Nissan NAVARA izturības un uzticamības apliecinājums, kas dāvā tās īpašniekiem papildu sirdsmieru, ir segmentā pirmā 5 gadu/160 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais) standarta garantija, ko iespējams pagarināt līdz pat 250 000 km.

Viens no jaunās NAVARA izstrādes stūrakmeņiem bija izsmalcinātības un krosoveriem līdzīgas braukšanas pieredzes nodrošināšana. Double Cab versijai Nissan ir izstrādājis pilnīgi jaunu 5 posmu aizmugurējo balstiekārtas sistēmu, dāvājot būtiski uzlabotu braukšanas komfortu un pilnveidotu vadāmību, kā arī par 20 kg samazinot svaru salīdzinājumā ar iepriekšējo lokšņu atsperu
konstrukciju. Savukārt King Cab versija lepojas ar ievērojami uzlabotu lokšņu atsperu konstrukcijas versiju.

Jaunā NAVARA izvirza jaunus standartus pikapu segmentā, ieviešot inovatīvas tehnoloģijas par pieejamu cenu. Apkārtskata monitors un ārkārtas bremzēšanas sistēma ir augstu novērtētas krosoveru drošības sistēmas un unikālas pikapu segmentā, kas dāvā vēl modernāku tehnoloģiju līmeni, nekā šajā segmentā pieredzēts. Pārējo drošības un ērtību funkciju vidū ir kruīza kontrole, palīgsistēmas braukšanas uzsākšanai kāpumā un lejup no kalna, kā arī inteliģentā atslēga, atpakaļskata kamera un stāvvietā novietošanas sensori.

Pilnībā pārveidotais automobiļa salons dāvā pirmklasīgu braukšanu, un ikviens tā elements ir ticis optimizēts, lai sniegtu vislabāko kvalitāti, komfortu, telpu un praktiskumu kā autovadītājam, tā pasažieriem.

Citas funkcijas ietver divu zonu digitālo klimata kontroli gan King Cab, gan Double Cab versijai, kā arī jaunu kabīnes aizmugurējās daļas gaisa ventilācijas sistēmu un sēdekļu dizainu, kas pasažieriem sniedz vēl komfortablāku braukšanas vidi.

NAVARA jaunais 2,3 litru dCi dzinējs ir pat par 24% efektīvāks nekā agregāts, kuru tas aizvieto, un ir tīrākais un ekonomiskākais savā segmentā, nodrošinot vidējo degvielas patēriņu – no 6,4 l/100 km. NAVARA ir pieejama ar divām jaudas variācijām – 160 ZS un 190 ZS. Jaudīgākajai versijai segmentā pirmoreiz piešķirta dubultās turbopūtes tehnoloģija, dāvājot nepārspējami zemas ekspluatācijas izmaksas.

Lieliskiem dzinējiem nepieciešama lieliska transmisija, tādēļ jaunā NAVARA ir pieejama ar četru riteņu piedziņu un izvēli starp standarta 6 pārnesumu manuālo vai 7 pārnesumu automātisko pārnesumkārbu.

Kā jau varētu gaidīt, automobilis ir vienlīdz spējīgs apvidus apstākļos un uz parasta ceļa. Četru riteņu piedziņas sistēma saglabā iepriekšējās paaudzes modeļa konstrukcijas stiprās puses un dāvā stabilu vilci uz nelīdzena reljefa.

Apzinoties, ka pikapu īpašniekiem viņu automobiļi ir nepieciešami arī smaga darba apstākļos, NAVARA kravnesība un vilktspēja ir uzlabota visa klāsta ietvaros. Jaunās NAVARA rādītāji atkarībā no versijas ir 885–942 kg, bet vilktspēja ir iespaidīgi 3500 kg, līdz ar to jaunā NAVARA ir gatava pat vissmagākajiem un izaicinošākajiem darbiem un atpūtas piedzīvojumiem.

Arī kravas kaste ir apveltīta ar jaunām Nissan inovācijām, pateicoties zīmola izslavētajai C-Channel kravas nostiprināšanas sistēmai. Tā kā stiprinājumu skavas iespējams bīdīt pa C formas kanālu sliedēm, nostiprināt būs viegli pat visneparastākās formas kravu.

Lai automobiļa īpašnieks varētu pārvadāt vēl garākas kravas, jaunās Double Cab versijas kravas kaste ir par 67 mm garāka nekā iepriekšējam modelim ar segmentā garāko kravas kastes grīdu – 1578 mm. King Cab versijas kravas kastes garums ir 1788 mm.

Jaunā Nissan NAVARA piedāvā tirgū vispilnīgāko aprīkojumu jau bāzes versijā, ietverot, piemēram, ESP un 7 drošības gaisa spilvenus, elektronisku ierobežotas slīdes diferenciāli, diferenciāļa bloķēšanu, palīgsistēmas braukšanas uzsākšanai kāpumā un lejup no kalna, manuālo gaisa kondicionēšanas sistēmu, elektriski vadāmus sānu logus, apsildāmus priekšējos sēdekļus un sānu spoguļus, sakabes āķi, CD/radio un Bluetooth brīvroku režīmu, C-Channel kravas nostiprināšanas sistēmu u. c. Papildus iepriekš uzskaitītajam Double Cab versijā jau bāzes aprīkojumā ir arī ārkārtas bremzēšanas sistēma un kruīza kontrole ar ātruma ierobežotāju.

Visām jaunajām NAVARA ir 5 gadu/160 000 km ražotāja standarta garantija un 30 000 km/2 gadu tehniskās apkopes intervāls (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais).

Jaunās Nissan NAVARA cenas (iesk. PVN)

King Cab 2,3 l dCi Visia 27 220 €

160 ZS ar manuālo pārnesumkārbu

Double Cab 2,3 l dCi Visia 28 920 €

160 ZS ar manuālo pārnesumkārbu

Double Cab 2,3 l dCi N-Connecta 34 420 €

190 ZS ar manuālo pārnesumkārbu

nissan.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
zuja
zuja :

Blefs!!!!!!!

04.08.16 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager