Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
mammadaba | 24.septembris 2016, 13:09 | Komentēt | 1910 skatījumi

Gulbju ezers iesaistās spēlē «AtlaidMammu»

Līdz ar viena no “atlaid mammu!” aktīvākajiem dalībniekiem – Zigmāra Bērziņa – iesūtīto noķerto un atlaisto “topošo mammu” – 54 centimetri, mēneša balvu izcīņā iesaistījies LVM Gulbju ezers.

Pirmā konkursa “atlaid mammu!” ietvaros noķertā ­­– atlaistā Gulbja zaļsvārce pieķērusies agrā un saulainā sestdienas rītā uz voblera. Kā zināms, ūdenim atdziestot, plēsīgās zivis atkal labprāt kampj cieto plastmasas mānekli.

“atlaid mammu!” atgādina, ka līdz mēneša beigām vēl laika ir gana – noķer, atlaid un iesūti pieteikumu ar garāku zivi. Un kas zina – varbūt balva tiks tieši tev? 54 centimetru lielu “mammu” pārspēt taču nebūtu grūti, vai ne?

Desmit laivas un labiekārtotas mājiņas jau gaida makšķerēšanas entuziastus un dabas draugus! Ja LVM Gulbju ezers nav pa ceļam, var izvēlēties kādu citu no LVM ezeriem – oficiālās zivjusiles pieejamas visās laivu bāzēs.

No LVM Tērvetes ūdenskrātuves šomēnes pieteikumi vēl nav saņemti, bet no LVM Kaņiera ezera septembrī saņemts 86 centimetru līdakas pieteikums. “Sudraba” zaļsvārces kavalieris – Imants Būmanis skaisto zivi pierunājis uz Lucky John MR.Greedy mānekļa.

Dažreiz gadās drusku asinis, cerams, ka zivs nav cietusi. Neko nepārmetam, jo ceļš uz tehniskām prasmēm rodas tieši no ķeršanas un atlaišanas. Atbrīvošanas rīki - obligāti!

Izmanto skaisto Latvijas rudeni un satiecies ar plēsīgajām zivīm mammadaba ezeros, un seko Goda makšķernieka ieteikumiem.

Ne asakas!

mammadaba.lv

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager