Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Romalds Ribuzuls | 2.novembris 2016, 12:18 | Komentēt | 1846 skatījumi

Noslēdzies R.Ribuzula 14. spiningošanas festivāls!

Jau par tradīciju kļuvušais pasākums, katru gadu no tuvākiem un tālākiem Latvijas novadiem pulcina kopā aktīvākos spiningotājus, lai mērotos spiningošanas prasmē, satiktos un pārrunātu spilgtākos spiningošanas gada notikumus.


Iepriekšējās dienas lietus un vējš nesa nelielas korekcijas dalībnieku sastāvā, taču rūdītākos šīs nodarbes fanātus laika apstākļi nespēja nobaidīt. Festivāls notika 29. oktobrī Talsu novada Laidzes ezera Sārcenes peldvietā. Tas bija pulcējis četrdesmit četrus dalībniekus no sešpadsmit pagastiem.
Sacensībām bija atvēlētas sešas stundas, pārejā vakara nogale- apbalvošanai, desiņu cepšanai un makšķernieku sarunām. Jāatzīmē, ka pa nakti laika apstākļi bija manāmi uzlabojušies un vienubrīd pat uzspīdēja saule. Tiesa vējš pieņēmās spēkā, taču visumā laikapstākļi makšķerniekiem bija patīkami. To pašu gan nevarēja teikt par zivju aktivitāti, bet spiningotāju prasme un neatlaidība vainagojās ar panākumiem.


Pirmo vietu ar divām skaitām līdakām un svaru 4,21 kg izcīnīja Andris Gerķis no Nākotnes, otro vietu ar nedaudz mazākām divām līdakām un kopsvaru 3,84 kg izcīnīja Romalds Ribuzuls no Talsiem, trešo vietu ar trīs līdakām un kopsvaru 3,74 kg izcīnīja Igors Kude no Paugurciema. Ceturto vietu un nominācijas kausu "Smagākā zivs" izcīnīja talsinieks Kārlis Smukkalns. Viņa, rīta agrumā pieveiktā līdaka svēra 3,39 kg! Piekto vietu, ar gandrīz tik pat smagu (3,27) līdaku kg izcīnīja šo sacensību debitants Zigmārs Bērziņš no Baldones, bet sesto vietu ar divām līdakām (3,09 kg) izcīnīja Gatis Mālmeistars no Saldus. ''Mazākās zivs" pieveicēja balvu piešķīra talsiniekam Jurim Bleideram. Viņa noķertais asarītis mērojās augumiem ar talsinieka Jura Dolganova asarīti, kuru spēja pieveikt tikai ar izlozes palīdzību.


Pavisam tika noķertas divdesmit piecas līdakas un trīsdesmit pieci asari ar kopsvaru 38, 54 kilogrami.

Uz tikšanos nākošgad!
Sacensību organizators Romalds Ribuzuls.

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager