Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Jurmala.lv | 7.janvāris 2017, 13:31 | 4 komentāri | 4642 skatījumi

Jūrmalā noteikts aizliegums atrasties uz ūdenstilpju ledus!

Ūdenskrātuvēs Jūrmalas pilsētas teritorijā izveidojies ledus nav pietiekami biezs un stabils, tādēļ ar 6. janvāri iedzīvotāju drošībai Jūrmalas pašvaldība noteikusi paaugstinātas bīstamības stāvokli uz ūdenstilpju ledus.

©Jurmala.lv

Tāpat noteikts arī aizliegumu atrasties uz ledus Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā Lielupē 700 metrus no upes ietekas Rīgas jūras līcī, 200 metru rādiusā no Buļļupes ietekas Lielupē, Lielupē – 50 metru attālumā no dzelzceļa tilta un tilta pār Lielupi, Lielupē un Varkaļu kanālā – 200 metru rādiusā no Varkaļu kanāla ietekas Lielupē un Varkaļu kanālā 50 metru attālumā no autoceļa A10 tilta virzienā uz Babītes ezeru, Lielupē – 100 metru rādiusā no kuģu piestātnes Majoros Rīgas ielas galā, Lielupē – 100 metru rādiusā no Slocenes upes ietekas Lielupē.

Jūrmalas pašvaldības policijas glābšanas dienests atgādina, ka ledus nav pietiekami biezs un stabils, it īpaši upēs, kur ir tekošs ūdens, un aicina būt piesardzīgiem un rūpēties par savu drošību. Glābšanas dienests seko līdzi meteoroloģiskajiem apstākļiem, kā arī, kad būs izveidojusies biezāka un stabilāka ledus kārta, tiks veikti ledus biezuma mērījumi, līdz ar to, mainoties situācijai, aizliegums norādītajās vietās atrasties uz ledus var tikt atcelts.

avots

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[4] Komentāri | dilst | aug
 
ZivjuZaglis

Nu tik birs aizliegumi! un kā lai es cilvēks parastais spēju izsekot uz kura ledus ir noteikts aizliegums un uz kura atcelts? man ko, tagad pirms copes lasīt visu pagastu avīzes un weblapas? sviests!

Aizliegt un sodīt! citas idejas arī ir?!!!

07.01.17 Atbildēt | Ziņot 2
Vits
Vits :

vēl var pieskaitīt tavai makšķernieka kartei 20eiras kā apdrošināšanu visādiem tevis glābšanas un aprūpes izdevumiem un staigā kaut pa ūdensvirsmu ;)

07.01.17 Atbildēt | Ziņot -3
otinjsh
otinjsh > Vits:

Vai tad maksājot nodokļus, mēs jau nedrošinām sev šādu drošību?

Cita lieta ir, kad puse uzskata, ka nodokļus maksāt ir stulbi.

o.

09.01.17 Atbildēt | Ziņot 1
Hotentots
Hotentots > Vits:

Interesanta attieksme. Katrā ziņā man nav iebildumu pret šādu aizliegumu, ja vien, teiksim, vasarā arī peldētājiem noteiks ko līdzīgu. Pirmkārt, laiku, kad ūdens silts vai auksts. Otrkārt, obligātos kursus peldprasmju noteikšanai u.t.t.

Tirliņu, kas pālī apslīkst, katru gadu ir nejēgā daudz. Vienu gadu bija ap 200!!! Varbūt kādreiz vairāk. Viņu uzpūtušies līķi tiek meklēti dienām ilgi, lai gan skaidrs, ka dzīvi vairs nav. Priekš kam? Tā ka copmanis var paģērēt, lai viņu glābj kaut katru reizi.

09.01.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager