Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
L.M.S.F | 31.janvāris 2017, 19:10 | 2 komentāri | 4668 skatījumi

Latvijas izlases atlases sacensības pirms Pasaules Čempionāta

Gatavojoties šī gada Pasaules čempionātam zemledus makšķerēšanā, kas notiks 25. un 26.februārī Latvijā, Mazajā Baltezerā, LMSF 27. 28. un 29. janvārī rīkoja izlases dalībnieku atlases sacensības, kurās piedalījās 14 labākie Latvijas zemledus makšķernieki, kuri jūt sevī spēkus un vēlmi cīnīties par pasaules augstākajiem rezultātiem.

©LMSF

Atlases sacensības organizēja un vadīja izlases treneris Normunds Grabovskis. Sacensības notika trīs dienas dažādās Mazā Baltezera vietās, katru dienu pa 2 posmiem, katrs 150 minūšu garumā. Starp posmiem bija pusotras stundas pārtraukums inventāra sagatavošanai un atpūtai. Šāds saspringts un fiziski grūts atlases sacensību ritms bija izvēlēts, lai Latvijas izlasē šogad startētu paši spēcīgākie, taktiski, tehniski un psiholoģiski sagatavotākie sportisti, kuriem arī copes veiksme stāv blakus visbiežāk, jo jebkurā makšķerēšanas sporta disciplīnā ir vajadzīga arī veiksme.

Atlases sacensības izvērtās ļoti saspringtas, līdz pat pēdējam posmam nebija skaidrs, kurš tiks izlasē un kurš šogad “paliks aiz strīpas”, rezultāti ir šādi

1. Pēteris Lideris – 28 punkti
2. Raimonds Kinerts – 29 punkti
3. Krišjānis Lisovskis – 33,5 punkti
4. Aldis Vārna – 34 punkti
5. Aldis Voits - 36 punti
6. Māris Āriņš – 37 punti

7. Harijs Raciborskis – 41,5 punkti
8. Oskars Apsītis – 42 punkti
9. Artūrs Baltais – 43 punkti
10. Normunds Margevičš – 50 punkti
11. Ainārs Eglītis – 53 punkti
12. Juris Āboliņš – 58 punkti
13. Jānis Briedis – 66 punkti
14. Ēriks Tučs – 79 punkti

Latvijas izlasē šogad iekļūst pirmie seši sportisti , kurus gaida daudzas uz ceļiem norāpotu treniņu stundas pa M.Baltezera ledu un grūta cīņa Pasaules čempionātā, kur mums ir visas iespējas cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem.

avots

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[2] Komentāri | dilst | aug
 
krumujancis

Ja ticēt ''Copes lietām'' tad, iespējams, vienreiz Latvijā patiešām būs copmaņu sacensības, nevis krutāko inventāru mači.

Tieši tā būtu jārīkojas arī visos Latvijas mačos, īpaši spiningošanā, kad būtu aizliedzams lietot gan treniņos, gan sacensībās eholotes, GPS , un ko visu tik vēl, atstājot tikai makšķerēšanas inventāru un copmaņa meistarību.

Tad šie mači varētu pretendēt uz tautas mačiem, un arī piesaistīt daudz vairāk dalībnieku. Savādāk tās ir tikai biezo izrādīšanās sacensības, kurās, ja tu nevēlies vai nevari ieguldīt kādu pustūkstoti vai vairāk jevriku, lai iegūtu kādu kronētu vietu - vienkārši nav ko darīt.

31.01.17 Atbildēt | Ziņot 4
zivotaajs

Grozi ka gribi, bet lai būtu vienādas sacenes jataisa karjers, ar identiski vienādu, lidzenu grunti ( ari tad nebus garantijas ka kāds neiemetiis 50 m akmeni iekshaa) bez straumes.... lūk tika tad... radi ko maaki, savadāk vienmer bus kaut kur kautkada starpiiba - kas cope nostraadaa ievērojamu lomu.. akmens, miets, baljkjis, straume, niedre. zāļu pikucis u.tttttttt

bet lai jau veicas.... muusejie labakie

02.02.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager