Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Viesītes Pašvaldība | 13.februāris 2017, 12:17 | 1 komentārs | 3945 skatījumi

Viesītē uzrauga makšķerēšanas noteikumu ievērošanu

Viesītes novada pašvaldības policija sadarbībā ar Valsts policiju veica kārtējo reidu Viesītes novada ūdenstilpēs, ar mērķi veikt makšķerēšanas noteikumu ievērošanas kontroli.

Pirmā kontroles vieta bija Viesītes pagastā, Piksteres ezers, Pārbaudīti 6 makšķernieki, pārkāpumi netika konstatēti. Patīkami pārbaudīt makšķerniekus, kuri pārzin savas tiesības un nav aizmirsuši pienākumus, ledus pēc makšķerniekiem paliek tīrs, nav jāveic pārrunas par izsmēķu un atkritumu vākšanu. Šajā dienā uz Piksteres ezera zivis ignorēja makšķerniekus, tās neķērās.

Nākamā kontroles vieta bija Rites pagasta Ilzu (Garajā) ezerā. Uzejot uz ezera ievēroti 3 makšķernieki, viens no kuriem ieraugot kontrolierus mainīja savas domas makšķerēt, raitā solī dodoties Lietuvas virzienā. Pārbaudīti 2 Lietuvas pilsoņi, kuri uzrādīja Latvijā iegādātas makšķerēšanas kartes. Noskaidrots iemesls - Lietuvā līdaku makšķerēšanas liegums ar dzīvo zivtiņu ir no pirmā janvāra.

Diemžēl uz Ilzu ezera arī šajā dienā ar lomiem nevarēja palielīties, jo ķērās mazas raudiņas un ķīši. Pretī Kazāku mājām konstatētas 9 nelikumīgi ieliktas bezsaimnieka ūdas, uzsākta Administratīvā lietvedība.

Saukas ezerā pārbaudīti 25 makšķernieki, pārkāpumi netika konstatēti. Viesītes ezerā pārbaude veikta 14 makšķerniekiem, izteikti mutiski aizrādījumi par ledus piesārņošanu, aizrādījumi nekavējoties novērsti. Bija noķerti skaisti asari un daži normāli plauži.

Ar cieņu, ne asakas vēlot, Viesītes novada pašvaldības policijas inspektors – J.Pučinskis

oriģināls

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
silaruncis

Civillikums.

945. Ja lietas atradējs nezina, kas to nozaudējis, tad viņam jāpaziņo par savu atradumu vietējai policijai nedēļas laikā no atrašanas dienas.

946. Ja atrastā lieta ir tāda, kas ilgāki glabājot var maitāties vai kļūt nevērtīgāka, tad policijai tā nekavējoties jāpārdod izsolē un ieņemtā nauda jāuzglabā, lai to izdotu nozaudētājam.

14.02.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager