Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Staburags.lv | 17.jūnijs 2017, 15:30 | 21 komentāri | 12293 skatījumi

Meklējot nozagto copes inventāru, izsludina 1000 € atlīdzību

Naktī no 12. uz 13. jūniju Staburaga pagastā, garnadžiem iekļustot angārā, ir nozagti vērtīgi makšķerēšanas piederumi un citas lietas. Tajā skaitā makšķerkāti “ST.Croix Rod” (Legend Elite Series), spoles “Stella 2500” (attēlā), navigācijas sistēma kopā ar eholoti, kā arī divi laivas akumulatori un akumulatoru lādētājs. Par notikušo ziņots policijai, kas ierosinājusi krimināllietu, un ir sākta izmeklēšana.

Taču arī paši saimnieki meklē nozagtās mantas un par vērtīgu informāciju, kas norādīs uz mantu atrašanās vietu, ir gatavi maksāt 1000 eiro atlīdzību. Ja kādam ir informācija par nozagtajām mantām vai to atrašanās vietu, lūgums ziņot pa tālruni 25988315, 28708542 vai 65102500. Anonimitāte garantēta.

O R I Ģ I N Ā L S

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[21] Komentāri | dilst | aug
 
skutans

Tā nu gan ir maucība, novēlu tomēr tos lopiņus atrast kopīgiem spēkiem ar likumsargiem !

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 4
yuuhuu

Šaubos, kad atradīs. Protams es visu līdz galam nezinu, bet rodas sajūta, kad speciāli gājuši pakaļ tieši šīm lietām. Un gan jau sen ir cits saimnieks

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
plesejs1

Man pirms kādiem gadiem 6 tika uzlauzta garāža un tika paņemtas tikai visas makšķeres kopā 550 latu vērtībā... makšķeres neatguvu bet labākais tas kad blakus stāvēja ričuks dārgs un laivas motors ar akumulatoru

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
zivs16

Leišos ganjau tirgojas :))) vai tuvajā lombardā :)))

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

Kā spiningam tā spolei ir sērijas nummurs, grūti spriest, ja tups zaglēns ,atrast nebūtu grūti, ja ponavodke, tad tas suns jau būs gudrāks, nez vai te tirgos.:(((

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
zivs16
zivs16 > skutans:

Kurš ments staigās pa lombardiem un pārbaudīs konkrēto lietu!!!! Viņiem moš 1gada liek apsekot bet tīri papīru dēļ!!!! Tākā varat atslābt!!!

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Zigs
Zigs > skutans:

Ko dod tie numuri nozaga Staburagā pārdeva Liepājā vai Daugavpilī kā tu atradīsi pie kājas tie numuri. Visu cieńu lai inventārs atrastos.

18.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
ZivjuZaglis

laiks iečekot ssā, vai tik nav labu spoļu izpārdosana ;)

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
MacBeton

Jūtu līdz.

Bet kapēc nav signalizācija un/vai kameras?

Tagad kameru cenas ir smieklīgas. Čoms paņēma 1Mpix tīkla kameru zem 20€, uzlika mājas koridorā. Kvalitāte tāda pati kā tām ko LV tirgo pa 80-100€.

Skatijos arī lielas izšķirtspējas kameru cenas - ne vairāk par 100€. Vel jāpieliek kompītis kur ierakstīt, un ja tuvumā dzīvo kāds no īpašniekiem/dalībniekiem, var saslēgt tīklā ar 2 aparātiem pa 50-70€ (katrs), un var mājās kautvai vērot on-line. Risinājumi IR, un ne jau pa tiem miljoniem ko jums piedāvā kaukādas "apsardzes firmas".

Tikai ziņojiet, ja jums ir interese, un skatīsimies pa cik var sastellēt jūsu objektā komplektu.

Par darbu varam daļēji norēķināties arī kūpinātās zivīs.

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
skutans

Pareizi jau tu saki, tas komentārs par tām garāžām un apsargiem ..., zinu čomus ,kas savus štrumus glabā apsargājamā garāžu kooperatīvā, bet tie jau nenes nekādu atbildību , līdzīgi kā autostāvvietā. Šis moments man šķiet gana "jauks".

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
MacBeton
MacBeton > skutans:

Cik daudz garāžas kurās ir kautkas vērtīgs? Tb - cik dalībnieki samestos kamerām? Jāapskata perimetrs. Un ja garažām kautvai 5km attālumā ir tiešā redzamība uz kāda dalībnieka dzīvokli, ar labu internetu, var vērot "tiešsaistē" tie kam neguļās. Var uzlikt trauksmes uz kustību noteiktās vietās.

Man nepis skepse no tehniskiem nezinātājiem, man interesē uzdevums ko risināt.

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
skutans
skutans > MacBeton:

Tu jau te runā kā ieinteresēts lietpratējs no biznesa puses, tikai par.

17.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
MacBeton
MacBeton > skutans:

Savukārt tu kā ieinteresēts zaglis.

18.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim

Ar makšķerēšanu saistītās lietas ir daļa no nozagtajām mantām. Par situāciju vispār, pārāk maz informācijas lai spriestu par notikušo, tai skaitā par novērošanas vai signalizācijas sistēmas neesamību vai otrādi. Tomēr, ja skatās no tā, zādzība spontāna vai plānota, izskatās, ka pasākums ir plānots, cik tālu, tas ir cits jautājums. Šeit vienīgais kā var palīdzēt cietušajam, piezvanīt, ja tiešām ir vērtīga informācija.

Attiecībā uz izvērsto diskusiju.

Novērot savu īpašumu tagad ir modē, tikai, atvainojos tā ir vairāk izklaide. Ir personas, kurus kameras, signalizācija vai sargs neapturēs un 24h pie kameras nesēdēsiet. Saprotams ik pa laikam apskatīties, kas notiek ar īpašumu ir lietderīgi, tikai efektīvāk ir neatstāt redzamā, viegli pieejamā vietā „pievilcīgas” mantas, padomāt kam un ko Jūs stāstāt, kur un kādas bildes jūs publicējiet un labas attiecības ar kaimiņiem.

Ja godīgi, tad apsardze ar vairs nemaksā tik ļoti dārgi, bet attiecībā uz „kaut kādas apsardzes firmas” kuras var piedāvāt risinājumus par „miljoniem”, tur pašam nedaudz ar galvu jādomā. Šaubos vai apsardzes sistēmas būtu kāds izņēmums un ja cilvēkam var pārdot to, ko viņam nevajag, tad tas būs visās jomās.

Par stāvvietām un garāžām, kurās nenes atbildību. Ja godīgi nezinu nevienu stingrā apsardzes režīma stāvvietu, kur iekļūt var tikai ar īpašām caurlaidēm un auto novieto / saņem pēc pilnas apskates protokola abpusējas parakstīšanas. Arī neesmu dzirdējis par garāžām, kuras aizver, kad parakstīts pieņemšanas / nodošanas akts un atslēgu vai durvis papildus noplombē vai kā savādāk aizzīmogo un atver ievērojot tādu pašu procedūru. Savādāk … par ko var uzņemties atbildību un kādu atbildību var prasīt? Paši uzņemtos atbildību un segtu zaudējumus pēc paziņojuma, ka auto pirms novietošanas nebija šīs švīkas vai no garāžas pazuduši divi magnetafoni, divas kinokameras, divas etvijas?

18.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

Stingrā režīma stāvvietas, protokoli...,:))man nevienmēr ir laiks gaidīt kad izsitīs čeku, ja atstāju auto stāvvietā. Izvēlos tuvāko, nu neko, būs vien jāmeklē "stingrā režīma" un jālūdz protokoli, nu pipec:) Ceru ka centrā kilometra rādiusā kāda uzpeld, pēc tam varēšu lekt džimbulī un doties kur vajadzīgs, lai arī auto jāatstāj uz stundu,divām.:) Nelikšu vairāk blakus mājai, (kaut arī šiem kaut kādas kameras ir un apsargs arī kautkur pa rajonu ganās. Iešu nu pēc protokola ,paldies ,nu būšu gudrāks.:)

19.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim
Marfim > skutans:

Tad ko gana "jaukojies" par to, ka garāžu kooperatīvs vai stāvvieta nenes nekādu atbildību? Kurš skaidrā prātā nesīs atbildību par to, ko redzējis nav?

Loģiski, ka turēt auto vai mantas vietā, kur apsargs palīdz lukturi turot, nav prāta darbs. Stāvvietas pašas nav ieinteresētas klientus zaudēt, savukārt kooperatīvā, ja vadībai vienalga ka mantas izgaist, tā ir jāmaina.

p.s. jeb vēlējies, kad konstatēsi, ka pie lielveikala tev auto apskādēts un magnetola ar varēja būt labāka, nolikt to stāvvietā, pēc tam paziņot ka tur gan magnetola pazudusi, gan auto cietis un tev uzreiz kompensāciju piešķirs?

20.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
krumujancis

to Marfim

Vispareizāk jau, protams, ir tāda sistēma glabāšanā, kad neviens nezin kas kurā telpā tiek glabāts. Un, ja cilvēks nezin, ka tur, kaut kur, tiek glabātas vērtīgas lietas - tad viņam parasti prāts ir mierīgs.

Bet, ja uzzin, tad gan, dažkārt, kādam domas ap tām lietām vien grozās. Un tad nu notiek tas, kas jau ir noticis.

Izsaku līdzjūtību par zaudējumu un vēlu atrast mantas, taču pašam vien turpmāk ir jāpārskata sava lietu glabāšanas politika. Un nav, vislabāk nevienam, jāzina, pat labam čomam ne, kur, kā un kas tiek glabāts, ar vai bez signalizācijas. Tādi nu tagad laiki un tikumi. Tas no manis paša lietu glabāšanas pieredzes.

18.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim

Domāju, ka vēl aizvien pastāv tādi, kas siro apkārt. Apzog mājas kamēr saimnieks izbraucis vai brauc uz vietām, kur ko pārdošanai var piesavināties. Šeit nekas daudz nepalīdzēs, ja neskaita iežogotu teritoriju, kur daži "draudzīgi" suņi dzīvojas.

19.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
krumujancis
krumujancis > Marfim:

Nu protams, arī sēta un suņi ir risinājums. Bet arī suņus, ir matadori, kuri spēj neitralizēt. Lai gan tagad ir zināmas nedārgas sistēmas, kuras paziņo uz mobilo, ja kāds bez sankcijas ieiet apsargājamā teritorijā. Tikai maz ir to, kas viņas izmanto.

19.06.17 Atbildēt | Ziņot 1
Marfim
Marfim > krumujancis:

Ir tā saucamās medību kameras, droši vien arī citi risinājumi, tikai jautājums - vai pēc tam pašām kamerām nav signalizācija jāliek? Katrā ziņā nožēlojami ka vēl aizvien nevar atstāt laivu ar motoru pie ūdens nepieskatītu, neminot, paveiksies, visam būs pieaugušas kājas vai tikai motors noskrūvēts un nav tā jābūt, ka populārās atpūtas vietās motori uz nakti jānes uz telti vai auto.

20.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
addd
addd :

Žēl gan ka cilvēkam labas mantiņas nofinderēja, bet ko tu tiem garnadžiem ieskaidrosi, morāle tādiem ir kosmiska parādība.

Lai kaut cik pasargātu sevi un ģimeni no šādām problēmām, ir divi varianti:

1. Standarta ko katrs uzreiz iedomājas ir Apsardzes līgums.

2. Pašam, ir tāda lieta kā Mājokļa apdrošināšana, jā pie atlīdzības mīnuss pašrisks, bet kopumā pat sanāks lētāk kā ar apsargiem, zagļiem jau ātras kājas apsargi var un neiespēt.

19.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager