Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
L.S.M.F | 19.jūnijs 2017, 10:45 | 1 komentārs | 3769 skatījumi

LR čempionāts spiningošanā no laivām 2.posms

Aizvadītās svētdienas pēcpusdienā ar ovācijām un šampaniešna šļakatām noslēdzās otrais posms spiningošanā no laivām, kas jau otro reizi notika Alūksnes ezerā.

Šī ūdenstilpne salīdzinot ar Burtnieku un Daugavu pie Kokneses, sportistiem ir visinteresantākā un izaicinošākā, jo salīdzinoši maz izzināta un apgūta. Neierasti dzidrais ūdens sevī slēpj bagātīgus zivju resursus tostarp sociālajos tīklos un pašos sportistos plašu sajūsmu izraisošas trofejas, kas pieteicās treniņu laikā, proti, 10.5kg un 14kg jeb 124cm zaļsvārces! Treniņiem vajadzēja veltīt vairāk laika un enerģijas kā ierasts, tādēļ liela daļa sportistu bija ieradušies Alūksnē jau pašā nedēļas sākumā. Līdz ceturtdienai pūta vējš un zivis ķērās iepriecinoši labi, toties sestdien, pirmajā sacensību dienā ezers sagaidīja dalībniekus gluds kā spogulis, signalizējot, ka cope būs švaka, jo ikviens copmanis zina, ka zivīm tomēr patīk "ņirbulis" un atkal iepriekš veiktās iestrādnes var pilnībā nestrādāt.

Līdzīgi kā Burtniekā sestdienas starts 13:00, saule un pilnīgs bezvējš solīja kārtējo karstuma un "cepināšanās" izturības pārbaudi, pēc kuras vadībā izvirzījās Armanda Ērgļa un Kaspara Holmsa stūrētā Eboat Fishing Team (EFT) 1 ekipāža, kam sekoja Andris Mileiko un Aleksandrs Zikovs no Ventspilnieku komandas, un trijnieku noslēdza Igors Dubovskis un Kristaps Ādamsons no Kokneses.

Agrā svētdienas rīta copes sākās nevis ar startu, bet tikai līdz ar vēja parādīšanos. Intensīvā darbā Armands Ērglis un Kaspars Holms pārliecinoši nosargāja savu zeltu, ar stabilu sniegumu arī otrajā dienā savācot aptuveni tādu pašu punktu skaitu. Arī Andris Mileiko un Aleksandrs Zikovs sudrabu nevienam citam negribēja atdot, bet bronzu izcīnīja Burtnieka posma līderi Aunds Liepiņš un Gatis Zariņš. Komandu vērtējumā pjedestālu sadalīja sekojoši: EFT 2 - bronza, BCL Service - sudrabs, un EFT 1 - zelts.

Sirsnīgs paldies otrā posma organizatoriem un sponsoriem, eboat.lv, Laivu Centrs, Copes Lietas, kā arī viesmīlīgajai Alūksnei, pašvaldības aģentūrai ALJA un lauku tūrisma un atpūtas centram Jaunsētas!

Uz tikšanos trešajā un izšķirošajā posmā Koknesē!

rezultāti

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(5 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
rio.
rio. :

ludzu izlabot tekstaa :Burtnieka posma līderi Aunds Liepiņš sportista vardu uz AMUNDS

20.06.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager