Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Guntars JigLv | 1.jūlijs 2017, 17:26 | Komentēt | 2315 skatījumi

Makšķernieku izstādē EFTTEX 2017 Budapeštā

Nu ko, esmu atgriezies no lielākās Eiropas makšķernieku izstādes EFTTEX 2017 Budapeštā. :) Sajūtas divējādas, no vienas puses izstāde liela, dalībnieku daudz, no otras puses īstu jaunumu maz un daudz kas atkārtojas no pagājušā gada. Bet nu kopumā man bija interesanti :)

Protams visvairāk pievērsu uzmanību tiem brendiem, kas man tuvāki un tikai spininga tehnikai kā tādai. Baigi neizplūstot varu pieminēt, ka DAIWA nākošā gada katalogā būs patiešām ļoti daudz interesantu jaunumu , gan spoles, gan citas lietas. Priecē, ka ļoti strauji attīstās ukraiņu brends , kuru es jau izplatu Latvijā - INTECH - vesela plejāde ar jauniem pīto auklu modeļiem, pievienojas arī fluorkarbons un ļoti augstas kvalitātes silikona "ēdamgumijas". Comming soon arī pie mums!

Ar saviem senajiem ciešajiem partneriem CrazyFish apspriedām jaunu kātu modeļu attīstību, kā arī iztaustījām viņu jauno lielo gumijas modeli SlimShady! Tā būs īsta bomba pašreizējā lielo gumiju bumā! :) Ar oriģinālāko mānekli, tāpat kā pagājušajā gadā, izceļas SavageGear - pagājušogad bija "trakā pīle", šogad ne mazāk traks "sikspārnis". Vai uz to var noķert zivi nezinu, bet nu izskatās pilnīgi crazy, svaigi un oriģināli :) Bilžu man nenormāli daudz, tās jāķidā un jāšķiro, pašlaik pielikuma galerijā sametu kaut kādu uz dullo pagrābtu "apziņas plūsmu", lai aptuveni parādītu kopējo izstādes mērogu.

P.S. Bija baigi grūti normāli strādāt un vispār ķert apkārtējo realitāti dēļ 40 grādu karstuma :(

O R I Ģ I N Ā L S

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager