Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Māris Smilga | 6.jūlijs 2017, 16:33 | 2 komentāri | 4279 skatījumi

Fraternitas Lataviensis sacensības spiningošanā noslēgušās

2017.gada 1.jūlijā Tērvetes ūdenskrātuvē norisinājās nu jau trešās korporāciju sacensības spiningošanā no laivas. Kopumā tika pārstāvēti astoņi konventi gan no studentu, gan studenšu puses.

Laika apstākļi bija lieliski copei, kaut arī, ik pa brīdim, uzsmidzināja lietus, laiks bija mierīgs un bez lieka vēja. Sacensību mērķis ikgadēji ir veicināt makšķerēšanu kā lielisku brīvā laika pavadīšanas veidu un noskaidrot labāko komandu studentu un studenšu korporāciju vidū. Sacensības noritēja pēc noķer&atlaid principa, zivis tika nofotografētas, nomērītas un atlaistas atpakaļ. Jāatzīme gan, ka sacensību nolikums neaizliedza zivis "uzaicināt uz vakariņām", tomēr, pa visām sacensībām un vienpadsmit ekipāžām paturēta tika tikai viena līdaka.

Sacensībās godpilno pirmo vietu ieguva korp! Frat! Latav! Komanda "Vakars uz ezera", kuru pārstāvēja filistri Mārtiņš Ēķis un Gints Puškundzis. Mārtiņš bija arī lielākas līdakas pieveicējs. Otro vietu ieguva korporācijas Tervetia komanda "Saka Sean" Inta Tambaka un Ērika Puzaka personā, savukārt godpilno trešo vietu ieguva konventa Gersicania komanda "Līkie kāti" - Kārlis Mālnieks un Guntars Kaspars.

Pēc sacensībām dalībniekiem tika nodrošinātas siltas pusdienas no Folkkluva Ala pagrabiem.

Liels paldies Salmo un Lucky John, kas nodrošināja iespaidīgas balvas laureātiem. Šāds atbalsts viennozīmīgi palīdz veicināt sportiskuma kustību Latvijas makšķernieku vidū un popularizēt atpūtu pie ūdeņiem.

Paldies un tiekamies nākamgad - ne asakas un pie velna.

Draudzībā! Frat! Latav! Com! Māris Smilga

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(3 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[2] Komentāri | dilst | aug
 
Davis-Di

Kur rezultāti?

06.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
Moriartijs

Rezultāti: 1.vieta 3892 punkti; 2.vieta 2500 punkti; 3.vieta 841 punkts. Tā kā asari tika skaitīti tikai sākot no 20 cm un ķērās pārsvarā zemmēri gan asari, gan līdakas, tad pārējās komandas pie punktiem netika vai arī neiesniedza lomu lapas. Jāņem vērā, ka liela daļa copmaņu spiningoja otro vai trešo reizi mūžā, kas ir apsveicami, jo tāds arī ir sacensību mērķis popularizēt spiningošanas sportu, tomēr, tas arī atspoguļojas rezultātos, kā saka, ir kur augt. Nepāprotiet, nesaku, ka dalībnieki nemāk ķert, ir arī tādas dienas, kad lielās vienkārši neķeras.

07.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager