Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
kraft | 10.jūlijs 2017, 14:22 | 8 komentāri | 7561 skatījums

Par "bezpriģelu" Koknesē

Gribu padalīties, manuprāt ar "bezpriģelu" kas Koknesē jau notiek ilgi. Pirmkārt, "Ziņās" lepni ziņo, ka nu ir iegādāta jauna laiva, kas "kontrolēs" uz ūdeņiem, kontrolēs, ir pēdiņās jo jau rakstā ir uzsvērts, ka uzsvars tiek likts uz glābšanas ekipējumu! Ne vārda par makskerniekiem!

Es dzīvojot pēc iespējas katras brīvdienas tur, ne reizi neesmu redzējis ne to laivu, ne konroli. Ne šogad, ne citus gadus! Esmu redzējis dažas "Astra" laivas, iespējams džeki copē... Toties esmu redzējis kā gan mūsu bāleliņi, gan kaimiņi Lietuvieši savos mazajos pūslīšos, arī lielajās alumīnija laivās (tas gan bija pag. gad) bāž zemmēra zandartiņus.

Esmu konkrētām personām aizrādijis pēc iespējas, bet ko es varu izdarīt...?! Totālais kontroles trūkums rezultējās jau ar visatļautību acīmredzot. Uz Līgo svētkiem novēroju, kā atpūtnieki dziedādami lika ūdas daugavas "vidū", uz maniem protestiem iereibušā kompānija tikai ieņirdza, lai es ejot, paši nojaušat kur...

Vakar Daugavā bija izcili gluds ūdens un lieliksi varēja novērtēt ainu, kas paveras teju mēnesi vēlāk! Daudzās ūdas (pludi) nevienu neinteresē, ne kontroles dienestus, ne citus makšķerniekus, nedz arī to īpašniekus, kuri acīmredzami bija tik labi salīgujošies, ka nemaz neatrada tās. Tādi saimnieki esam!

Es redzu cik daudz un kādi makškernieki ar lielām un mazām laivām apgrozās tajā reģionā! Seviški sezonas sākumā, pirms visi aplauzās ar necopi. Visiem gribas "Kokneses Zandartiņu" bet pārkāpumi nevienu neskar acīmredzot!

Turpinājumā, paairējoties uz otru krastu, uz atpūtnieku pusi pevaras vēl skaistāka aina - nu ir vēl jaunas ūdas! Kopā uz aci kādas 15-20. Un acīmredzot visatļautība jau sasniedz jaunus līmeņus - ūdas ir "marķētas" ar tekstiem , VID, USA, F****, "utt atjautībām". Par šo visu noziņoju VIDES SOS app, jo man likums neatļauj viņas aiztikt...

Šobrīd videsos.lv lapā mani 5 pieteikumi rādās, kā atrisināti. Ātri gan! Ceru, ka tā ir arī dzīvē, pie pirmās iepsējas pārbaudīšu. Katrā ziņā ceru kādreiz ieraudzīt tajā reģionā kontroles dienestus. Seviški labi, ja viņiem interesētu arī paturētie lomi, ne tikai "drošības vestes".

O R I Ģ I N Ā L S

Saistītie raksti: Pašvaldības policija uzsāk kontroli uz ūdeņiem

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 4.8333333333333 no 5
(6 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[8] Komentāri | dilst | aug
 
otinjsh

Tur nu tev taisnībā. Ja neviens necilā ausi, tad pārkāpēji sasniedz to savu tā saucamo nirvānu ko sauc par nesodāmības sajūtu. Dara TO gaišā dienas laikā, visu acu priekšā.

Visvairāk besī tie cemmerētāji rudeņos lejasDaugavā, Buļupē un Loču kanālā. Tur viņi koncentrējušies un tik vālē. Tad vel krastā aukstā novembra dienā lielās, ka šodien 3 līņus noķēris un neviens ne mazāks pa 2kg... brrrr.

Pietiek taču, ja katrs copmanis aizrādīs, spēcīgāks sasolīs violetu degunu.

Aicinu zvanīt 112. Viņiem ir jāreaģē. Un cik esmu zvanījis, vienmēr atsaucas ātri.

o.

10.07.17 Atbildēt | Ziņot 4
ZivjuZaglis

kamēr ar kātu pie/uz ūdens varēs zīmēties ik viens, kam nav žēl pieci eu par licenci, bezpridels tikai plauks. morāle vienkārša, ja reiz samaksāju, vajag atsist!

10.07.17 Atbildēt | Ziņot -2
avtt
avtt :

Otiņ,mans ir sūkātājus vilcis decembrī...Mnē,necemmerēju,kauns teikt-pat nemāku to! Bet tos tikai par sevīm...

10.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
otinjsh

Ev, es jau ne pa tevi, lai gan baisi līdzīgs tev... :DDD Es par vienu onkuli, kuru izdzinu no "žabovņika", kur šamais mēģināja vislaik ar kātu sev pa pieri uzsist. Pēc tam krastā citiem lielās.... Tu jau ar savu lieltārpu kādā Venta dziļā līkumā klusām darīji TO, hehzzz.

11.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
avtt
avtt :

Tas!

10.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
Mazkukainis

Vienkārši vajag zvanīt,inspektoram un teikt kad notiek.Pats esmu ta darījis un no Daugavas vilcis ārā tīklus pretim Likteņdzirnas..Numurs tā galā inspektoram 29479341

11.07.17 Atbildēt | Ziņot 1
Mazkukainis

LIKTENDARZAM

11.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

OK paldies!

11.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager