Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Meisters | 7.maijs 2018, 13:21 | 1 komentārs | 3413 skatījumi

Mans pirmais posms Latvijas čempionātā spiningošanā

Nu ko, pirmais posms Latvijas čempionātā spiningošanā no krasta ir aizvadīts MRK/Lucky-fishing komandas sastāvā un beidzot esmu ticis pie normāla interneta, lai ieliktu kaut cik jēdzīgu postu par piedzīvoto.

1.diena – pieltdien dodamies treniņā, jau no paša rīta esam pie upes un sākam testēt mānekļus. Pirmās dienas vakarā salieku somā savu atlasīto top mānekļu izlasi, bet ir pilnīgi skaidrs, ka rīt viss būs savādāk- pirmkārt daudz ko izteiks izloze, otrkārt nav skaidrības par laikapstākļiem, it kā sola lietu, it kā ne... treškārt rīt būs jāķer laistā zivs, šai gadījumā- pālija un tīģerforele. Godīgi sakot aizeju gulēt ar vieglu stresu, bet labā kompānija ļauj nedaudz atlaist nervus un uzklausīt vērtīgus padomus.

2.diena – izloze lemj, ka startēšu no rīta A zonā. ļoti veiksmīgi saliekas arī iegājieni. Dodos zonā, un pēc signāla sāku copi. stress ne pa jokam, neesmu īsti pārliecināts par izvēlēto vietu, bet neilgi pēc tam seko cope un ir! stresu noņem kā ar roku un pāreju jau copes režīmā. pirmais iegājiens man beidzas ar trīs noķertām zivīm un dažiem shodiem. otrajā iegājienā, eju kā pirmais. Laura Meistere godam pilda savus “ranera” pienākumus un nav mazāko šaubu kuru sektoru izvēlēties. Veiksmīga cope un 6 zivis – manas. Prieka pilnas bikses kad uzzinu ka esmu vinējis iegājienu.

Sākums labs, trešajā iegājienā cīnos, lai pierunātu sesto zivi uz copi un tas izdodas. taču realizēju tikai divas copes un piedzīvoju 3 sāpīgus shodus. 4. un pēdējais iegājiens – manā galvā maļas tikai viena doma: jadabū vismaz vienai zivij! un pēc apmēram 35min tas arī izdodas. likās ka Laurai un Jānim Ģēģerim stress bija lielāks kā man, kamēr izvadīju šo tik svarīgo zivi. kā izrādījās zonā ieņemu 3. vietu un tikai par nieka zivi atpaliku no 1. vietas ieguvēja. to uzzinot, katrs shods kļuva vēl sāpīgāks. bet kopēja nots ir laba un jūtos ļoti lepns ar savu sniegumu, taču pats esmu uzlicis sev laktiņu nākamajai dienai. Vakarā pēdējiem spēkiem salīmēju papildus džiggalvas, pārlasu kastīti un esmu gatavs nākamajam startam. Godam nostartējis ir arī Jānis, zonā ieņemot godpilno 5. vietu, nedaudz sliktāk ir veicies Valdis Arnitis un Modris Račiks. Izdaram secinājumus, ieejam pirtī un esam gatavi nākamajiem startiem.

3.diena – man stress ir sasniedzis maksimālo līmeni. un paldies Dievam startēju atkal no rīta, bet šoreiz smagajā D zonā. Pirmais iegājiens, man ir smags, ūdeni grūti nolasīt, taču mainot sektorus atrodu savas 3 zivtiņas. smagi gan viņas nāca, zaceps aiz zacepa, spēju tik siet... Rezultāts gan nav slikts, bet ne tuvu izcils. Otrajā iegājienā eju kā beidzamais – 13. un reāli vandos pa sektoriem kur neviens cits makšķerēt negrib. ekspermentēju un ierauju 6 zacepus pēc kārtas. nervi čupā, vienu brīdi esmu gatavs kātu triekt pret celi un mest mieru, šai neveiksmju sērijai. Attiecīgi dabūnu savu pirmo 0! Šoreiz Laurai izdodas mani savākt un nomierināt. trešai iegājiens man ir veiksmīgs – spēju savākties un noķert 3 zivis. Tās gan nenāk viegli, bet skaitās. Bonusā uz rotiņa noķēru arī mikro VĒDZELI, lai gan zivs ieskaitē neiet, bet garatāvokli paceļ labi.

Atgūstu kaut kādu ticību saviem spēkiem un kastinga prasmēm un dodos pēdējā 4. iegājienā. secinājums viens- skraidīšu kā varēšu un meklēšu aktīvo zivi. šī taktika atmaksājas un tieku pie 3 zivīm. prieks un atvieglojums atnāk kopā ar fināla signālu. nekāda gan super rezultāts gan nav, bet esmu 6. savā zonā. Patīkamas ziņas saņemu arī no komandas biedriem: Modris zonā 3. tikai nedaudz atpakliekot no līderiem, burtiski vienas zivs attālumā no 1. vietas, Valdis arī 3., un arī Jānis izcīna labu vietu. Prieks par to, ka spējām izdarīt secinājumus, saņemties smagos brīžos un pieņemt pareizos lēmumus kad to vajag visvairāk!

Mani iespaidi par čempionātu ir tikai pozitīvi. Lai gan fiziski esmu pārguris, bet pavadīt pie upes 3 dienas, klausīties tās čalās, izskrieties un galvenais vēl zivi noķert! kas var būt labāk?
Paldies mūsu atbalstītājiem Lucky Fishing un MRK, par atbalstu. Paldies arī maniem komandas briedriem par padomiem un lieliski pavadīto laiku!

o r i ģ i n ā l s

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[1] Komentāri | dilst | aug
 
johnmathew

Hi there I am truly grateful I came across your webpage, I really found you by mistake, when I was browsing on Google for audio conference. Anyhow I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous article and the overall interesting blog (I furthermore like the theme), I don’t have enough time to browse it entirely at the moment though I have saved it and also included your RSS feed, so once I have plenty of time I’ll be returning to look over more. Make sure you do keep up the amazing work.

usawriters.org

24.09.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager