Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Guntars JigLv | 18.maijs 2018, 00:13 | 16 komentāri | 13047 skatījumi

Zivis Burtniekā ir!

Un daudz, pat emocionālāk prasās - do kuja! :) Bet nevar teikt, ka pašas lec virsū, jāmeklē koncentrācijas rajoni un apstākļi, jāizkož uz ko kurā vietā "pielaužas". Jūtams, ka konkrēti nopresēts gan no ikdienas copmaņiem, gan no sportistu treniņu armādas :)

Bet nu grēks žēloties, uz trijiem kādas ~ 50 zivis laivā dabūjām, mērā bija vairums, kādas ~30, lielākā daļa kā kalibrētas 52-53cm robežās, bet nu izlasījām arī bik lielākas, man vakariņas tika uzaicinātas 55, 59 un 63cm. Taču visus pārspēja Elvijs Meisters, ietesa smukuli 92cm. Viņam kopumā copju skaits mazāks, tā kā daudz spītīgi spēlējas ar Burtniekam neraksturīgiem mānekļiem neticot, ka ezers stipri īpatnējs un japāņu vobleru tvičs tur pavasarī sūkā ledu.

Man apnika - iedevu vienu no saviem vakar iepirktajiem Šilova rotiņiem, kas strādāja perfekti! A šis ņēma un ievaļīja ar kukaini, uzreiz loma izmērā tālu apķerot mūs ar Igoru. Bija arī interesanti kuriozi, divas reizes "duplets" kad man un Igor Filippov abiem vienlaicīgi līdakas pie laivas. Tad vēl Igors izpildīja brīnumu - uz milzīga #6 rotiņa, paņēma rudulis ~600g. Garlaicīgi nebija! :)

o r i ģ i n ā l s

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 4 no 5
(4 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[16] Komentāri | dilst | aug
 
koijots

maija klasika burcī uz neliela izmēra līdakām, nekas dižs... ritīgs pē gan par reklāmu kaut kādiem tur šilova-pilova rotiņiem. pilns ar tadiem meistariem :(

18.05.18 Atbildēt | Ziņot -3
edijsk

Nezinu par reklāmu, brt skaidrs ka mēs trīs vīri laivā. Es kabināju galā gan gumijas, gan citu, bet viens kolēģis konsekventi uz šī rota un iekabināja visiem. Copes par 1/3 vairāk. Beigās uzkāru to pašu mepu un arī aizgāja, ka gandrīz katrā otrajā metienā cope. Uzliec gumiju un atkal ievērojami svakāk. Tā kā rotiņš šilova rotē.

18.05.18 Atbildēt | Ziņot 0
koijots

sorry, vīri, nogarečilsa :) ir jau super, ka tik laba cope un ka konkrētajā dienā trāpījāt uz pareizo mānekli! ne asakas!

23.05.18 Atbildēt | Ziņot 0
JIG.LV

He, he... puikas jau cepas... :D man tik nupat pateica, ka CL šito rakstu no mana FB iekopējis, paši uz savu roku, nav mana iniciatīvi, pat neviens man nav prasījis... Nē, nu nekādu problēmu, tikai tas ir privāts Facebook ieraksts-copes atskaite, kāda tur nafig reklāma... Par Šilova rotiņiem - es nav vainīgs, ka viņi tur pašlaik strādā zvērā, visiem čempionāta dalībniekiem tie bleķi ir, es tur pri čom :) A par "zīmuļiem" - tak oriģinālās bildes FB paskatieties, nezinu kāpēc te tikai ne tās iespaidīgākas bildes ar Igoru ielikuši, laikam tāpēc kā reizi lai nebūtu reklāma ar visās malās spīdošu "JIG.LV" un LUCKY-FISHING", jo mēs ar Elviju bijām pilnās kaujas formās, a Igors vienkāršā apģērbā.

P.S. Par Šilovu nu gan tā teikt nevajadzēja, objektīvi viņs ir vienīgais Latvijas meisters, kura produkciju reāli atpazīst un meklē ari ārpus Latvijas līdz Maskavai.

18.05.18 Atbildēt | Ziņot -1
eMKa
eMKa :

Nu nav gan vienīgais :)

19.05.18 Atbildēt | Ziņot 2
eMKa
eMKa :

Āaaa... un vēl... gaidu to brīdi, kad sēņotāji un ogotāji...arī mednieki, dosies sev mīļajā nodarbē noģērbušies (kā likums sintētiskos un ķermenim ne īpaši draudzīgos) "kaujas tērpos", kas norakstīti no vienas vietas ar dažādām reklāmām :D

19.05.18 Atbildēt | Ziņot 3
JIG.LV
JIG.LV > eMKa:

Sēņotāji un ogotāji nez vai, tur nav "subkultūras", kas diktē modi. A mednieki sen jau i vēl trakāk ir nokārušies ar visādiem specapģerbiem, apaviem, vestēm, aksesuāriem. tikai, loģiski, specifikas dēļ tie nav tik koši, vairāk visādas kamuflāžas. To "papagailisma" stilu, tipa jo košāk un raibāk jo labāk, ievazāja USA sportisti un tagad tas plaukst un zeļ visā pasaulē, tagad tā ģerbjas arī ļoti daudzi ikdienas makšķernieki, kam ar sportu nav nekāda sakara... Katram savs... Ir otra versija - paskaties bildēs uz Igoru, tāds vizuāli vienkāršs apģērbs, tikai smalkāk ieskatoties redzams ka pilnīgi visam no galvas līdz kājām virsū rakstīts SIMMS un tas pasākums kopā maksā četrciparu skaitli, stipri vairāk nekā mans aprīkojums. Arī sava veida fetišisms...

Tīri no praktiskuma un ērtības viedokļa par "sintētiskos un ķermenim ne īpaši draudzīgos" galīgi nevaru piekrist. Tas ir plnīgs mīts, ka jāstaigā tikai linos un pastalās, arī ne ar ko nepamatots oldschool bio-eko fetišisms, stulbi ir domāt, ka desmitos tūkstošu gadu attīstības laikā nav izomāts kas labāks, un moderno tehnoloģiju membrānaudumi nav funkcionāli labāki par mūsu senču apģerbiem. Baidīties no vārda "sintētisks" ir stulbi...

19.05.18 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa > JIG.LV:

Man vairāk Igora versija imponē, protams, bez fetiša uz uzrakstiem. Man personīgi pilnīgi pie lampiņas kāds brends tur rakstīts, galvenais, lai apģērbs būtu ērts, funkcionāls un kvalitatīvs.

Galīgi neesmu pret sintētiku, jo visi Gore texi un tamlīdzīgie nav jau no kokosa sķiedrām pīti :D

Es vairāk par to "papagaiļu" modi :)

19.05.18 Atbildēt | Ziņot 4
ezers
ezers > eMKa:

drīz jau sēņotāji ar tankiem brauks :)tieši tāpatkā tie pimpveidīgie,vārda tiešā nozīme,175Zmotoristi,pa seklo Burci,tā virsū līšana tikai tiem debīliķiem raksturīga,

26.05.18 Atbildēt | Ziņot 2
BrunoL

Nezinu par rotiņiem,bet klasiskie šūpi strādā ekselenti!

18.05.18 Atbildēt | Ziņot 1
Vits
Vits :

vot šito, veči, nesaprotu. ne tikai te, arī citos lv portālos, kur kaut kas pārpublicēts no fbuka, autori regulāri cepas par privātumu :) . Kamēr tavu "privāto ierakstu" šāro amīšu fbuka ietvaros – viss štokos un privātums necieš, tiklīdz padālās ar to kāda lv portālā – spalvas pa gaisu ;) – i privātums asiņo, i lūpa uztūksi, jo nav atļauja prasīta :))

19.05.18 Atbildēt | Ziņot 4
jurciks66

Ir tā lieta kā Autortiesības ("copyright"), tāpēc šim sašutumam nav pamatojuma.

21.05.18 Atbildēt | Ziņot 1
Vits
Vits > jurciks66:

neizpratne nav sašutums ;) . autortiesības, saki? varbūt precizē – pret fbuku, vai lietotāju? fbuks ir tikai platforma, tad jau arī pret televīzoru iesniedz prasību par torentā kačātu filmu skatīšanos ;) Bet fbukā tāpēc jau postē, lai citi blenztu un laikotu. jeb ko jaucu ... un katra posta šāre ir uzskatāma par autortiesību pārkāpumu?

21.05.18 Atbildēt | Ziņot 0
zaraza

Ienācu, skat te kāds par autortiesībām.

Piermārt, man nav iebildumu pret ši ierakstu, man bija iebildums, ka kāds mana privātā FB ierakstu uzreiz brauc virsū pa reklāmu! Tas ir ieraksts man un maniem FB draugiem, bet apzināti neesmu prasījis lai šo publicē medijā.

A kas attiecas uz autortiesībām, tad nav gan tik vienkārši. Facebook līgumā ir lieliski aprakstīts, ko ar tā saturu drīkst vai nedrīkst darīt un pilnīgi noteikti tas ir autortiesību objekts , kura saturu bez saskaņošanas ar autoru (un iespējams arī ar Facebook) pārpublicēt īsti nedrīkst. Share tas ir kas cits - tas ir platformas ietavros un līgumā paredzēta funkcija, tikai FB ietvaros, ne uz ārēju avotu. Facebook pats gan drīkst ar saturu darīt ko grib - pirkt, pārdot utt., šādas tiesības tas ir saņēmis, kad pie reģistrācija tiek parakstīts līgums par šī sociālā medija platformas lietošanu - ja neapmierina, tad nelieto, bet ar trešajām pušem tam nav nekāda sakars. Share tas ir kas cits - tas ir platformas ietvaros un līgumā paredzēta funkcija, tikai FB ietvaros, ne uz ārēju avotu.

23.05.18 Atbildēt | Ziņot 0
aleksis.mos

Laba zivju raža! Pat ja reklāma? Esmu tikai PAR uzzināt jaunas lietas un brendus!

15.06.18 Atbildēt | Ziņot 0
DagnisM

Vakar divatā bijām Burtniekā, pa abiem ap 15 mēra līdakām. Nekas nenormāli liels, bet savi 2.7kg vienai bija. Ņēma pa lielam uz visa, ļoti labi strādāja Tiltiņa bleķi, dažas dabūju uz Raiden voblera, bet ļoti labi sevi pierādīja Rapala Shadow Rap mānekļi, izcili kampa gan man gan copes biedram. Aktīvākā cope bija no plkst 7-8 no rīta.

03.08.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager