Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Sacensības | 30.jūlijs 2020, 13:51 | 2 komentāri | 2439 skatījumi

LČ pludiņmakšķerēšanā. 2.kārta

25. un 26.jūlijā, Dundagā, pils dīķī, notika Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 2.kārta. Sacensībās piedalījās 24 labākie pludiņmakšķernieki no visas Latvijas. Lai arī pēdējos gados dalībnieku skaits šajā disciplīnā nav pārāk liels, tomēr sportistu līmenis ir gana augsts, lai arī starptautiskajā arēnā cīnītos par labām vietām.

Dundagā tāda līmeņa sacensības notika pirmo reizi, tāpēc papildus sacensību azartam parādījās arī intriga par to, ko var gaidīt no šīs ūdenskrātuves. Pārsteigumi bija skaistu līņu izskatā, jo pamatlomā bija nelielas raudiņas 20-70 gramu svarā. Tādām zivīm arī tikai gatavots inventārs un, ja pieķērās 1-1,5 kilogramīgs līnis, bija vajadzīga gan liela meistarība, gan veiksme, lai ar smalkiem “diegiem” tiktu galā ar spēcīgo zivi. Tas ne visiem izdevās.

Lielu paldies var teikt vietējiem sportistiem un pašvaldībai par lielisku sacensību vietas sagatavošanu, viss bija vienkārši lieliski, lai arī pati ūdenskrātuve Latvijas čempionāta līmeņa sacensībām nav īsti piemērota. Vietām tā ir stipri pa šauru un, kā parādīja sportistu lomi, izlozei tajā ir ļoti liela nozīme.

Abas sacensību dienas cīņa bija ļoti spraiga un, pat neskatoties uz it kā grūto copi, stāvo krastu un citām neērtībām, visi sacensību dalībnieki palika ļoti apmierināti.

Šajā kārtā medaļas izcīnīja :

  1. Ivans Daņilovs
  2. Normunds Grabovskis
  3. Andris Dolganovs

Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 3. kārta notiks 29.un 30.augustā Liepājas pusē, Priekulē , Prūšu ūdenskrātuvē.

Normunds Grabovskis

 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 5 no 5
(2 balsis) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[2] Komentāri | dilst | aug
 
MV-F
MV-F :

... kāpēc ne Lielupē pie Kalnciema???

05.08.20 Atbildēt | Ziņot 0
Sien
Sien :

To be honest, I was so deeply immersed in my problems that I noticed only that this area looks very attractive)) I would not mind having a house in that place. However, no one would refuse. The main thing is that you can approve the mortgage. I am looking for a bigger house now. Kredīts neskatoties uz kredītvēsturi allows me to move without refinancing the previous agreement, which is very convenient.

19.09.20 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager