Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

RSS barotne
Seko līdzi jaunākajiem CopesLietas.lv biedru rakstiem sev ērtā veidā izmantojot RSS barotni.
Aktuāli | 5.novembris 2020, 23:03 | 6 komentāri | 3389 skatījumi

Kļūsti par sabiedrisko vides inspektoru!

Ja tev rūp zivju resursu aizsardzība un vēlies piedalīties to uzraudzībā Latvijas Republikas iekšējos ūdeņos un jūras piekrastē, Tev ir iespēja kļūt par sabiedrisko vides inspektoru!
2020.gada 17.novembrī plkst. 10.00 Valsts vides dienests organizē sabiedrisko vides inspektoru atestāciju. Ja vēlies kļūt par sabiedrisko vides inspektoru, Tev ir jāaizpilda iesnieguma veidlapa, kas pieejama
Valsts vides dienesta mājas lapā https://ieej.lv/SVI_veid
Aizpildītā veidlapa līdz 2020.gada 9.novembrim jāiesniedz Valsts vides dienestā Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045 vai elektroniski: pasts@vvd.gov.lv
 
 
Novērtē rakstu:
  • Vērtējums ir 0 no 5
(Nav balsu) - lai vērtētu, nepieciešams reģistrēties
[6] Komentāri | dilst | aug
 
BrunoL

Slima suņa murgi!!! Ar dabas aizsardzību un kontroli jānodarbojas PROFESIONĀĻIEM, Valsts Vides dienestam un policijai. Instetūcijām, kurām juridiskas pilnvaras!

Jāizbeidz šāda “mērkaķošanās”! Vai kāds šiem “družiņņikiem” paskaidrojis iespējamās sekas, pārkāpjot juridiskās tiesības un pilnvaras?

06.11.20 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

ūja... vai ta jebkuram dod uzplečus un aidā visu kontrolēt??)) Tur vesela čupa ar likumiem, atestācija utt. Juridiski viss atrunāts, nu, ja kāds pārcenšas un nolaiž luni, bet pārbaudāmais izrādās zinošs un konsekvents- sabiedriskajam anulē doķus, pavisam šaizīgā gadījumā(ja nu gadās brīnumi- sabiedriskajam aizbrauc jumts un šis izbaro neatļauto murdu tā licējam)- kaut kādi administratīvie tiesu darbi. Cita lieta, ja ir kāds pārkāpējs, kurš ir vienlaicīgi arī dūšīgs puika ar "pašol na" audzināšanas līmeni- tad sabiedriskais var dabūt bietē un tad jau tiesu darbi būs citā virzienā))

Protams, ne jau jebkuram("rakstīt māki?- nu tad, še tev apliecība, aidā!") jāļauj jebko darīt, bet es, piemēram, tevis minētos profesionāļus- inspektoru pa 20 gadiem pie Daugavas un citiem ezeriem esmu saticis 1, vienu, Karl!!- reizi! Cilvēki nereti krastā darās, ko vien grib- onka rok ņurņikus, es ar fīderi sēžu, jautāju it kā nezinādams- ko ta rok seklūdenī?- saka, ka ņurņikus, samiem- prasu, mm, vai ta drīkst, noteikumos nav ļauts, šis man omulīgi atbild- "tri možna!")))) Domāju, ka daudzi ir pieskatījušies dažādas tamlīdzīgas darbības valsts ūdeņos.

07.11.20 Atbildēt | Ziņot 2
onkyo
onkyo > badapiicka:

Nedomāju, ka kāds saprātīgs cilvēks, kam pilna laika darbs/ uzņēmums, vai ģimene, ies par bezatlīdzības sabiedrisko inspektoru. Piekrītu Bruno, ka ar to jānodarbojas vides inspektoriem un policijai, tie jānodrošina ar kamerām, droniem un nakts redzamības brillēm.

09.11.20 Atbildēt | Ziņot 0
Jolantaartis

Plus pie visa kā Bruno raksta "družiņņikiem" algu nemaksā nemaz , cilvēki jāstrādā ponta pēc ;)) ! Bezatlīdzības darbs , sviests :) !

06.11.20 Atbildēt | Ziņot -3
badapiicka

kāpēc uzreiz sviests?? ja cilvēks zina likumus, atbildības un pienākumus, pats no brīvas gribas to piesakās darīt, kas šajā faktā slikts?

07.11.20 Atbildēt | Ziņot 2
Jolantaartis

Nē nu bet lūdzu , tie kam tas tik ļoti patīk lai par baltu velti strādā ;) ! Es to uzskatu par darbu kuram man jāvelta savs laiks un arī pienākumi jāpilda , personīgi es labrāt strādātu bet gribas taču arī samaksu par savu darbu , vismaz man ;) !

08.11.20 Atbildēt | Ziņot -2
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager