Einārs Siliņš

Einārs Siliņš

Makšķernieks, kopš sevi atceras. Galvenokārt viss saistīts ar pludiņmakšķerēšanu. Regulāri piedalās pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Kā komandā, tā arī individuāli izcīnītas godalgotas vietas Latvijas čempionātos. Mūžīgs eksperimentētājs, kurš šādas rīcības " atļaujas" arī mačos. Pagājušā gadā izdevis grāmatu “Makšķernieka Dienasgrāmata”. Regulāri savās pārdomās par copi dalās arī ar žurnāla “Copes Lietas”, laikraksta “Diena", reģ. preses un citu masu mediju starpniecību. Viens no M.Oltes veidoto copes raidījumu ilggadējiem ekspertiem.

Atbildes

Jautā Abavnieks

Eini! Tu esi vecis, nespēlē līdzi vijolei, bet spēlē pats.

Man patīk!

Es esmu vairāk spinerists, bet patīk Tavas atbildes palasīt!

Turies!

P.s. kad sēdīšos uz dzīvajām ēsmām, gatavojies maniem jautājumiem... :)

Ne asakas!

Atbild Einārs Siliņš

Ok. Centīšos atbildēt.:)))))

Atbildēts: 2.maijs 2018, 13:24 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā soks

Sveicināti.

Tauta runā, ka tu būsi Babītes ezera laivu bāzes "Ezerkrasti" pārvaldnieks.....

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks. Šoreiz runā pareizi.

Atbildēts: 27.aprīlis 2018, 18:45 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā kormoraaans

Čau meistar.. Vari, lūdzu, iedot savu e-pastu..

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks. einis2@inbox.lv

Atbildēts: 27.aprīlis 2018, 18:34 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā gaters

Sveiki Einar velejos jusu viedokli par zivju transporteshanu no zivju audzetavas lidz dikim uz 20gb svars plus minus 1kg.

Atbild Einārs Siliņš

Ops. Sveiks. Te nu gan es nebūšu nekāds padomdevējs:))))) Ar tādām lietām nenodarbojos.

Atbildēts: 12.aprīlis 2018, 10:56 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Roberts74

Labdien Einār.Vari ieteikt kādu barību lietot pavasara raudu copei.Kura tā labāk pievilinās.Trapers,sensa vai kas cits.Un ko uz āķīša?Kaut ko no tārpiņiem vai labāk mīkla,grūba?Paldies.

Atbild Einārs Siliņš

Labdien. Jautājumus par labākajām iebarojamām barībām man uzdot milzīgā daudzumā telefoniski, īsziņās, epastā un tt. Man ir tā priekšrocība, ka nav jādzied līdzi darba devējam, jo pats sev tāds esmu.:)))))) Pilnīgi droši ņem Latvijā atpazīstamus brendus kā NG-MIX, Traper, Salmo, Stil......Tie visi strādās, bet ne jau iebarojamajā ēsmā varētu rasties problēma.:))))) Tev tā ir pareizi jāsagatavo. Īsumā, pie auksta ūdens, kas ir patreiz barību jauc pusi uz pusi ar zemi. Tas ir pamats. Tālāk, ja rakstīšu, man vienkārši neļaus atvēlētais laiks atbildei. Es pēc pāris dienām došos uz Ventu vimbās. Ko barošu? Breksi 50 : 50 ar zemi, baltie tārpi, 200gr motils uz 3 kg kopējās barības kur vēl ietilps 50 gr saulespuķu spraukumu un 5 minikastītes balto tārpu. Uz āķa baltie, vai pinki un krevetīte vai neliels sliekas gabaliņš. Nu mēģini saprast.....Ne asakas!

Atbildēts: 1.aprīlis 2018, 17:05 | 3 komentāri | Adrese atbildei
Jautā R2RS

Sveiks!

Vai vari ieteikt kādu vietu kur Ogres apkaimē ( līdz 50km) varētu paspiningot no krasta ?

tagad uz asarīšiem un pēc maija jau līdakas :)

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks. Labs jautājums. Par asarīšiem un maija līdakām pajautāsi pēc mēneša, jo asari patreiz Ogres pusē nav spiningojami, bet joprojām ķerami no ledus. Līdakām ir Tabu...... Taču pavisam noteikti, ja gribi spiningot, tad ņem mandulas, čeburaškas un brauc pa abām Daugavas pusēm. Loms būs garantēts. Ķegums, Ciemupe, Tome, Lielvārde, Ikšķiles dambis.....Visur ir iespējas un ļoti labas. Ja gribi kvalitatīvas mandulas ieskrien pie manis T/C Dauga Copes Lietas pie Eiņa. Man ir meistars kurš tiešām taisa izcilas mandulas.

Atbildēts: 1.aprīlis 2018, 16:52 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā kuzijs

Labdien. Jautājums par Wagler tipa pludiņiem. Kā un no kā vadoties parasti izvēlēties piemēram 4+4 vai 6+2 vai pat 7+1....it kā kopējais svars bet.....

Paldies.

Atbild Einārs Siliņš

Labdien. Atvainojos par kavēšanos ar atbildi. Tagad pie lietas. Par šim pludiem var rakstīt ellē ratā ļoti daudz. Es tā īsi un kodolīgi. Pirmais cipars nosaka paša pludiņa kravnesību. Otrs tik gramus cik vari pielikt zem iepriekš minētā pluda, bet tad tava pludiņa antena iegrims līdz ar ūdens virsmu. Derēs? Noteikti, ka nē. Es mēģināšu pēc iespējas īsāk un saprotamāk. Tevis 7 + 1 derēs vidējai distancei un ļoti seklai ūdenskrātuvei bez straumes. 16 + 6 derēs jau Daugavai ar nelielu straumi un 5 metru dziļumam. Ir jāsaprot, ka Wagler pludi ir pārsvarā domāti tikai tālmešanai. Protams, ar viņiem var makšķerēt arī pie kājām. Jautājums, tikai kāpēc..... Tas ir garš temats un neaprakstāms pat 30 teikumos. Tur ir gan izsvarojums, straume, svinu sadalījums, pavadiņas garums attiecībā uz dziļumu un metiena attālumu......Atvaino........Sazvani mani un pastāstīšu. Nekādu noslēpumu.:))))

Atbildēts: 28.februāris 2018, 19:48 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā soks

Sveiks. Dzirdēju, ka tev veikalā ir karūsiņas. Vai ir arī vēl tagad?

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks. Jā, ir un jau kopš septembra mēneša. Turklāt regulāri. Vai tad citiem nav?

Atbildēts: 30.janvāris 2018, 19:26 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā ramario

Labdien.

Lasīju ka Jūs vēdzeļu ķeršana izmantojat sistēmas butem. Gribēju jautāt kādas tieši sistēmas izmantojat, ar fluoriscejošām bumbiņām vai vispār bez bumbiņām?

Atbild Einārs Siliņš

Sveiki. Protams, ar fluoriscējošām bumbiņām, bet te nevajadzētu pārspīlēt ar to daudzumu vai lielumu. Pilnībā pietiek ar divām, trim skrošu lieluma pērlītēm.

Atbildēts: 3.janvāris 2018, 11:03 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā TehnoPrime

Sveiks! Ir sanācis tā ka,no Jelgavas esmu pārvācies uz Rīgu un nezinu kur šeit ķert vēdzeles. Varbūt ir kāda laba vieta?

Atbild Einārs Siliņš

Sveiks. Ja dēļ vēdzelēm, tad tu nebūsi izvēlējies pareizo dzīves vietu...:)))))) Ja tā nopietnāk, tad tev tā arī paliks Lielupe, tikai tuvāk Rīgai, Gauja ( ļoti labas vēdzeļu vietas), un L.Jugla.

Atbildēts: 18.novembris 2017, 10:14 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager