Gints Zeiļa

Gints Zeiļa

Laivu, laivu motoru, eholotu un citu ar laivām saistītu nianšu eksperts, kura profesionālā pieredze krājusies daudzu gadu garumā izzinot, testējot un piedāvājot makšķerniekiem dažāda veida laivas un to aprīkojumu, bet interese un zinātkāre par šo tēmu augusi līdzi jau no mazotnes.

Gints ir arī aizrautīgs spiningotājs, brendīgu makšķerlietu pārzinātājs, aktīvs Latvijas Čempionāta un citu spiningošanas sacensību dalībnieks, 2014. Gada Latvijas Kausa spiningošanā 1. Vietas ieguvējs individuālā vērtējumā un biedrības „Sporta makšķerēšanai” valdes loceklis.

Atbildes

Jautā gatins38

sveiks,tāds jautājums gumijas laivai caur grīdu sonors ņem vai nē,jo citur nav kur pieskrūvēt kā pie beņķa.Eholots lowrance4x dsi. Paldies.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Caur grīdu nekas nesanāks. Labs risinājums laivām bez tranča: http://borika.ua/ru/production/ruFt600 eboat.lv var tādu komplektu iegādāties.

Atbildēts: 12.maijs 2015, 20:46 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā ralsss

Kas noticis ar Nomad.lv ? Kāpēc nestrādā?

Atbild Gints Zeiļa

Nomad.lv pārvācas uz citām telpām, rīt visam vajadzētu būt kārtībā.

Atbildēts: 28.aprīlis 2015, 23:09 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Dagins

Sveiks vēlreiz :)

Vai ar Helix SI GPS es varētu arī izmantot AutoChart (vai kādu citu progr.) un zīmēt savas kartes?

Paldies.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Var izmantot AutoChart.

Atbildēts: 1.aprīlis 2015, 11:27 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā JanKa_K

Sveiks. Ir pieejama SCATCX24MH otrais posms -gals.?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Šobrīd Baltijas Shimano noliktavā šāda spice nav pieejama, bet visa šās sezonas prece vēl nav ienākusi.

Atbildēts: 30.marts 2015, 23:21 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Dagins

Sveiks. Jautājums par Helix top modeli ar SI un GPS. Ko labu un/vai sliktu vari pateikt? Vai ir bijuši testi uz ūdens?

Izstādē manu uzmanību kkā piesaistīja spilgtie Reymarine, bet visu pārdomājot sapratu, ka man tomēr gribas SI.

Bet kāpēc tik lēti, kur ir āķis? :)

Kāpēc kādam pirkt 8./9.sērijas aparātus? Kas ir galvenā atšķirība, tikai izmērs?

Paldies.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks! Helixu uz ūdens testēt vēl nav sanācis, jo pirmo Helix modeli saņēmu dienu pirms izstādes. Šobrīd Helix 5 SI ir viens no lētākajiem aparātiem ar sānu skatu, teikšu ka nav slikta izvēle. Āķis pa lielam nav nekāds, drīzāk SI padarīts pieejamāks, ja nav papildus prasību. Atšķirība ir ne tikai izmērā bet arī daudzās citās funkcijās un iespējās, bet visiem ražotājiem arī katra ekrāna colla maksā palielu naudu.

Atbildēts: 30.marts 2015, 23:18 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā artig

Sveicināti,gribēju lūgt padomu,kā ir,ja eholota devēju pie laivas stiprina ar piesūcekli,laiva plastikāta un pārvietojos ar airiem,kādas būtu atšķirības,ja stiprina pie eholota devēja turētāja,jo doma ir par šādu ierīci un skatījos vienu raidījumu,''Makšķerēšanas noslēpumi'',kur bija tieši par eholotiem un tur rādīja tieši,ka piestiprina ar piesūcekli!It kā tas ir ērtāk,pielipini un viss,un darbojies!

Atbild Gints Zeiļa

Stiprinot devēju ar kvalitatīvu piesūcekni braucot ar airiem vajadzētu būt visam labi. Var stiprināt ar turētāju ar spīli pie tranča. Abos gadijumos braucot ar airiem, vai elektro motoru viss būs kārtībā. Abus iepriekš minētos veidus iesaku, ja tiek izmantota īres laiva, bet ja ir sava laiva, tad vislabāk pieskrūvēt devēju pie tranča. Otrs variants izmantot Fasten montāžas sistēmas, kas ir sevišķi ērtas ja ir piepūšamā laiva.

Atbildēts: 30.marts 2015, 22:57 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā raimuss

Sveiks. Protams apsveikumi ar jauno statusu. :)

Gribētu pajautāt runājot par eholotiem - ar kuru tomēr vislabāk var sataisīt ūdenstilpņu dziļuma kartes savai lietošanai. Un lūdzu neizejot no pozīcijas, ka pašam Jums laikam vislabāk kā šķiet patīk Raymarine. :) Ja kas pats arī pie Jums pagājušogad iegādājos 5.7 versiju. viss ok bet gribās kautkā tās dziļuma kartes tomēr. Tad kurš būtu tas īstais ???

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Paldies. Savas dziļumu kartes var veidot ar Lowrance un Humminbird aparātiem, pats uz ūdens esmu testējis Humminbird Onix 10. Ļoti patika! Onixā karte tiek zīmēta uzreiz pašā eholotē, nav vajadzības pēc datora. Sākoties laivu sezonai centīšos notestēt vairākas eholotes gan no Lowrance gan Humminbird.

Atbildēts: 30.marts 2015, 22:44 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Rinalds

Labvakar,Meistar!Ludzu pakomentē HUMMINBIRD 561 DI.Paldies

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. 561 DI Melnbalts ''down imaging'' eholots, ekrāns 5'' diezgan nekvalitatīvu bildi. Ja ir ierobežotas finanses, tad labāk ieteiktu pievērst uzmanību Raymarine Dragonfly 4DV vai Lowrance Elite 4X chirp. Abiem aparātiem mazāks ekrāns, bet daudz labāka bilde, sevišķi Dragonfly. Pats labākais risinājums, lai izvēlētos eholoti ir atnākt uz Baltic boat show Ķīpsalā eboat.lv stendā būs visi aparāti redzami. Arī eboat.lv veikalā sākot no aprīļa visi aparāti būs uz vietas veikalā.

Atbildēts: 20.marts 2015, 13:01 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā marcisbroks

Labdien,

Kuru no spolem labak izveleties, Aernos 2500 vai Technum 2500 ? Spiningoju parsvara ar gumijas zivim un rotiniem, dazreiz kadu vobleri uzlieku. Spiningosanas tehnika - "pa prostomu " :D

Paldies.

Atbild Gints Zeiļa

Ieteiktu technium, bet viss labāk atbraukt uz eboat.lv , uz vietas ir abas pieminētās spoles un mūsu meistars sīki smalki var pastāstīt par atšķirībām.

Atbildēts: 16.marts 2015, 13:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā bba

sweiks. man ar deepera sawienosanu problemas uzrada-deeper is disconnected un ja sawienojas ta biezi out of water. kaadas 3-5reizes ka atjauno sawienojumu ta iet vis normali ka sakuma tas bij. deeperu wispirms tak jaieliek udeni un ta jasawienojas automatiski?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Tā nevajadzētu būt, ja pirkts eboat.lv, tad vajadzētu atgādāt līdz mums. Ja pirkts citur, tad jāgriežas pie pārdevēja.

Atbildēts: 8.marts 2015, 21:38 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager