Gints Zeiļa

Gints Zeiļa

Laivu, laivu motoru, eholotu un citu ar laivām saistītu nianšu eksperts, kura profesionālā pieredze krājusies daudzu gadu garumā izzinot, testējot un piedāvājot makšķerniekiem dažāda veida laivas un to aprīkojumu, bet interese un zinātkāre par šo tēmu augusi līdzi jau no mazotnes.

Gints ir arī aizrautīgs spiningotājs, brendīgu makšķerlietu pārzinātājs, aktīvs Latvijas Čempionāta un citu spiningošanas sacensību dalībnieks, 2014. Gada Latvijas Kausa spiningošanā 1. Vietas ieguvējs individuālā vērtējumā un biedrības „Sporta makšķerēšanai” valdes loceklis.

Atbildes

Jautā marels

Sveiks.man jautājums par deeper ko iegādājos.Esmu uz ezera,vis notiek,zivis ķeras,viena pēc otras,pat nepaspēju mormišku nolaist kad ir galā.zivis līdz 200 gr asari raudas.problēma tāda kad deepers viņas nēuzrāda,pa retai kādu,vasaras režīmā vispār 30 cm zem ledus rāda nepārtraukti,bet pie grunts ļoti,ļoti reti.dziļums ap 150-350.kā to izskaidrosi?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Varbūt uzstādijumos ir noņemta jūtība. Tā nevajadzētu būt, pats lietoju Deeperu un redzu gan savu bļitku gan zivis. Ziemā noteikti vajag lietot ziemas režīmu.

Atbildēts: 27.janvāris 2015, 18:06 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Lauritio

Cik es saprotu e boat ir jūsu veikals vai visi motori ir ar iespējams uz vietas apskatīt...

Atbild Gints Zeiļa

Labdien. Visi motori uz vietas nav, sevišķi tagad ziemā. Uz pavasari cenšamies ejošākos MinnKota motorus turēt uz vietas un kā arī 5zs benzīnniekus, bet jebkuru motoru no mūsu mājas lapas iespējams pasūtīt .

Atbildēts: 26.janvāris 2015, 12:47 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā biomasters

Sveiks Ginča. Kā jau redzēji iegādājos Honda laivu un motoru. Domāju par vidēja eholota iegādi. Ko tu varētu ieteikt 300-500 eur vērtībā. Un kur un kā viņu pūslī visērtāk piestiprināt, tāpat vajag eholotam to mazo akumulatoriņu. Ā un ja tajā cenu kategorijā ietilpst tad gribētos lai eholotā ir arī GPS. Tāpat vei pie tevis var iegādaties tos transa ritenīšus ko stiprina laivai aizmugurē?

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks.

Sveicu ar laba komplekta iegādi! Par eholotēm es tev ietektu pagaidīt līdz marta vidum, šobrīd man jau ir zināmi visi šā gada jaunumi, bet vēl nevienu neesmu notestējis. Būs ļoti interesanti jaunumi no Raymarine, arī no Humminbird jauna sērija Helix un arī no Lowrance daudz jaunumu. Jaunumu ziņā tik ražīgs gads sen nav bijis. Ar akumulātoru problēmu nav, tie ir uz vietas, tikai jāizvēlas pareizās a/h. Trancim ritentiņu eboat.lv nav, bet zinu, ka ir parādijies vietējais ražotājs.

Atbildēts: 22.janvāris 2015, 17:17 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā brekingems

Sveiks, kas par makškeres komplektu Tev vakar TV bija, cik tāds maksā ? Der gan līdakai, gan asarim ?

Atbild Gints Zeiļa

TV Mašķerē ar Olti es lietoju St.Croix premier ice PIR24M cena 29.90 euro, spole Mitchell mag pro extreme 200 izmērs cena 150 euro. Asarim kātiņš man ļoti patīk, bet līdakai es izvēlētos stingrāku, bet protams līdaku izvilkt var.

Atbildēts: 22.janvāris 2015, 17:00 | 1 komentārs | Adrese atbildei
Jautā bba

kadu platumu zem ledus deepers rada, man i samsung galaxy s3mini man vins der ar deeperu? cik saprotu winam naw gps.paldies

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks.

Ziemas režīmā 15 grādi, vasaras režīmā 15 vai 55 grādi. Galaxi s3 mini ir savietojams ar Deeper un GPS šim aparātam arī ir.

Atbildēts: 22.janvāris 2015, 16:53 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā holmz

Sveiks Gint,

Skatos jūsu lapā jauns Hummanbird verķis. Eholote HUMMINBIRD HELIX 5 SI GPS. Ko labu pa viņu variet pateikt? izskatša ka šim iekšā ir viss ko copmanis var veleties par demokrātiksu cenu

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks.

Lapā esam sākuši likt šā gada jaunumus, bet reāli visi jaunumi no Humminbird uz vietas būs tikai martā. Šobrīd pēc parametriem izskatās labi, bet vai tiešām ir labi pateikšu, tad kad būšu viņu notestējis. Gaidam pavasari :)

Atbildēts: 21.janvāris 2015, 18:26 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā bba

sweiks.

ko tu domaa par deeperea eholota bumbu, wajadziba buutu grunts izpetei wairaak.

Atbild Gints Zeiļa

Sveiks. Ja no sākuma pret šo rīku biju skeptisks, tad tagad pēc pēdējā atjauninājuma liekas ļoti laba lieta. Uz ledus ļoti palīdz. Bļitku redz, zivi redz, reljefu var saprast ļoti ātri. Vienīgais trūkums, lielā aukstumā ātri izbeidzas telefonam batereja, bet ne viesiem aparātiem. Svaigiem viedtālruņiem problēmu nav. Ja netur ieslēgtu aplikāciju visu laiku, bet lai apskatītos grunti, tad problēmu nav vispār.

Atbildēts: 16.janvāris 2015, 18:13 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā jurcis

Sveiki!Gribētu pajautāt par ehaloti Deeper Fishfiner. Kādas atsauksmes? Doma tāda, pavasarī,vasarā un rudenī zvojot no krasta ar fīderi un pirms copēt,apskatīt grunti,kantis...Interesē Jūsu viedoklis, vei šjā gadījumā ir jēga tādu aparātu iegādāties?Paldies!

Atbild Gints Zeiļa

Labdien.

Pašam pamēģināt vasarā nav sanācis, bet noteikti visam vajadzētu būt labi, reljefu saprast var noteikti. Ja ir šaubas, tad eboat.lv var sarunāt uz brīvdienām patestēt, tas noteikti ir visslabākais variants.

Atbildēts: 16.janvāris 2015, 17:56 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Arkso

Laba diena. Jautājums par kostīmiem, saki lūdzu vai vasaras copei (lietus, vējš) der šis kostīms Kostīms Shimano RADSTEP Dryshield

Tas par kuru jūs iepriekš runājāt, būs vasarai par siltu. Paldies par atbildi

Atbild Gints Zeiļa

Shimano radstep ir ļoti labs vasarai, lietainai dienai. Komplektā nāk maza somiņa, kur vieņu ielikt. Pats šo kostīmu turu laivā un uzvelku, tad kad uznāk gāziens. Ūdeni cauri nelaiž un elpo, sajūtas labas.

Atbildēts: 16.janvāris 2015, 17:48 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā sigi

Jautājums, ne par laivām un ehalotēm, bet cerams, varēsi palīdzēt. Jautājums par apģērbu. Saprotu, ka GEOFF ANDERSON un SHIMANO jautājumus nerada, uz kādiem modeļiem Tu ieteiktu lūkoties domājot par copi siltajā un lietainajā gada laikā (pavasaris, vasara, agrs rudens)? Gribas beidzot iegādāties labu kostīmu gan aktīvai copei, gan copei no laivas lietainā laikā. Tāpat pārgājieniem utt. Šobrīd ir Norfin Gale, bet stiprāku lietu, protams, tas nespēj turēt, jo mitrumisturība ir 3000.

Otrs jautājums: kāds būtu minimālais lietus izturības rādītājs, lai nesamirktu visas dienas garumā- citur raksta virs 10 000, citur virs 20 000mm.

Paldies!

PS Un turpini filmēt gan copi, gan inventāru, ļoti labi sanāk :)

Atbild Gints Zeiļa

Labu kostīmu raksturos divi parametri - mitrumizturība un elpotspēja, šiem abiem vajadzētu būt zināmā līdzsvarā, citādi var sanākt ka lietu tur, bet neelpo, un tad rodas sajūta kā plēves maisā. No Geoff Anderson var kombinēt piemēram MWS3, Dozer, WS3, Raptor jakas ar Urus vai Zebu biksēm, un iegūt labu labo kostīmu. Un lai arī mani personīgi mazliet mulsina ražotāja norādītie 4000 elpotspēja un 3500 mitrumizturība spēcīgā lietū, atsauksmes ir labas, un cilvēki apmierināti. Shimano savukārt nekas nav jākomplektē - ir gatavi kostīmi un Tavā gadījumā var sākt skatīties no RB055, kas ir velkams pavasarī, rudenī un arī draņķīgā laikā vasarā. 20000 mitrumizturība, 8000 elpotspēja. No klientu atsauksmēm 6 stundas lietū Daugavā un viss slapjums tikai cik gar piedurknēm. cits klients braucis riktīgā gāzienā pāri visam Ķīsim, arī tik cik gar apkali un gar rokām ietek iekšā, pārējais sauss. Tad ir dārgāki modeļi no Gore Tex auduma, piemēram, RA-118, kas ir pats plānākais, tikai audums un tīklveida odere - parametri kā jau Gore Tex ļoti augsti 28000 mitrums un 13500 elpošana. šis gan vairāk būs kā ļoti labs, ekskluzīvs lietus kostīms. Mazliet biezāks ir RT114 Protective, parametri tādi paši kā iepriekšējam, pielietojums universālāks, kombinējot ar termoveļām un plānajām dūnu jakām var vilkt līdz vēlam rudenim. Tad seko RB114, - tas ir vēl biezāks, līdz ar to izkrīt vasara kā kritērijs. Par šiem visiem esmu dzirdējis tikai labas un var teikt pat sajūsminošas atsauksmes. Minimālais rādītājs, grūti pateikt vai vajag orientēties pēc kaut kur rakstīta minimuma, - pēc savas pieredzes ar 20 000 visu dienu lietū būsi sauss ar garantiju. P.S. Paldies, tas priecē un iedvesmo :)

Atbildēts: 13.janvāris 2015, 18:56 | 4 komentāri | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager