Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Sveiks!

Cik ilgi un kaa jaavaara kukuruuza priekss iebarossanas un vai kaadas piedevas jaaliek klaat?

http://www.total-fishing.com/features/how-prepare-maize vispār jau katram sava recepte - citi mērcē diennakti pirms vārīšanas, citi vāra ilgāk, citi mazāk. jo ilgāk kukurūza būs ūdenī, jo vairāk tā kļus mīkstāka. jo mīkstāka tā būs, jo baltajām zivīm interesantāka. ir arī ieteikums pēc vārīšanas atstāt to ūdenī dienu vai divas, lai sāk ieskābt - sāksies sadalīšanās process un karpām tāda būs vieglāk sagremojama un tās varēs apēst vairāk. kas attiecas uz klāt likšanu, tad bez jau minētā CSL var likt klāt aromatizatorus, saldinātājus, krāsvielas.

Atbildēts: 25.maijs 2015, 11:08 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager