Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā BAigars

Sveiks. Latvijā ir kaut kur dabūjams tas, ko Koļesņikovs par TTX sauc? Malta kaltēta saldā kukurūza?

Vai arī, kur varētu meklēt, pasūtīt?

Ir pašam kāda pieredze ar to?

Kādu efektu tas dod, ar kādu domu tiek lietots?

Firmas Traper sortimentā ir, bet Latvijā diez vai ir nopērkams. var jaukt pie iebarojamās barības, ne vairāk kā 15% no kopējās masas. Kādreiz volgā rotaļājāmies ar visādām ražošanas atliekām, kad nekā prātīgāka nebija. Kaut kad jau var arī atgriezties pie saknēm... Turklāt noteikti nav dārgi.

Atbildēts: 8.jūlijs 2019, 15:11 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager